Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pliki Dzwiękowe W "cs.img"
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
Slawcio
Witam,

Mam pytanie który z plików "cs.img" odpowiada za polskie przyśpiewki, który za
okrzyki kibicow po bramce (bo zawsze jest cisza ), a który za gwizdek sędziego. Mam nadzieję,
że te pliki istnieją  dry.gif . Pamiętam, że w PES 6 takie pliki były...

P.S.Czekam na odpowiedz... wacko.gif
vigor@pomorze
Odrazu ja przyłącze się do proźby ale ja szukam czego innego....
A w szczególności podczas meczu a dokładniej przy wychodzeniu piłkarzy na boisko (sparing) leci w tle muzyczka..
Chodzi oto żeby znalęść te kawałki (kawałek) i zamienić na coś innego, czy wogóle to sie znajduje w cs.img czy gdzie indziej.
Ale naj warzniejsze czy to jest dostępne do podmiany......

Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi z góry THX.....
Slawcio
Prosiłbym, aby ktoś wstawił w tym temacie informacje o poszczegulnych plikach dzwiękowych w "cs.img", mam nadzieję, że jest ktoś kto może to zrobić unsure.gif . Czekam na odpowiedz...
LeonCGB
Podbijam i przyłączam się do prośby.
Prosiłbym o instrukcje krok po kroku do wgrania przyśpiewek kibiców i innych ciekawych plików z "odgłosami" stadionowymi.
Ściągłem ten plik: http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=774
Interesują mnie przyśpiewki dla polskich drużyn.
M@ciej_vip
Przychylam sie do prosby..... a moze chociaz jakies wskazowki jak wstawic swoja muze pod meny itp.. rolleyes.gif
herubq3
CYTAT(M@ciej_vip @ śro, 21 maj 2008 - 17:16) *
Przychylam sie do prosby..... a moze chociaz jakies wskazowki jak wstawic swoja muze pod meny itp.. rolleyes.gif

tu masz instrukcje co jak zrobić http://forum.gamevn.com/showpost.php?p=634...p;postcount=439
M@ciej_vip
CYTAT(herubq3 @ śro, 21 maj 2008 - 18:12) *

Dzieki wielkie stary, fachowa instrukcja rolleyes.gif polecam...

P.S. Przydala by sie jeszcze rozpiska numeracji innych dzwiekow w CS.img
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.