Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Oe Patch V4.0
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES6 - Ekstraklasa Patch
hak23
Witam wszystkich. Mam taką sprawę. ściągnełem OE patch v 4.0 ale chciałem sobie zainstalować tylko plik Option Files i plik exe. oraz kitservera. Zainstalowałem na czystego orginalnego pesa pliki OF i exe i pojawiły mi się takie niezgodności:
1. w lidze angielskiej niektóre drużuny mają dziwne loga, nie takie jak powinny być,
2. w lidze włoskiej na miejscu jakiegoś innego loga pisze ze jest zespół Juve.
3. w miejscu ligi holenderskiej jest polska ale loga zespołów zostały holenderskie,
4. w Other Legue są calkiem inne loga zespołow niż nazwy wyświetlane na górze,
5. w bundeslidze są nazwy ale nie ma wogóle logo zespołów.

Jeśli wiecie jak zrobić aby po wgraniu Option Files i exe. było wszystko dobrze to proszę o pomoc.
kksm
Proponuje wgrać jeszcze dkz patch kolego. hehe Tego chyba nie pobraleś.
Orange_91
CYTAT(hak23 @ śro, 21 maj 2008 - 18:56) *
Witam wszystkich. Mam taką sprawę. ściągnełem OE patch v 4.0 ale chciałem sobie zainstalować tylko plik Option Files i plik exe. oraz kitservera. Zainstalowałem na czystego orginalnego pesa pliki OF i exe i pojawiły mi się takie niezgodności:
1. w lidze angielskiej niektóre drużuny mają dziwne loga, nie takie jak powinny być,
2. w lidze włoskiej na miejscu jakiegoś innego loga pisze ze jest zespół Juve.
3. w miejscu ligi holenderskiej jest polska ale loga zespołów zostały holenderskie,
4. w Other Legue są calkiem inne loga zespołow niż nazwy wyświetlane na górze,
5. w bundeslidze są nazwy ale nie ma wogóle logo zespołów.

Jeśli wiecie jak zrobić aby po wgraniu Option Files i exe. było wszystko dobrze to proszę o pomoc.

Jak nie wgrałeś wszystkie to co sie dziwisz, że coś jest źle?
perONE
jeny no bo musizsz miec jeszcze DKZ Patcha laugh.gif

a poza tym po co kolejny topic? jest juz od problemow z OE Patchem
Pompey
ludzie zapodajcie mi mapa z bootsów bo coś mi się zrąbało i wszystkim się pozamieniały
JuveR
CYTAT(Pompey @ śro, 21 maj 2008 - 20:57) *
ludzie zapodajcie mi mapa z bootsów bo coś mi się zrąbało i wszystkim się pozamieniały

Proszę bardzo smile.gif
Pompey
CYTAT(JuveR @ czw, 22 maj 2008 - 10:36) *

dziękuje Ci bardzo dobry człowieku rolleyes.gif
JaRuS___o9
ja mam taki problem z tym patchemm, a mianowicie twarze sa przetragiczne wraz ze strojami(zadna twarz nei podobna calkowite zle wlosy stroje z duzymi pixelami i bardzo niewyraze). nie wiem czemu tak mam instaluje patche od lat i nie miałem takiego problemu.Mam nadzieje ze ktos mi powie o co w tym chodzi.
Orange_91
CYTAT(JaRuS___o9 @ czw, 05 cze 2008 - 15:22) *
ja mam taki problem z tym patchemm, a mianowicie twarze sa przetragiczne wraz ze strojami(zadna twarz nei podobna calkowite zle wlosy stroje z duzymi pixelami i bardzo niewyraze). nie wiem czemu tak mam instaluje patche od lat i nie miałem takiego problemu.Mam nadzieje ze ktos mi powie o co w tym chodzi.

Może jakiś screen?
JaRuS___o9
CYTAT(Orange_91 @ czw, 05 cze 2008 - 18:30) *
Może jakiś screen?

"piękne twarze i stroje"
JaRuS___o9
CYTAT(JaRuS___o9 @ czw, 05 cze 2008 - 20:52) *
"piękne twarze i stroje"

"Guti i piękny strój"
perONE
sprobuj zmienic w kitserverze w lodcfg detale na High/very high
JaRuS___o9
CYTAT(perONE @ czw, 05 cze 2008 - 21:20) *
sprobuj zmienic w kitserverze w lodcfg detale na High/very high

dzięki wielkie pomogło:)smile.gif
noname
Mam może takie trochę głupie pytanie. Zainstalowałem wszystko według instrukcji, gram i wszystko działa pięknie, tylko w grze do dyspozycji mam nadal ponad 30 stadionów, które były od zawsze i 13 piłek, a tak nie powinno(chyba być). Sorry, że piszę tutaj, ale nie chciałem tworzyć kolejnego tematu. Z góry dzięki za pomoc. rolleyes.gif
Jamnik
Jeżeli dobrze mi się wydaje to chyba Kitservera nie zainstalowałeś...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.