Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Skargi, zażalenia Itp.
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
Raffels
Tu piszecie o problemach z rozgrywaniem meczów itp. sprawach. Pamiętać o nie rozgrywaniu większej ilości meczów w tygodniu niż to przewiduje terminarz, ew. powiadomić w tym temacie o powodach szybszego rozegrania spotkań(przed faktem!).
Pamiętajcie o prawidłowej formie podawania wyników:
Gospodarz X-X Gość
Nie wpisywać podwójnie tych samych wyników w panelu gracza.
kristo2323
Z graczem Kanies nie mam żadnego kontaktu nie mogę nawet się umówić na mecz więc nie wiem jak mam to zagrać.
szyma
Pisałem do Gallusa i Barta kilka razy i nie uzyskałem od nich żadnej odpowiedzi...

1 kolejka

Gallus vs szyma

4 kolejka

szyma vs Bart
Kanies
spokojnie, juz wracam do gry. ostatnio bylem powaznie zapracowany, wiec prosze o wyrozumialosc.

Raku
9 kolejka:
Raku vs szyma

No próbowałem pisałem w poniedziałek, czwartek, piątek, niedzielę ani razu Szyma nie odpowiedział (raz na ircu ale nie chciał grać)

--------------------------------
10 kolejka:
sheva7 vs Raku

tu mój błąd, pokręciła mi się 11 kolejka z 10 i cały czas próbowałem się skontaktować z topskunem i właśnie mieliśmy (przed chwilą) grać, sprawdzałem gospodarza no i zobaczyłem, że nie tak kolejka dry.gif

PS.Ja oczywście te kolejki mogę zagrać w tym tygodniu.

EDIT:
już zagrane smile.gif
kristo2323
Dostałem takie coś dziś na gg od Arosa :
Cytat
wiadomosc wysyslana automatycznie do wszystkich uczestnikow ligi WE2002 na IO: zaczynam sie denerwowac liczba rozegranych meczy, w najblizszym czasie zaczne podejmowac decyzje o wyrzuceniach z ligi, daje Wam ostatnia szanse na nadrobienie zaleglosci, do konca niedzieli nalezy miec na koncie rozegrane mecze do kolejki nr 14. Prosze nie odpowiadac na ta wiadomosc, zostala wyslana do wszystkich, bez sprawdzania, czy akurat Ty masz komplet rozegranych meczy. Aros

Więc szybko spieszę z odpowiedzią. Ja napisałem do wszystkich graczy z którymi mam zagrać w danych kolejkach i Ci co odpisali to już zagrałem . Niektóre całe niekiedy połowę bo znikają i nie ma odzewu ( kolego do przerwy 1:0 daj znać kiedy dogramy? ). Ja się nie będę prosił grania raz napisałem 0 odpowiedzi, jak by naprawdę chcieli grać to pewnie by pisali.

A kolejna mała wielka sprawa jak organizator wymaga to ja sie stosuje ale proszę też o wyjaśnienie co z 12 kolejką w której gram z graczem który nie widnieje w tabeli, to dostaje WO czy on w ogóle zniknie? bo tylko zamieszanie robi.

Dzięki
kristo2323
Na to forum nawet pies z kulawą nogą nie zagląda po tym wczorajszym poście to mi gg rozwaliło od wiadomości od moich rywali. Czy ktoś by zechciał zagrać ze mną w lidze ?
Aros
Cytat(kristo2323 @ Nov 10 2007, 18:49:42) *
Na to forum nawet pies z kulawą nogą nie zagląda po tym wczorajszym poście to mi gg rozwaliło od wiadomości od moich rywali. Czy ktoś by zechciał zagrać ze mną w lidze ?

W poscie o rezygnacjach w Twojej lidze jest informacja kto podjal decyzje, ze odchodzi.
Faktycznie, nie zmienialem zapisów w terminarzu, ale po Twojej uwadze juz to uzupelnilem, zamieniajac nicki uciekinierow na slowo "wolne".
Raku
Tego posta piszę ze szkoły.

TP robi mnie w konia. Nowa umowa na neta obowiązuje od 1 grudnia 2007
A moja dotychczasowa umowa na neta obowiązuje do któregoś dnia grudnia.
Mimo to telekomuna już odłączyła mi neta (nie mam go od wtorku).
Będę się starał jakoś załatwić żebym miał podłączony net jeszcze ze starej umowy.
Chociaż czarno to widzę bo chyba wszyscy znają pośpiech TP.
Obawiam się, że jestem bez neta do pierwszego grudnia (oby nie dłużej).

Także usprawiedliwiam nierozegrane kolejki w tym czasie kiedy będę bez neta.
Mogę je dograć kiedy mi podłączą z powrotem, a jeśli będą walkowery to trudno.

Sory za problemy.

Bez odbioru do grudnia wink.gif
kostek
Rivaldinho - Pisałem pięć razy. Raz napisał, że wieczorem po czym nie dał znaku życia. A tak to zero odzewu.

Berta - Pisałem pięć razy. Raz był odzew, że po 18 może grać po czym nie dał znaku życia. Ostatnio było blisko rozegrania meczu... Ale szacowny przeciwnik musiał się jednak uczyć.

Kanies- Pisałem cztery razy, ani razu nie podał terminu, w którym mógłby zagrać.

---
Za każdym razem wysyłam mniej więcej coś takiego:
Cytat
kostek (24-11-2007 12:57)
cześć, tu kostek - mamy chyba ligę do zagrania. kiedy możesz?

/kostek
Aros
W sprawach poprawek wśród wpisanych walkowerów z kolejek od 1 do 24 proszę o kontakt na moje gg (294731).
kostek
Kitek - pisałem do niego już na pewno z pięć razy. Raz kazał mi poczekać 10 minut i sobie poszedł. A tak to nawet gdy jest dostępny albo na z/w nie daje znaku życia. Ani razu nie napisałem kiedy mniej więcej będzie mógł zagrać.
kristo2323
Cytat(kristo2323 @ Nov 9 2007, 22:42:55) *
Dostałem takie coś dziś na gg od Arosa :

Więc szybko spieszę z odpowiedzią. Ja napisałem do wszystkich graczy z którymi mam zagrać w danych kolejkach i Ci co odpisali to już zagrałem . Niektóre całe niekiedy połowę bo znikają i nie ma odzewu ( kolego do przerwy 1:0 daj znać kiedy dogramy? ). Ja się nie będę prosił grania raz napisałem 0 odpowiedzi, jak by naprawdę chcieli grać to pewnie by pisali.

A kolejna mała wielka sprawa jak organizator wymaga to ja sie stosuje ale proszę też o wyjaśnienie co z 12 kolejką w której gram z graczem który nie widnieje w tabeli, to dostaje WO czy on w ogóle zniknie? bo tylko zamieszanie robi.

Dzięki

kristo232 0:3 szyma

kristo2323 0:3 ptakms

kristo2323 0:3 Kicek

kristo2323 0:3 Kitek

kristo2323 0:3 Berta

Co to ma znaczyć ja jako jedyny no jeszcze Kostek i Raku to coś napisali a reszta to nawet tu nie zagląda to ja nie wiem skąd te WO pisałem że nie odzywają się do mnie.

Jak wy tak robicie od niedzieli wpisze WO wszystkim kto sie nie odezwie do mnie i tak się zakończy ta liga mówię to jawnie i żeby nie było bo ja zawsze jestem gotowy do gry napisałem do każdego kto odpisał zagrałem i taka jest prawda . Proszę o wyjaśnienie tych Wo bo podziękuje grzecznie za takie rozgrywki . Ja chce grac a nie Wo dostawać na lewo i prawo .

Bardzo proszę o rozpatrzenie tego jak najszybciej. Pisać i pisać a i tak nikt nie czyta tego że ja pisałem i pisałem .

Co ja mam robić prosić żeby grali ze mną ? czy któryś z graczy który dosrał Wo ze mną napisał choć jedno słowo tu??????
kristo2323

I to ma być gra czy ten zawodnik w ogóle wykazuje chęci do gry?????

Ja sie meczę i ciułam punkty a gościu dostaje Wo i mnie wycyckał , proszę o wyjaśnienie tego bo to jest przegięcie.

Następny numerant jeszcze mniej meczy ma rozegranych jedzie na WO byłem przed nim a też on mnie wycyckał.

Nie róbcie z tej ligi cyrków bo naprawdę tu nie ma w ogóle gry .
Aros
Jestem dziś na wyjeździe. Wrócę do domu i zajmę się reklamacjami. Jestem tylko człowiekiem. Czasem się mylę. Pisząc walkowery korzystałem tylko z informacji z forum. Straciłem archiwum gg, więc nie miałem innej możliwości. Jakkolwiek kristo, prosiłem o kontakt na gg w poście o walkowerach, a jakoś do mnie nie napisałeś. Częściej zaglądam na gg niż na forum, więc może warto zrobić tak, jak proszę?
kristo2323
Cytat(Aros @ Dec 2 2007, 14:04:08) *
Jestem dziś na wyjeździe. Wrócę do domu i zajmę się reklamacjami. Jestem tylko człowiekiem. Czasem się mylę. Pisząc walkowery korzystałem tylko z informacji z forum. Straciłem archiwum gg, więc nie miałem innej możliwości. Jakkolwiek kristo, prosiłem o kontakt na gg w poście o walkowerach, a jakoś do mnie nie napisałeś. Częściej zaglądam na gg niż na forum, więc może warto zrobić tak, jak proszę?

ok rozumiem ale po to jest ten temat przecież żeby tutaj pisać a nie na gg nieprawdaż ?
Aros
kristo, wyniki poprawione, dziękuję za informacje.
Raku
*Dawna sprawa

Kolejka 18
Kod
- walkower
Raku 0:3 Drake

Ja jako gospodarz skontaktowałem się z graczem:

Cytat
Łukasz (16-11-2007 9:49)
hej raku z tej strony, pisz kiedy bedziesz mogl zagrac lige io ;]
--------------------------------------------------------------------------
Drake[LIO] (16-11-2007 15:56)
jutro smile.gif
Łukasz (16-11-2007 17:00)
OKA
Łukasz (18-11-2007 14:50)
hej raku z tej strony, grasz loge io?
Drake[LIO] (18-11-2007 14:50)
napisz za 20 min bo zaraz bede gral z kims innym
Łukasz (18-11-2007 14:50)
lige*
Łukasz (18-11-2007 14:51)
aha kok
Drake[LIO] (18-11-2007 14:55)
oodezwij sie w polowie tyg bo mam problemy z grafika i nie chce mi ruszyc gra
Łukasz (18-11-2007 14:55)
aha no dobra
Drake[LIO] (18-11-2007 14:55)
chyba ze wiesz jak sciagna sterwoniki do geforce 6100 ?tongue.gif
Łukasz (18-11-2007 14:56)
no proboj
Łukasz (18-11-2007 18:48)
i co jakos grafika dziala? ;]
Drake[LIO] (18-11-2007 18:48)
nie moge sciagnac
Łukasz (18-11-2007 18:48)
aha no to zagramy jakos w tygodniu
Drake[LIO] (18-11-2007 18:48)
ok
Łukasz (19-11-2007 18:34)
hej raku z tej strony, i co mozesz grac? ;>
Drake[LIO] (19-11-2007 18:35)
ja ci pisalem kiedy moge miec sprawna grafike
Drake[LIO] (19-11-2007 18:35)
wiec masz zamiar co godzine mi pisc czy moge grac ?
Łukasz (19-11-2007 18:41)
a czy ja ci pisze co godzinę, mowles ze to sparawa setrownikow, skoro szukanie sternownikow zajmuje pol tygodniu to dobra, do "połowy tygodnia"
- potem też probowałem się skontaktować ale nie mógł a potem już dostałem walkower.

*Aktualne:

Kolejka 28 (szyma vs Raku)
Cytat
Łukasz (1-12-2007 17:33)
hej raku z tej strony, pisz kiedy bedziesz mógł zagrać ligę io

To samo pisałem w niedzielę. Nie odpisał mi.

Kolejka 27 (Raku vs Rivaldinho)
Cytat
Łukasz (2-12-2007 11:41)
hej raku z tej strony, pisz kiedy bedziesz mógł zagrać ligę io

To samo pisałem w niedzielę. Nie odpisał mi.

- Łukasz to ja.
- Te mecze mogę zagrać ale to niech już do mnie przeciwnicy piszą, ja pisałem kiedy trzeba nie odpisali (Szyma i Rivaldinho), mecz z Drakeiem tez mogę zagrać jak będzie miał te stery... dry.gif
- Jak trzeba mogę dać sreeny z gg (numery gg są na pewno poprawne).
Kicek
Cytat(kristo2323 @ Dec 1 2007, 20:45:30) *
Ja sie meczę i ciułam punkty a gościu dostaje Wo i mnie wycyckał , proszę o wyjaśnienie tego bo to jest przegięcie.

/screen/

Następny numerant jeszcze mniej meczy ma rozegranych jedzie na WO byłem przed nim a też on mnie wycyckał.

Nie róbcie z tej ligi cyrków bo naprawdę tu nie ma w ogóle gry .

Troche statystyk: masz 16 zwycięstw - 48 punktów dzięki WO . Ja 14 zwycięstw/8 porażek - 42 punkty dzięki WO. Tak dla jasności.

Po drugie dałeś tego screena w ogóle nie pokazując żadnych faktów. Byłeś gospodarzem w drugim naszym meczu (pierwszy zagraliśmy) i nie otrzymałem od Ciebie żadnej wiadomości od 27.10 (w tym dniu miałem formata,więc to co było wcześniej przepadło). To i tak nie zmienia faktu ,że nie napisałeś do mnie ani razu od tamtej pory. Z resztą nie wiem czy przed 27.10 była rozpiska na kolejke w której Ty jesteś gospodarzem w naszym meczu. A jestem pewny że nie było bo to 23 kolejka. Nie wykazałeś żadnej próby kontaktu,więc bez oszustw prosze.

Więc domagam się zmiany WO na moją korzyść : kristo2323 0-3 Kicek .Skoro tak bardzo Ci zależy na egzekwowaniu sprawiedliwości.
Co do reszty WO się zgadzam i słusznie niektóre są na moją niekorzyść gdy byłem gospodarzem....

Pozdrawiam! i od dzisiaj zaczynam już systematycznie grać. Wiec jak coś to pisać, a zagram.
kristo2323
Powiem tylko tak ja chce grać a nie zbierać WO jeżeli tak bardzo Ci zależy na tym WO to ok ja bym wolał zagrać ale.... nie będę się kłócił nie warto to tylko gra a ta liga niestet nie przypomina ligi . Zamias grania jest tylko czychanie na WO więc ok niech tak dalej będzie.

Wkleiłem to po to żeby pokazać że Ty i Szyma nie grając prawie wcale jesteście wyżej od graczy aktywnych to trochę nie teges ale jak uważasz że ok to ok.
Powodzenia .

Nie lubię dostawać Wo i nie lubię oddawać WO , wole dostać w baty w grze na boisku wirtualnym a nie takie przyznawanie punktów z kosmosu . Kicek wiesz że ja zawsze gram wszystko . Jeżeli ktoś napisze do mnie to zawsze odpisuje i umawiam się na mecze . Ja cały czas od pierwszych dni tej ligi byłem gotowy do gry i nie ważne czy gospodarz czy nie chciałem grać . Dobra nieważne nie ma sprawy i tak to wszystko co tu się dzieje to jest tak absurdalne dla mnie że nawet nie wiem czy w ogóle olewtorzy tej ligi poniosą jakieś konsekwencje ?

PS. Podczas MLN dało się normalnie grać i WO tylko w ostateczności a tu WO to jest podstawa ale co tam taki urok tej Ligii.Kto nie gra ten korzysta podwójnie tak to tu wygląda.

Inna sprawa teraz

Dzisiaj tez napisałem do wszystkich graczy po 2 razy z rana i wieczora Ci co odpisali to zagrałem raz dwa a jeden z graczy mi tak napisał :

To dla organizatora
Cytat
krzys 23:03:53

daj znac kiedy mozesz zagrac

Drake 23:04:04

ok

Drake 23:05:37

jakbys byl tak mily napisac w moim imieniu na forum ze przez problrmy z kompem rozegram mecze w bardzo poznym terminie o ile nie wywala mnie do tego czasu

krzys 23:06:06

no ok
kristo2323
Jeszcze jedno chciałbym poruszyć. Zawodnik który oddał kilka meczy WO wejdzie do 1 Ligii tak? I co dalej będzie taka zabawa w następnym sezonie z tymi WO . Moim zdaniem powinno się promować graczy aktywnych chcących grac a nie takich co nie za bardzo ich interesuje rozgrywanie meczy bo tak to ta cała liga nigdy ale to nigdy nie będzie normalna. Jeżeli jakiś gracz oddał więcej niż 3 WO to nie powinien w ogóle być brany pod uwagę do awansu bo to jest naprawdę nie teges . Nie jestem organizatorem i nie mam tu nic do gadania tylko jak wiedzę co tu się dzieje z tymi WO i nie są wyciągane żadne konsekwencje z tego a wręcz przeciwnie podchodzi się do tego na porządku dziennym to śmiech na Sali . Może zmniejszyć liczbę uczestników lig i przynajmniej by grali ci co chcą grać . Trudno że czasem wylecą ci najlepsi i liga straci prestiż jak wy tam nazywacie ale ona tego prestiżu nie ma nie oszukujmy się każdy ale to każdy z graczy w wynikach ma Az czerwono od WO jak nie na swoją korzyść to na przeciwnika. Więc się pytam gdzie ten prestiż Ligi ? Mam nadzieje że po przeczytaniu tego organizator pomyśli choć trochę co by zrobić w przyszłym sezonie i czy :olewtorzy Ligii nie powinni ponosić konsekwencji , może nie od razu wylatywać ale degradacje do 3 ligi która mogła by się stać przesiewem i tam WO by dawać a ni wszędzie tylko czerwono. Jeżeli tak ma wyglądać w przyszłości ta cała Liga to naprawdę nie wiedze przyszłości dla niej. Musze powiedzieć szczerz ze trafiłem to na naprawdę solidnych graczy i niektórzy powiem że nie dali mi pograć tak niesamowicie grali ( nie żebym uważał się za dobrego gracza) chodzi mi o moją taktykę. Ale co z tego że dobrzy i extra Graja jak nie są zainteresowani tą liga to trudno nie chcą grac to ich sprawa a być w Lidze dla samego bycia to ma być ten prestiż ??? Nie pisze żeby się tu mądrzyć albo żeby pokazać jaki jestem zainteresowany tymi rozgrywkami i ze to ja powinienem grać w pierwszej Lidze i takie tam ….. ja mogę grać nawet w 3 ale żeby naprawdę grać a nie prosić się o gre i dostawać WO nie tędy droga. A może by tak od razu nie ładować tych WO tylko zostawić jako zaległe mecze nie wiem jak organizator rozwiąże to w przyszłości ale tak dalej na pewno nie może być . Jeżeli to tak wcześniej wyglądało i nic z tym nie robicie to sorry , nie mam pytań już i przestaje w ogóle się udzielać w tym temacie. Wchodząc do świata tej gry WE2002 to było marzeniem moim zagrać w tej Lidze starałem się w ranku i walczyłem o nią ale jak teraz wiedzę co tu jest grane to niestety powiem nie jest tak kolorowo i fantastycznie.

Ja tam nie patrze czy gospodarz czy nie zawsze pisze po kolei do graczy bo tu chyba chodzi o grę co nie? Proszę jeżeli jest choć jedna osoba która napisała do mnie na gg w sprawie rozegrania meczu a ja to olałęm i głęboko miąłem w du….. to proszę niech się zgłosi . Ja zawsze jestem gotowy do gry jak nie dam rady w tym dniu to staram się umówić na następny na daną godzinie i niejednokrotnie proszę o podani godziny abym mógł w miarę możliwości się stawić. Wiem że ta gra to nie jest całe życie ale jak się ktoś zapisuje i potem nie ma ochoty grać to po jakiego to robi , niech se pogra w ranku albo spary a nie sieje WO po całej Lidze .

Dziękuje za przeczytanie te go co nasmarowałem ale już od dłuższego czasu mnie to dręczyło. Wiem że pewni nie za wielu to przeczyta bo tu nikt prawie nie zagląda z graczy taka jest prawda.
kristo2323
No to kolejny gracz zakończył rozgrywki w lidze ......... Wczoraj zagadałem z Rivaldinho i mi tak napisał:
Cytat
krzys (4-12-2007 22:35)

czesc

grasz do ligi?

Rivaldinho (4-12-2007 22:35)

Cze, walkower, narka.

ok

Pisze do Szymy i pisze ale niestety nie dostałem żadnej odpowiedzi od niego .

Został mi prawdopodobnie jeszcze tylko 1 mecz z Bertą już się skontaktowałem ale ten zawodnik nie ma za bardzo czasu żeby grac więc czekam na jego ruch .

Napisałem to teraz wcześniej żeby znowu nie było ze teges .

No i koniec rozgrywek jak dla mnie , dzięki organizatorom i tym wszystkim którzy zagrali ze mną , nie mogę powiedzieć że fajnie było bo jest za dużo czerwonego .

Aros
Przeczytalem, efekty będą na koniec ligi.
Raku
Kod
Kolejka 32
Kitek vs. Raku

Pisałem do Kitka 4 razy w tym tygodniu, ani razu nie odpisał :/

kostek
kostek 13:46:45
cześć
kostek 13:46:47
grasz lige?
kostek 13:46:52
kostek pisze
Rivaldinho 13:46:56
Czesc, walkower, pozdro.
kostek
Pisałem do Drake dwa razy, zerwo odzewu. Zresztą po liczbie rozegranych (3) meczów widać jego zainteresowanie ligą. dry.gif

kostek (12-12-2007 15:47)
cześć, tu kostek
kostek (12-12-2007 15:47)
kiedy ligę zagrasz?
Aros
Liga zakończona, ewentualne reklamacje wyłącznie na GG.
kostek
kostek vs szyma

kostek (3-12-2007 16:43)
czesc, tu kostek
grasz ligę?

--

kostek (9-12-2007 13:47)
czesć, tu kostek, odpisz kiedy bedziesz mogl lige zagrac.
Aros
Cytat(kostek @ Dec 17 2007, 10:08:25) *
kostek vs szyma

czesc, tu kostek
grasz ligę?

--

kostek (9-12-2007 13:47)
czesć, tu kostek, odpisz kiedy bedziesz mogl lige zagrac.

Zmienione na WO dla Ciebie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.