Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Liga Polska 2004/2005 WE 2oo2 - potrzebna pomoc !!!
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Archiwum
kemot
Witam,
Po ukonczeniu patcha do PES4 z Liga Polska (okolo 2 tyg) zamierzamy zabrac sie za patcha na starego , dobrego szaraczka oraz do gry po sieci, ma on traktowac o 1 i 2 krajowej lidze+wybrani 3-cio ligowcy oraz druzyny z przeszlosci. Na dzien dzisiejszy mamy w planach(wersja dla PSX) dodanie wlasnego intra, muzyki, komentarza(po polsku), przyspiewek kibicow. Ale ze w Polsce ciezko o ogladanie I ligi, tym bardziej II zwracamy sie do was z prosba o podjecie sie wspolpracy w kwestii nadeslania informacji na temat waszego zespolu, z waszego miasta. Potrzebujemy informacji(opisu indywidualnego pilkarza, pierwszej 11, formacji) nastepujacych zespolow:

GKS Belchatow
Korona
Kujawiak
Podbeskidzie
Szczakowianka
Jagiellonia
KSZO
Ruch Ch.
Swit
Gornik P.
Piast
Mlawa
Radomsko
Radomiak

oraz III ligowcow - jezeli ktos chetny na 3 lige to prosimy zglosic sie do ktoregos z czlonkow polEvo (najlepiej gutted'a lub mnie) i napisanie o jaki team chodzi...

Wreszcie macie szanse sie wykazac, naprawde pomoc: chodzicie na mecze, nie chodzicie ale sie interesujecie, macie kolegow ktorzy wam to opisza - DAWAJCIE DO NAS smile.gif
Makavelli
[quote="kemot"]Witam,
Po ukonczeniu patcha do PES4 z Liga Polska (okolo 2 tyg)

Chlopaki bez jaj! Ten tekst slysze juz od 1,5 miesiaca.
Seiru
Ja pierdylom Makavelli naucz sie cierpliwości.
Myślisz że tylko ty czekasz na tego patcha :?: :roll:
Jak bedzie to bedzie smile.gif
gutted
Witam,  

Chlopaki bez jaj! Ten tekst slysze juz od 1,5 miesiaca.
.

fajnie
korzen
swietnie smile.gif ....juz przynajmiej niebede truc dupy guttedowi o tego pacza smile.gif Liga Polska to jes to biggrin.gif
T-Mac
[quote="Makavelli"][quote]Witam,

Chlopaki bez jaj! Ten tekst slysze juz od 1,5 miesiaca.[/quote]

od kogo ?? smile.gif
Makavelli
Hehe ok. może nie od 1,5 miecha ale już od jakiegoś czasu powtarzacie „około 2 tygodni”. Ale looz nie chce was poganiać. Lepiej troszkę poczekać i mieć wszystko dopieszczone. Acha i mam taka małą albo i nie małą prośbę a mianowicie jak wrzucicie jakiegoś bootpacka do tego patcha to przypiszcie właściwe korki odpowiednim graczom (chodzi mi o to żeby np. Ronaldinho miał swoje Nike a nie np. Pumy). Z gòry dzięki i sorki za zamieszanie. Peace.
kemot
Makavielli z laski swojej napisz moze jeszcze jakies prosby bo za ta kase co bierzemy to mi glupio robic tego patcha bez uwzgledniania opini innych ludzi...
T-Mac
jaka kase ??? :twisted:
Makavelli
Oooo widzę ze pan Kemot troche się wpienił. Spoko stary, olej to o co prosiłem. Sam sobie to poustawiam. Tylko zròbcie już tego patcha bo po screenach wygląda zajebiscie. Ok już nic nie gadam o „Lidze Polskiej” bo widzę ze każdy kto wspomni o tym Patchu jest od razu linczowany szczegòlnie przez Kemota :wink:
kemot
Makavielli: wpienil, niewpienil, jakbys wiedzial ze w patchu do pes3 wiekszosc butow byla dopasowana to bys glupot nie pisal...

PS: T-Mc to ci siano dzialki nie odpalil? :twisted:
Makavelli
Doskonale o tym wiedziałem bo na tym patchu (z małymi modyfikacjami) jechałem od początku do końca. Ale np. w takim Wolfie 2005 nie były dopasowane chyba że ja coś źle zrobiłem. Tak wiec wyluzuj bo gdybyś mi od razu odpowiedział to nie byłoby całej tej gadki.
lucio
A ja mam WIELK
kemot
Makavielli: a co ma Wolf do PolEvo? jak wiedziales to po co sie pytasz...

Prosimy o pomoc ludzi z wymienionych w 1 poscie miast(druzyn) !!!
Mały
lucio, mam do ciebie pytanie niumie cie dorwac na gg awiec pisze tutaj smile.gif
Mam prosbe czy mugl bys wrzucic przyspiewki Gòrnika Z. jutro moge wrzucic ci na maila jakies...
korzen
A ja mam WIELK
kemot
Dziekuje wszystkim za uchwyceniem meritum tematu, tyle osob juz pomoglo, napewno gutted jest zdziwiony co nie gucio? biggrin.gif
norek

Prosimy o pomoc ludzi z wymienionych w 1 poscie miast(druzyn) !!!

ja jestem z BIAŁEGOSTOKU wiec moge pomoc przy Jadze smile.gif
Bushmen
a mam takie pytanie naprzyklad robicie patcha na sezon 20042005 ruszy jakas liga sezon 20042005 sie skonczy spadna 2 druzyny wejda 2 nowe. To bedziecie wtedy robic nowe teamy :?:
kemot
Te ktore wejda + update skladow druzyn ktore sie utrzymaly, czyli nowy patch...
bits
hej potrzebuje polskiego patcha do we2002. Nie mogę go znaleść na stronie głòwnej polEvo (tej starej) linki są nieaktywne. Proszę o pomoc!!!!
gutted
potrzebujesz - masz wink.gif

polEvo 2004/2005

Spatchuj czystego roma i graj.

Nowego patcha do we2002, z aktualnego sezonu raczej nie bedzie - zainteresowanie jest znikome, szkoda mojej pracy.

pozdro
korzen
gutted ja jestem zainteresowany, mozna by cos zrobic, w koncu nauczyłem sie robić koszulki po coś ;D
saper
QUOTE(korzen @ Sep 25 2005, 18:36:57)
gutted ja jestem zainteresowany, mozna by cos zrobic, w koncu nauczyłem sie robić koszulki po coś ;D
[right][snapback]36790[/snapback][/right]

Też moge pomòc smile.gif
snake
Też moge pomòc w czym tylko będę umiał i możnaby zagrać na nim lige polevo ;-)
Przemo
jesli ebde umial cos jak baza danych statsy to z checia pomoge..
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.