Mam pytanie który z plików "cs.img" odpowiada za polskie przyśpiewki, który za okrzyki kibicow po bramce (bo zawsze jest cisza ), a który za gwizdek sędziego. Mam nadzieję, że te pliki istnieją . Pamiętam, że w PES 6 takie pliki były...
P.S.Czekam na odpowiedz...
vigor@pomorze
Mar 10 2008, 19:51
Odrazu ja przyłącze się do proźby ale ja szukam czego innego.... A w szczególności podczas meczu a dokładniej przy wychodzeniu piłkarzy na boisko (sparing) leci w tle muzyczka.. Chodzi oto żeby znalęść te kawałki (kawałek) i zamienić na coś innego, czy wogóle to sie znajduje w cs.img czy gdzie indziej. Ale naj warzniejsze czy to jest dostępne do podmiany......
Zależy mi na jak najszybszej odpowiedzi z góry THX.....
Slawcio
Mar 12 2008, 16:54
Prosiłbym, aby ktoś wstawił w tym temacie informacje o poszczegulnych plikach dzwiękowych w "cs.img", mam nadzieję, że jest ktoś kto może to zrobić . Czekam na odpowiedz...
LeonCGB
May 17 2008, 20:55
Podbijam i przyłączam się do prośby. Prosiłbym o instrukcje krok po kroku do wgrania przyśpiewek kibiców i innych ciekawych plików z "odgłosami" stadionowymi. Ściągłem ten plik: http://download.issonline.pl/index.php?act=view&id=774 Interesują mnie przyśpiewki dla polskich drużyn.
M@ciej_vip
May 21 2008, 16:12
Przychylam sie do prosby..... a moze chociaz jakies wskazowki jak wstawic swoja muze pod meny itp..
herubq3
May 21 2008, 17:08
CYTAT(M@ciej_vip @ śro, 21 maj 2008 - 17:16)
Przychylam sie do prosby..... a moze chociaz jakies wskazowki jak wstawic swoja muze pod meny itp..