Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 1/4 Finału
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > ISSOnline PES6 Cup
Bakel

Gramy do 11.03.2008 (wtorek)
Beckmis
haha no ladnie :| TuMiK ;|
whan
whan - snok3r 2:2
snok3r - whan 2:2

whan - snok3r 1:1

snok3r - whan 1:3

uffff, tak to jest jak w 1/4 spotyka się dwóch najlepszych zawodników i to jeszcze z jednego klanu tongue.gif
Kapec
Kapec 0 - 2 Adamthcpol
Adamthcpol 3 - 0 Kapec

-----------------------------------------

Dzięki za fajny turniej smile.gif Szkoda tylko, że 2 ostatnie mecze przegrałem w fatalnym stylu ;/
ADAM WIECEK
potwierdzam thx za meczyki
Beckmis
Beckmis 2-0 TuuuMeeeK
TuuuMeeeK 1-0 Beckmis

GG.1 mecz nalezal do mnie 2 do Tumka ale nie strzelil 2 bramki smile.gif .
Bakel
Czekamy tylko na mecze Wasu91 z Tal-Rashem i niezwłocznie rozpoczniemy półfinały.

whan, wygraj turniej, wówczas będziesz mógł twierdzić, że ćwierćfinał był de facto przedwczesnym finałem;)
TuuuMeeeK
Cytat(Beckmis @ Mar 10 2008, 18:52:36) *
Beckmis 2-0 TuuuMeeeK
TuuuMeeeK 1-0 Beckmis

GG.1 mecz nalezal do mnie 2 do Tumka ale nie strzelil 2 bramki smile.gif .
potwierdzam. dałem młodemu fory smile.gif grat
whan
CYTAT(Bakel @ Mar 10 2008, 19:22:14) *
whan, wygraj turniej, wówczas będziesz mógł twierdzić, że ćwierćfinał był de facto przedwczesnym finałem;)

Nie widzisz emotki na końcu? smile.gif Poza tym jakbyś widział co się działo w tych meczach to byś padł.

PS
Taką drużyną to sobie moge wygrać 4 miejsce za które jak zawsze jest kupa... happy.gif

PS2
Grać ten ostatni mecz!!
Tal-Rash
0 kontaktu z Wasu sad.gif Mam nadzieje ze dzisiaj odpisze...
Beckmis
Jak znam fair Wasu napisze o 23 do Ciebie jak Cie nie bedzie i pozniej napisze ze nie chciales grac biggrin.gif i prosi o wo xD
Tal-Rash
Nie pozostaje mi nic innego jak zgłosić

Wasu91 vs TalRash WO
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.