Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Face Install:/
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Grafika > Face Edit
Katalonczyk10
Witam:) Mozecie Mi powiedziec jak sie wgrywa twarze d0 pesa 2008?
sharkerblue
jest tyle tego na necie . google nie gryzą
RaaDeeK
na necie tego nie ma. dzieki za taka "profesjonalna" pomoc mistrzu
BadNewz
Chłopie widziałeś datę ostatnich dwóch postów? blink.gif
RaaDeeK
chlopie zamiast pisac takie glupoty to napisalbys jak zainstalowac te twarze.a jezeli nie to nie pisz takich pierdol.

btw. nie widzialem daty postow. wiem ze wiele osob ma problemy z instalacja twarzy
BadNewz
No to może nie będę Ci pisał bo jeszcze napiszę jakąś "pierdolę"

Żegnam.
RaaDeeK
kk. dzieki za pomoc
JuveR
Czasami to aż nie chce się czytać entych tematów na temat wgrywania twarzy wacko.gif
@ RaaDeeK - z łaski swojej nie nabijaj postów dry.gif
A twarze wgrywamy programem AFS Explorer, z tym że jeżeli dany gracz nie ma twarzy w PESie to wcześniej przypisujemy ją w (bodajże) PES 2008 Editor OF (nie jestem pewien bo nie gram w wersję 2008).
RaaDeeK
Sam sobie poradzilem. Nabijanie postow mam gleboko w d. Teraz napisze szybciutko ja to sie robi:

sciagasz z fownloadu ze stronki program Game Graphic Studio. Po zainstalowaniu odpalasz go. Klikasz file->open-> otwierasz plik cv_0.img... pozniej jest jakies pytanie, ktorego nie rozumiem, ja kliknalem NO i dzialalo. Wokienku po lewej na dole pojawily sie rozne pliczki z rozszerzeiem .bin Teraz szukasz twarzy ktora chcesz podmienic. Oczywiscie wczesniej trzeba miec jakąś twarz sciagnietą... np. ja sciagnalem taka: faces_1690 Rooney.bin w takim przypadku szukalem w Game Graphic Studio pliku faces_1690.bin, nastepnie zaznaczasz te plik, klikasz prawym i wybierasz import a file over this one. twarz sie podmienia i jest gites, ale czasem jakis error wywala ze twarz za duzo zajmuje ;/ wiem ze wtedy kliknalem na gorze w deferred mode i dalo sie podmienic twarze, ale trzeba bylo pozniej zapisywac cly plik cv_0.img (zajmuje 1,5gb). Dodam tylko ze niektore twarze z Pes 2008 sa ladniejsze niz te zrobione przez zwyklych ludzi
Mani3k
Cytat(sharkerblue @ Apr 8 2008, 22:24:23) *
jest tyle tego na necie . google nie gryzą

nie wyszyscy sa tacy madrzy i obcykani w kazdym temacie jak ty, uszanuj to.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.