Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits Baj Fallen
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Fallen
Witam. Przed chwilą skończyłęm kits'a dla mojej drużyny z Kariery, bardzo się przyłożyłem i postanowiłem zamieścić tu ten strój. Skorzystałęm z template adidasa całego białego, a więc roboty było dużo, aby wszystko tak pokolorować. Moja drużyna gra o puchar Ekstraklasy, więc na tą okazję zrobiłem strój.

Co o nim sądzicie? Czy mam dalej robić jakieś czy sobie odpuścić? Co mam poprawić, co zmienić?
perONE
Wyglądają "w miare" wink.gif
Zdecydowanie do poprawy logo eReMeF FM Maxxx tongue.gif
Fallen
To jest mój 1 strój...;P
Jamnik
środkowy pasek w logu adidasa jest biały, a pozostała część zielona wink.gif

Przyzwoite kitsy ;]
Fallen
CYTAT(Quaresma @ Jul 25 2008, 21:14) *
środkowy pasek w logu adidasa jest biały, a pozostała część zielona wink.gif

Przyzwoite kitsy ;]

To tak ma być;P
Fallen
Przyszedł czas na kolejny kits. Kits domowy. Oceńcie go w skali 1-10:D

Lepszy jakościowo od tamtego? Czy coś mam poprawić
perONE
po co zmieniasz loga na kitsach ? blink.gif na I: rmfFM, piast, ornage, logo i adidas. na II juz past, tesco, logo
jesli chcesz zeby to wygladalo bardziej rzeczywiscie zrob jednakowych sposnoruff
Fallen
CYTAT(perONE @ Jul 27 2008, 19:44) *
po co zmieniasz loga na kitsach ? blink.gif na I: rmfFM, piast, ornage, logo i adidas. na II juz past, tesco, logo
jesli chcesz zeby to wygladalo bardziej rzeczywiscie zrob jednakowych sposnoruff
Tamtem kits jest specjalnie zrobiony na Puchar Ligii i dlatego ma innych sponsorów( ten 1 kits) PerOne. Oceń jego wykonanie itp.
jano
Linie sa do bani, wogole wyglada jak robiony w paincie...Czekamy na lepsze prace wink.gif
11A
1 loga slabe
2 za duze
3 wtapiaj je
4 w 1 kitsie wszystke pasy wstawki slabo pokolorowane w 2 juz troche lepiej
5 koszulki na piersi sa "brude od nowosci"
6 w 1 kitsie czerwony na spodenkach jest za bardzo nasycony

ogolnie nie sa slabe ale do dobrych tez nie naleza
popracuj troche dluzej nad jednym i od razu bedzie lapiej

pozdrawiam
Fallen

Oceniajcie. Spodenek nie bierzcie pod uwagę, bo w grze mam je zrobione już dobrze.
hak23
Paski żółte moim zdaniem są za grube, ten środkowy trójkąt pod logiem moim zdaniem jest zbyteczny tak samo jak małe logo na żółtym dolnym pasku. Reszta może być smile.gif
Fallen
CYTAT(hak23 @ Aug 3 2008, 12:22) *
Paski żółte moim zdaniem są za grube, ten środkowy trójkąt pod logiem moim zdaniem jest zbyteczny tak samo jak małe logo na żółtym dolnym pasku. Reszta może być smile.gif

Ten trójkąt to logo sponsora.
11A
hak23 to male logo na dolnym zoltym to logo adasia(climacool)
kits lepszy od poprzednich ale sa nadal bledy
brudny od nowosci(jak nie wiesz gdzie napisz do mnie na gg to ci zaznacze)
to co hak napisal paski za grube
i jeszcze kilka innych

pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.