Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Proevoluti Superpatch 0.6 For Pes 2008
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 2008 > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 2008 > Other Edit
shady45
wgrałem tego patcha save działają ale jak importuje pliki to jak grę włączam to mi się cały czas ona ładuje tu link zdjęcie zobaczcie sami pomocy
a
KKSFan
reinstall gry, albo zamiana pliku Cv_0.img z obrazu do folderu img, (to jest szybsza opcja)
shady45
Cytat(KKSFan @ Nov 13 2007, 21:18:49) *
reinstall gry, albo zamiana pliku Cv_0.img z obrazu do folderu img, (to jest szybsza opcja)

nie rozumiem co mam zrobic z jakim obrazem ?
KKSFan
masz pirata o ile się domyślam... więc wchodzisz w obraz płyty i program files pro evolution soccer 2008 i img kopiujesz plik Cv_0.img do katalogu img znajdującego się gdzie masz grę dla przykładu x\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 2008\img tam kopiujesz, mam nadzieje że wszystko już jasne... Pozdrawiam
tsw.michal
Sorry ze nie w temacie pisze, ale czy ktoś by może mi wysłas orginalny plik rv_e.img? Będe bardzo wdzieczny. Z góry dziekuje.
NipponJapanBoy
Cytat(tsw.michal @ Nov 14 2007, 00:55:17) *
Sorry ze nie w temacie pisze, ale czy ktoś by może mi wysłas orginalny plik rv_e.img? Będe bardzo wdzieczny. Z góry dziekuje.

wieczorem Ci wrzuce bo musze do roboty leciec
veles
Zainstalowalem tego patch działa wszystko oprócz loga drużyn premiership jakaś podpowiedz jak to ogarnąć?
kasztan
moglby ktos wrzucuic tutaj link do tego patcha sciagnalbym se go dzieki rolleyes.gif
pearljammer
veles musiales cos zle zrobic, wgraj jeszcze raz, bo u mnie wszystko cacy, jedyna lipa to, ze w grze online jest to niewidoczne, niby 0.5 miala byc do online wg "issonline", ale niestety nie jest, a szkoda, bo szukam patcha z nazwami i strojami do gry online...

kasztan tu masz patch http://www.fifasoccer.info/pes6/modules.ph...proevolutisp_06
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.