popeq93
Aug 7 2008, 20:30
A możesz coś więcej o nim powiedzieć?
Swiezak
Aug 7 2008, 22:04
popeq93
Aug 8 2008, 09:21
Patch posiada Premier League Ligue 1 Serie A Bundeslige i Primiera Division. Są beniaminki i aktualne składy.
Plusy:
- beniaminki
- twarz dla większości zawodników
- fajne loga
Minusy:
- pomieszane formacje w niektórych zespołach (np.bramkarz na ataku)
ogólnie fajny patch polecam
damost4
Aug 8 2008, 10:24
A da się jakoś zmienić język w tym patchu np. czy zmieni się po zainstalowaniu patcha polonizującego? Proszę o odpowiedź
popeq93
Aug 8 2008, 13:46
nie wiem ale raczej tak albo nie zgrywaj do kitservera rs_s.img i rv_s.img i będziesz miał taki język jaki miałeś pzdr
damost4
Aug 8 2008, 14:08
Jeżeli chodzi o język w grze to sie zmienił na polski

, ale zmieniły sie także niektóre elementy graficzne(np. niektóre części menu), a nie chciałbym tego tracić, więc to pewnie nic nie da. A dodatkowo powiem ze mam evolution patch II i tam jest język angielski, i jak usunąłem rv_e.img to właśnie brakowało tych elementów graficznych

Jakby miał ktoś inny pomysł na zmiane języka w tym patchu na polski to niech napisze. Proszę

Dzięki za pomoc popeq93
Swiezak
Aug 9 2008, 08:26
CYTAT(damost4 @ Aug 8 2008, 11:28)

A da się jakoś zmienić język w tym patchu np. czy zmieni się po zainstalowaniu patcha polonizującego? Proszę o odpowiedź

Na wstępie powiem że dałem sobie z tym rade ponieważ w folderze rv_s.img z patcha jest tylko kilka plików które odpowiadają za język główny plik który zmienia wszystko prawie na Hiszpański to unnamed_1 (najlepiej go po prostu nie wrzucać i zostanie ci taki język jaki miałeś, kolejnymi są wszystkie tablice z gratulacjami ale to myślę ze nie wielki problem wiec nie będę sie na ten temat rozpisywał inny ważny który daje wam do ściągnięcia i go porostu podmiecie za tamten plik i radujcie sie z patcha
Plik do podmiany
damost4
Aug 9 2008, 12:26
Dzięki za pomoc Swiezak
damost4
Aug 11 2008, 16:05
Mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie nie działa mi scoreboard z tego patcha. Mam tylko takie dwa czarne kwadraty, na których jest tylko czas, a wyniku w ogóle nie ma. Nie wiem co z tym zrobić. Jakby ktoś wiedział o co chodzi to niech się odezwie. Proszę
Swiezak
Aug 11 2008, 21:18
CYTAT(damost4 @ Aug 11 2008, 17:09)

Mam jeszcze jedno pytanie. Mianowicie nie działa mi scoreboard z tego patcha. Mam tylko takie dwa czarne kwadraty, na których jest tylko czas, a wyniku w ogóle nie ma. Nie wiem co z tym zrobić. Jakby ktoś wiedział o co chodzi to niech się odezwie. Proszę

a zainstalowałeś go odpowiednio bo tam jest osobno plik z scoreboardem w dwóch formach 16/9 oraz 4/3 nie ma go bezpośrednio w patchu
ponizej daje ci linka do samych scoreboardow
pobierz
damost4
Aug 11 2008, 21:42
Skopiowałem najpierw pliki z tego 4/3 i wyskoczyły mi dwa takie czarne prostokąty, na których był wyświetlony tylko czas. Próbowałem zmieniać w settings z 4/3 na 16/9 i odpalić wtedy grę lecz było to samo, więc spróbowałem podmienić pliki z folderu 16/9 i też zmieniałem w settings, ale to nic nie dało i dalej były czarne prostokąty

Więc nie wiem o co chodzi. Od czego to może zależeć?
Swiezak
Aug 12 2008, 06:28
a instalowałeś patch na czystą grę ?
CYTAT(damost4 @ Aug 11 2008, 22:46)

Skopiowałem najpierw pliki z tego 4/3 i wyskoczyły mi dwa takie czarne prostokąty, na których był wyświetlony tylko czas. Próbowałem zmieniać w settings z 4/3 na 16/9 i odpalić wtedy grę lecz było to samo, więc spróbowałem podmienić pliki z folderu 16/9 i też zmieniałem w settings, ale to nic nie dało i dalej były czarne prostokąty

Więc nie wiem o co chodzi. Od czego to może zależeć?
chodzi i scoreboardy, jeśli używasz języka angielskiego to będziesz miał te 2 czarne paski, jeśli zmienisz język na hiszpański, wszystko będzie ok. tylko problem w tym że gra będzie po hiszpańsku.
damost4
Aug 12 2008, 10:32
Patcha instalowałem na czystą grę. Ale jak mam zmienić język to wolę grać bez scoreboardu (bez wgrywania tego który jest w patchu). A dałoby się zainstalować jakiś inny scoreboard? Obojętne jaki, żeby tylko jakiś był
A czy posiada kitsy na next sezon, piłki do wrzucenia przez ks i stadiony ?
popeq93
Aug 12 2008, 16:50
Częśc drużyn ma kitsy na nowy sezon i wszystko jest do wrzucenia przez ks a co do stadionow nie wiem bo nie sciagałem
Swiezak
Aug 12 2008, 21:17
CYTAT(ScOuT @ Aug 12 2008, 17:53)

A czy posiada kitsy na next sezon, piłki do wrzucenia przez ks i stadiony ?
co do stadionów to jest ich 168 miedzy innymi stadion slaski
CYTAT(Swiezak @ Aug 12 2008, 21:21)

co do stadionów to jest ich 168 miedzy innymi stadion slaski

Do wrzucenia przez ks ma się rozumieć ?
P.S. A w którym linku znajdują się stadiony ?
Swiezak
Aug 14 2008, 07:12
CYTAT(ScOuT @ Aug 13 2008, 08:49)

P.S. A w którym linku znajdują się stadiony ?
ponizej zamieszczam link do innej strony ja z tamtad sciagalem i tam jest estadio 5 czesci to sa wlasnie stadiony
tutaj
dr_idea
Aug 15 2008, 13:14
Mi też nie chodzą te scoreboardy, a przy instalacji wybrałem tylko angielski język, więc na hiszpański nie mogę zmienić. Ktoś ma jakiś pomysł jak zmienić te tablice wyników?
nacho66
Aug 15 2008, 18:29
a czy ktos moze widzial patcha takze na druga lige hiszpanska? Zeby mozna bylo master league zagrac skladajacy sie z samych hiszpanskich druzyn?
Swiezak
Aug 16 2008, 09:15
CYTAT(dr_idea @ Aug 15 2008, 14:18)

Mi też nie chodzą te scoreboardy, a przy instalacji wybrałem tylko angielski język, więc na hiszpański nie mogę zmienić. Ktoś ma jakiś pomysł jak zmienić te tablice wyników?
postaram sie dziś zamieścić wam te pliki które ja wrzuciłem do wersji angielskiej żeby wam działały scorboardy
Soncker
Aug 16 2008, 09:58
Swiezak napisz do mnie na gg 4994684 mam problem przy tym patchu a z tego co widze to go wgrales
CYTAT(dr_idea @ Aug 15 2008, 14:18)

jedyna opcja to zmienić nazwę folderu z rv_s.img na rv_e.img wtedy będzie wszystko działać, jednak będziesz miał część rzeczy po hiszpańsku.
dr_idea
Aug 16 2008, 12:41
Dzięki BoBaN pomogło, tylko menu główne jest po hiszpańsku, ale reszta po polsku. Aha, czy ktoś mógłby mi podać linka do takiego dodatku, który zmieniał te ikonki pozycji na których grają piłkarze przy ich nazwisku? O te kolorowe mi chodzi prostokąciki.
gumi2006
Aug 22 2008, 23:50
Chłopaki będzie ktoś tak miły i zrzuci sam plik z logosami i flagami. Mi był potrzebny tylko Of i mordy a nie chce nadaremno ściągać trzech części cv_0 tylko dla wspomnianych wcześniej logosów. Byłbym bardzo wdzięczny.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.