Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Grupa 3
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > ISSOnline PES6 Cup
Bakel

Numery GG uczestników:

http://issonline.pl/show.php?what=iocup_uczestnicy
Rivaldinho
Rivaldinho 1:4 Tal-Rash
Tal-Rash 0:0 Rivaldinho
Tal-Rash
Cytat(Rivaldinho @ Feb 16 2008, 23:03:30) *
Rivaldinho 1:4 Tal-Rash
Tal-Rash 0:0 Rivaldinho

Potwierdzam

Kali (Croatia) 0:3 Tal-Rash (Croatia)
Tal-Rash (Croatia) 2:0 Kali (Croatia)
Kali
Cytat(Tal-Rash @ Feb 16 2008, 23:05:53) *
Kali (Croatia) 0:3 Tal-Rash (Croatia)
Tal-Rash (Croatia) 2:0 Kali (Croatia)

potwierdzam sad.gif Oba mecze na remis, ale koledze sprzyjal komputer, niektore bramki naprawde zal wacko.gif
Tal-Rash
mackal (Serbia) 1:2 Tal-Rash (Croatia)
Tal-Rash (Croatia) 4:0 macka (Serbia) - za to ze uciekles po pierwszej polowe square.gif
mackal
Niestety nie uciekłem tylko jak to bywa z tą grą rozłącza na początku drugiej połowy(fatlane serwery konami )
Musiałem zareagować,żeby nie było ,że to ja uciekłem,bo odkąd tu grywam to nigdy nie uciekałem i nie będę uciekał z gry.
Tal-Rash
Cytat(mackal @ Feb 18 2008, 14:33:30) *
Niestety nie uciekłem tylko jak to bywa z tą grą rozłącza na początku drugiej połowy(fatlane serwery konami )
Musiałem zareagować,żeby nie było ,że to ja uciekłem,bo odkąd tu grywam to nigdy nie uciekałem i nie będę uciekał z gry.

Tak czy siak mogłeś zostać i dograć tą drugą połowe... Twierdzisz , że nie było już sensu grać , jednak mi się nie raz udało odrobić taką strate i także zdarzyło się ,że mimo prowadzenia 3:0 dałem sobie wbić 3 bramki , więc według mnie był sens.
Rivaldinho
Rivaldinho 1:0 Kali
Kali 1:0 Rivaldinho
Kali
Rivaldinho 1:0 Kali
Kali 1:0 Rivaldinho

Bardzo ciekawe mecze smile.gif Druzyna Chorwacji strasznie mi nie lezy sad.gif
Kali
Brak kontaktu z uzytkownikiem mackal. Probowalem 3 dni sie porozumiec, ale sie nie udalo. Mackal byl nawet dostepny na GG w momencie gdy do niego pisalem, ale zadnej odp. nie dostalem. Wiecej pisal nie bede, bo nie lubie olewaczy.

Bakel
Kali, jeżeli do końca lutego mackal się nie odezwie to zostanie Tobie przyznany walkower za ten mecz. Mam jednak nadzieję, że uda Wam się zagrać.

Tabela zaktualizowana.
Kali
Cytat(Bakel @ Feb 19 2008, 23:14:27) *
Kali, jeżeli do końca lutego mackal się nie odezwie to zostanie Tobie przyznany walkower za ten mecz. Mam jednak nadzieję, że uda Wam się zagrać.

Tabela zaktualizowana.

Taka sama sytuacja jest z Siasiadem wacko.gif
Rivaldinho
Sąsiad na obozie jakimś jest-tak wynika z jego opisu na gadulcu.
Tal-Rash
Z jego opisu wynika ,ze jest a wlasciwie byl na obozie do 20.02.2008 sleep.gif
Kali
Cytat(Tal-Rash @ Feb 22 2008, 15:31:06) *
Z jego opisu wynika ,ze jest a wlasciwie byl na obozie do 20.02.2008 sleep.gif

Mamy 22 niedlugo 23, a on nie odpisuje dry.gif Ja pisal nie bede wiecej , pierdole to mad.gif
mackal
Przykro mi,ale muszę zrezygnować z turnieju.
Kali
Brawo, teraz czekamy na rezygnacje sasiada i turniej robi sie bezsensowny wacko.gif

SASIAD
Już Wróciłem!

Obóz przedłużył się do 23.02.08 , przepraszam za to.

Jestem gotowy do gry ,w godzinach 18:00-21:00 Jestem umówiony na grę z Rivaldinho .
Rivaldinho
Sąsiad 0:2 Rivaldinho

Jutro gramy rewanż.
Tal-Rash
Sasiad odezwij sie w koncu na gg ... ja juz pisac nie bede.

Pozdrawiam
Kali
Cytat(Tal-Rash @ Feb 27 2008, 17:48:20) *
Sasiad odezwij sie w koncu na gg ... ja juz pisac nie bede.

Pozdrawiam

Ja tez nie dry.gif
Kali
Rezygnuje z tego pucharu, poniewaz spodziewalem sie czegos lepszego, a tu oragnizacji brak, odpowiedzi na forum z tygodniowym opoznieniem itd.

Ogolnie rzecz biorac issonline LOW i to very low.

Zegnam i prosze o usuniecie mojego konta, bo nie bede tu wiecej zagladal.
Bakel
Cytat(Kali @ Feb 29 2008, 20:44:43) *
Rezygnuje z tego pucharu, poniewaz spodziewalem sie czegos lepszego, a tu oragnizacji brak, odpowiedzi na forum z tygodniowym opoznieniem itd.

Ogolnie rzecz biorac issonline LOW i to very low.

Zegnam i prosze o usuniecie mojego konta, bo nie bede tu wiecej zagladal.

Kolego, organizacja jest na przyzwoitym poziomie. Twój pech, że trafiłeś do takiej grupy. Rozumiem Twoje rozżalenie zajętym miejscem, ale to nie jest powód do wygłaszania nieobiektywnych opinii.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.