Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Polska Reprezentacja
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
takietamek
Jest patch, który aktualizuje Polską reprezentacje ? Chodzi mi o skład z Euro i w miare realistyczne twarzy lub po prostu same twarze Polskich zawodników. Z góry dziekuję.

P.S Szukałem na forum podobnego tematu, lecz nie znalazłem
m3ron
Wystarczy stworzyć 6 zawodnikow w EDITmode, wyslalbym ale wywalilem plik i nie chciało mi sie drugi raz robic, a twarze zebrałem te najlepsze polakow i z nowym kitserwerem stworzyłem plik map.txt i wgrałem
Jest tutaj: http://www.sendspace.pl/file/U5PAuGb1/

Po ściągnieciu warto porównać ID zawodnikow z własnej gry z tymi z mojego zipu !! Robimy to porowniujac map.txt z playerlist.txt
takietamek
Nie wiem za bardzo co trzeba zrobić ... Mogłbyś dać link do jakiegoś tutoriala o tym, lub mniej więcej sam napisac co mam po kolei robić, bo jestem newbie w tym sprawach. Z Góry dzieki
Patrol91
Sciągnij EURO 2008 MOD :]
Tam masz skład Polski na EURO i bardzo dobrze wykonane twarze
PoZDrawiAM smile.gif
takietamek
Niestety link nie działa, mógłby ktoś odświeżyć ?
Ramzik
Chłopie po prostu EURO 2008 MOD od Gamingacess smile.gif Wszystko to załatwi. Co do polskiej reprezentacji - ja sobie sam stworzyłem tych paru nowych zawodników w EDIT Mode, a twarze znalazłem na tej stronie: www.pesfaces.co.uk i wgrałem do faceservera tongue.gif Tyle roboty smile.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.