Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: !
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
yarzyna
PRZEPRASZAM BARDZO! ALE CZY KUZ..A KOMUS SIE W DUPACH NIE POWYWRACAŁO?
PISZE DO DO OSÓB TWORZĄCYCH PATCHA OE.
MIAŁEM GO POCHWALIC DO MOMENTU JAK NIE ZAGRĄŁEM MECZU WIDZEW-GKS BEŁCHATÓW...
WSZYSTKO BYŁO OK DO MOMENTU GDY NE USŁYSZAŁEM HEJ HEJ KTO NIE SKACZE TEN Z ZYDZEWA HEJ HEJ

DLA MNIE OSOBA CO BYŁA ODPOWIEDZIALNA ZA PRZYSPIEWKI JEST SKOŃCZONYM FRAJEREM I ... <cenzura>!

PRZEPRASZAM ALE CI CO MNIE ZNAJA WIEDZĄ ZE NIE LUBIE JAK KTOS OBRAZA MOJ KLUB.

ZROBIŁEM NOWY TEMAT BO NORMALNA ODPOWIEDZ W TEMACIE O OE BYŁABY BEZ ODZEWU!
Matek1908
Kto nie skacze ten z Zydzewa Hej Hej !! (Ja tez skacze co tydzien i co bedziesz mnie bił?) Widocznie nie lubią fidzefa, co sie żalisz do tworcow robią ci patcha z twoją druzyna i jeszcze narzekasz .... Zjedz zupe i wyluzuj.
Pro-Evo-S
CYTAT(Matek1908 @ wto, 27 maj 2008 - 10:29) *
Kto nie skacze ten z Zydzewa Hej Hej !! (Ja tez skacze co tydzien i co bedziesz mnie bił?) Widocznie nie lubią fidzefa, co sie żalisz do tworcow robią ci patcha z twoją druzyna i jeszcze narzekasz .... Zjedz zupe i wyluzuj.

jesteś żałosny Matek :/

Nie powinny się pojawić obraźliwe przyśpiewki w stosunku do żadnej drużyny w takim dodatku do PES-a!

Wg mnie yarzyna słusznie porusza sprawę. Może nie jestem kibicem Widzewa bo jestem z Wrocławia, ale coś takiego nie powinno mieć racji bytu. Czekam na jakąś odpowiedź od twórców blink.gif
Orange_91
CYTAT(yarzyna @ pon, 26 maj 2008 - 23:38) *
PRZEPRASZAM BARDZO! ALE CZY KUZ..A KOMUS SIE W DUPACH NIE POWYWRACAŁO?
PISZE DO DO OSÓB TWORZĄCYCH PATCHA OE.
MIAŁEM GO POCHWALIC DO MOMENTU JAK NIE ZAGRĄŁEM MECZU WIDZEW-GKS BEŁCHATÓW...
WSZYSTKO BYŁO OK DO MOMENTU GDY NE USŁYSZAŁEM HEJ HEJ KTO NIE SKACZE TEN Z ZYDZEWA HEJ HEJ

DLA MNIE OSOBA CO BYŁA ODPOWIEDZIALNA ZA PRZYSPIEWKI JEST SKOŃCZONYM FRAJEREM I ... <cenzura>!

PRZEPRASZAM ALE CI CO MNIE ZNAJA WIEDZĄ ZE NIE LUBIE JAK KTOS OBRAZA MOJ KLUB.

ZROBIŁEM NOWY TEMAT BO NORMALNA ODPOWIEDZ W TEMACIE O OE BYŁABY BEZ ODZEWU!

Po pierwsze wyłącz Cap Locka. Po drugie pisz staranniej. Po trzecie może tobie sie w głowie poprzewracało? Po czwarte nie wysyłaj mi wiadomości na PW żebym odpowiedział, jak mi sie będzie podobało to odpowiem a jak nie to moja sprawa i tobie nic do tego.
Za przyśpiewki dla polskich drużyn jest odpowiedzialny Torin, ja za zagraniczne. I z tego co wiem przyśpiewki dla polskich zespołów są takie jak w v3.0 i nie słyszałem jeszcze przyśpiewki z żadnym ,,żydzewem". Więc nie wiem w jaki sposób takie coś znalazło sie u Ciebie? Pewnie wiele osób grało Widzewem i jakoś tego nie zauważyło. Dlaczego? Może wrzuć tu na forum pliki ze swojego 0_Sounda o numerach od 120 do 124.
whan
CYTAT(Orange_91 @ wto, 27 maj 2008 - 10:50) *
Po pierwsze wyłącz Cap Locka. Po drugie pisz staranniej. Po trzecie może tobie sie w głowie poprzewracało? Po czwarte nie wysyłaj mi wiadomości na PW żebym odpowiedział, jak mi sie będzie podobało to odpowiem a jak nie to moja sprawa i tobie nic do tego.
Za przyśpiewki dla polskich drużyn jest odpowiedzialny Torin, ja za zagraniczne. I z tego co wiem przyśpiewki dla polskich zespołów są takie jak w v3.0 i nie słyszałem jeszcze przyśpiewki z żadnym ,,żydzewem". Więc nie wiem w jaki sposób takie coś znalazło sie u Ciebie? Pewnie wiele osób grało Widzewem i jakoś tego nie zauważyło. Dlaczego? Może wrzuć tu na forum pliki ze swojego 0_Sounda o numerach od 120 do 124.

Nie wrzuci bo chwilowo ma zakaz pisania... Proponuje żeby ktoś inny (może Ty orange) wyeksportował w/w pliki odpowiedzialne za przyśpiewki Widzewa i wtedy będziemy mieć jasność.
Orange_91
CYTAT(whan @ wto, 27 maj 2008 - 10:54) *
Nie wrzuci bo chwilowo ma zakaz pisania... Proponuje żeby ktoś inny (może Ty orange) wyeksportował w/w pliki odpowiedzialne za przyśpiewki Widzewa i wtedy będziemy mieć jasność.

Zaraz wrzucę. Link pojawi sie w edytowanym poście.
Jacmen
Mu chodzi o to, że chyba GKS ma przyśpiewkę taką, bo w 120-124 złej przyśpiewki na temat Widzewa nie ma, bo sprawdzałem wink.gif Zaraz sprawdzę GKS wink.gif

Zgadza się przyśpiewka 526, obrażają nasz klub ;/ Myślę, że można by było to zastąpić jakąś inną przyśpiewką bo to jest obraźliwe mad.gif
Orange_91
CYTAT(Jacmen @ wto, 27 maj 2008 - 11:03) *
Mu chodzi o to, że chyba GKS ma przyśpiewkę taką, bo w 120-124 złej przyśpiewki na temat Widzewa nie ma, bo sprawdzałem wink.gif Zaraz sprawdzę GKS wink.gif

Zgadza się przyśpiewka 526, obrażają nasz klub ;/ Myślę, że można by było to zastąpić jakąś inną przyśpiewką bo to jest obraźliwe mad.gif

Mógłbyś ja wrzucić mi na PW? Szczerze to nie wiem skąd to sie mogło wziąć i to jeszcze w przyśpiewkach GKSy.
whan
CYTAT(Jacmen @ wto, 27 maj 2008 - 11:03) *

No cóż... Jeśli to miało być śmieszne to raczej ten żart torinowi nie wyszedł. Szkoda tylko, że na poprawki jest już za późno.

Żałosne.
Jacmen
Orange wysłałem ci przyśpiewkę na pw. Tu jest link do tej przyśpiewki dla wszystkich jako dowód http://files.filefront.com/GKS+526adx/;103...;/fileinfo.html
Orange_91
Faktycznie przyśpiewka jest jeszcze z OE v3.0. Ja ją przesłuchując nie rozumiałem za bardzo co oni tam śpiewają bo jest niewyraźna ale jak sie bardziej wsłuchałem faktycznie jest o ,,żydzewie". I nie pozostaje nic innego jak przeprosić ze strony Pol-Evo kibiców Widzewa i wydamy jakąś poprawkę.
Jacmen
Wsłuchaj się. HEJ HEJ Kto nie skacze ten z Żydzewa HEJ HEJ
Na pw napisałem ci dlaczego kibice tych drużyn sie nie lubią. Sa to derby województwa łódzkiego. To tak jak derby śląska RUCH GORNIK
Koronas
Sam tego nie zauważyłem i mam nadzieję, że w poprawce przed EURO2008 będzie to już poprawione.
potter
Juz to slyszalem w OE 3.0 ale nie wiedzialem ze bedzie takie halo z tego biggrin.gif
Ja tam Widzewa nie lubie, ale go nie obrazam biggrin.gif
seen
Panowie odpuście sobie tą gadkę!
Jak sie komuś nie podoba to istnieje DKZ...
i tyle.
lewyy
Jak ktoś chce to sobie edytuje a jak nie przeszkadza(np. mnie bo ja nie wsłuchuje sie w przyśpiewki) no to bedzie sobie je dalej miał. Ale myśle że poprawicie ten błąd. biggrin.gif
torin
Jako glowny winowajca chcialem przeprosic wszystkich fanow Widzewa. Moim zamiarem nie bylo obrazenie jakiejkolwiek osoby, wspierajacej ten klub. Prawde powiedziawszy do ostatnich derbow Lodzi nie mialem pojecia ze istnieje taki okrzyk. Rzeczywiscie sam musialem sie mocno wsluchac zeby doslyszec ta jakze fatalna konluzje "spiewu". A inna sprawa ze dzwiek pochodzi z jakiegos filmiku traktujacego o dopingu fanow z Belchatowa, wiec przez mysl mi nie przeszlo ze cos takiego moze sie tu pojawic. Oczywiscie jak najszybciej postaram sie naprawic to nieporozumienie i jeszcze raz kieruje slowa przeprosin w kierunku fanow Widzewa, nie kierowaly mna zadne zle intencje ani chec zazartowania sobie z kogokolwiek.

Obiecana poprawka, wystarczy podmienic plik 526:
Download
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.