Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stroje Na Zamówienie - Wasze Projekty.
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
seseba
Witam pewnie wiele z Was chciałoby mieć własny strój z własnym sponsorem, wyglądem ale może nie każdy potrafi się obsługiować Photoshopem. Więc składajcie swoje propozycje jak ma strój wyglądać jakiej ma być marki itp a ja go wykonam w miarę możliwości mogę robić także stroje klubów z Waszych miejscowości takich IV, V i niższo ligowych. Pozdrawiam i czekam na oferty. tongue.gif

Aaa i dla fanów Arsenalu taki strój alternatywno-trenigowy z Adasia biggrin.gif

perONE
wymsyl cos dla Realu Madryt z motywem joga bonito
seseba
Ok biorę się do roboty =)
seseba
Cytat(perONE @ Sep 24 2007, 11:38:38) [snapback]186511[/snapback]
wymsyl cos dla Realu Madryt z motywem joga bonito

Sory ale sam jestem niezadowolony ze stroju bo robiłem go w pośpiechu do szkoły właśnie ide ale jeśli się bardzo niespodoba po szkole mogę zrobić jeszcze raz

GooFy
Wiesz co... Najpierw proponowałbym się nauczyć stroje robić a potem dopiero zamówienia wykonywać... Bo ten tutaj fatalny...
seseba
Cytat(GoooooFy @ Sep 24 2007, 12:18:55) [snapback]186527[/snapback]
Wiesz co... Najpierw proponowałbym się nauczyć stroje robić a potem dopiero zamówienia wykonywać... Bo ten tutaj fatalny...

Ten fatalny ale ten z Adidasa pierwszy to chyba fajny a po drugie widziałem Twoje pierwsze stroje i były też tragiczne ale jakoś je dałeś na forum jakoś sie nie czepiałem nic od czegoś zacząć trzeba daj mi czas może niebawem będe lepszy od Ciebie.... troche wyrozumiałości...
Foley
Stroje bardzo dobre!
A ja mam dla ciebie takie zamówienie:
Zrobisz strój (najlepiej na modelu pumy, ale nie koniecznie) jakiś zmyślony tylko by był z tym logiem : ver. 1 , ver. 1 ?
PS. Dałem 2 wersję bo nie wiedziałem czy wolisz większe czy mniejsze logo. Z góry dzięki.
dj_adriano
strój realu brzydki kolor i niestaranny a arsenal już lepszy
GooFy
Cytat(seseba @ Sep 24 2007, 12:25:51) [snapback]186529[/snapback]
Ten fatalny ale ten z Adidasa pierwszy to chyba fajny a po drugie widziałem Twoje pierwsze stroje i były też tragiczne ale jakoś je dałeś na forum jakoś sie nie czepiałem nic od czegoś zacząć trzeba daj mi czas może niebawem będe lepszy od Ciebie.... troche wyrozumiałości...

No niemówię że masz nie pokazywać... niewiem jakim cudem to wywnioskowałeś z mojej wypowiedzi bo tam nic takiego nie pisze. tylko poćwicz a potem rób zamówienia bo poziom który teraz prezentujesz każdy kitsmaker kiedyś też miał... wiadomo początki. A co do tego czasu to próbuj...
.:KUNA:.
Real slaby;;/Zle wklejone loga;/
Pozdro!
Damian.
Narazie słabo , ale takie są początki. Rób je bardziej starannie , a napewno będzie dużo dużo lepiej
seseba
Cytat(Pitek001 @ Sep 24 2007, 14:36:10) [snapback]186559[/snapback]
Stroje bardzo dobre!
A ja mam dla ciebie takie zamówienie:
Zrobisz strój (najlepiej na modelu pumy, ale nie koniecznie) jakiś zmyślony tylko by był z tym logiem : ver. 1 , ver. 1 ?
PS. Dałem 2 wersję bo nie wiedziałem czy wolisz większe czy mniejsze logo. Z góry dzięki.

Strój dla Ciebie na przyszłość podawajcie kolory, sponsorów itp itd. będzie mi o wiele łatwiej.

ComeBack
Goofy jesli Tobie nie podobaja sie Jego prace to poprostu nie zamawiaj u niego kitsow...proste
Napewno znajda sie osoby ktore beda wolaly mies slabszy kits wlasnej druzyny z okregowki niz niemiec nic...
Ogolnie to slabiutkie prace
POZDRAWIAM;)
Foley
Cytat(seseba @ Sep 24 2007, 19:58:03) [snapback]186776[/snapback]
Strój dla Ciebie na przyszłość podawajcie kolory, sponsorów itp itd. będzie mi o wiele łatwiej.

Bardzo mi się podoba! Zrobisz jeszcze taki tylko że granatowy? A i jeszcze biały i będę miał komplet do pesa. Z góry thx.
pogo
Może z innej beczki, ale prosiłbym o GóRNIK ZABRZE! laugh.gif Jeżeli mozna...
jonhio
ja poproszę o stroje wisły kraków
11A
bardzo slabe szycia, loga
no duzo mozna by tu napisac co jest do poprawy
ostatni nie jest najgorszy
popracuj a beda tego efekty

pozdro
miancio
Jeżeli chcesz się pobawić to poproszę o stroje dla Valencii. Takie jak mają teraz: http://img102.imageshack.us/my.php?image=beztytuuzt9.png

Z tym, że:
NA KOSZULCE:
*to co białe to niebieskie
*to so pomarańczowe to pomarańczowe
*zamiast napisu TOYOTA ma być napis AMUNT (jakąś fajną czcionką)

NA SPODENKACH:
*To co czarne to niebieskie
*znaczek Nike pomarańczowy

GETRY:
*to co białe to pomarańczowe to co pomarańczowe to niebieskie.
seseba
narazie nie robię strojów bo widzę że nie ma to sensu jak się podszkolę to wtedy pozdro
Kempu
Proszę o 2 stroje dla barcy, jeden anternatywny: Kolory to spodenki czarne, koszulka biała, z elementami czerwonymi, wzór znajdź sam. a druga koszulka to coś w stylu Sevilli, tych rózowych ich strojów, tylko tu sam zrób jakiś fajny kolorek, i żeby bylo z elementami SZAREGO. obydwa stroje z emblematami ADIDASA.
madajek
Ja proszę o 2 jakieś fajne stroje Manu z nike- tylko takie zaje2biste >hehe< (w tym jeden ma być taki : Nowa Koszulka z sezonu 07-08 koloru żółtego, spodenki czarne z żółtymi wstawkami i getry czarne też z żółtymi wstawkami xD a drugi żebyś sam zrobił jaki fajowy bo widzę że masz do tego wyje**sty Talent xD
czekam i pozdrosss
seseba
Czytać nie potraficie ? napisałem że narazie strojów nie robię. Pozdro
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.