Jak daje w PES4 ONLINE "host" , jest osoba ktòra chce ze mną grać, wiec wyskakuje mi okienko z przyciskiem "launch game". Potwierdzam to. Włącza mi się gra, dja online , potem host , nastepnie mam ustawienia meczu, oczywiscie daje OK i co? i lipa ! ciągle jest pokazany napis "WAITING" i nic sie nie dzieje ! To samo jest gdy ktos mnie wyzwie na meczyk , daje juz IP jego , potwierdzam enterem i znòw to samo "waiting" bez końca !
O w pizde:D Kolejny issomaniak z Opola;D Fajnie wiedziec, ze sa tutaj inni ludzie z tego pieknego miasta. Pozdro siano:P:P:P:P
Aby pograc srednio sie czeka 2-3 h LOL
mam ten sam problem :x moze ktos zna rozwiazanie problemu?
Jak widac nie tylko ja mam problem więc czekamy na naszego zbawcę
JAACA - mi tez jest miło ze moge tu spotkać kogoś z okolic
•volvo
Feb 12 2005, 10:03
Wypadałoby żebyście napisali coś o waszych łączach, bo tak to ciężko ocenić ... 8)
Ja mam stałke 1MB na osiedlu tu gdzie mieszkam
ja mam 400...ale co z tego jak nie moge sie nawet podlaczyc;/
Ludzie wylaczcie sobie firewalle, a potem ustawiajcie mecze :roll:
Grom99
Mar 18 2005, 19:04
A MOZESZ MI NAPISAC JAK SIE TE firewalle WYLACZA????????
ftomekk
Mar 18 2005, 21:23
Wlaczyles i nie wiesz jak wylaczyc/? :?
poproscie admina sieci zeby zaadresowal wasz komputer bezposrednio :!: pomoze na 100%
Tylko nie każdy admin to zrobi. Niktòrzy olewają useròw na maxa
| QUOTE |
| Jak daje w PES4 ONLINE \"host\" , jest osoba ktòra chce ze mną grać, wiec wyskakuje mi okienko z przyciskiem \"launch game\". Potwierdzam to. Włącza mi się gra, dja online , potem host , nastepnie mam ustawienia meczu, oczywiscie daje OK i co? i lipa ! ciągle jest pokazany napis \"WAITING\" i nic sie nie dzieje ! To samo jest gdy ktos mnie wyzwie na meczyk , daje juz IP jego , potwierdzam enterem i znòw to samo \"waiting\" bez końca ! |
http://www.piotrfront.pl/pes4.html
m_a_p_e_t
Mar 26 2005, 20:29
wescie rozwiazcie ten problem bo duzo osòb go ma
PS ja wylaczylem firewalla in ic nie pomaga ciagler mam waiting muj kolega ma to samo , moze trzeba miec jakiegos specjalnego cracka do gry online !!!!!!!!!!!!!!!! i wesolych swiąt ALLLLLLLLLL
dajcie sobie spokòj z grą online w PES4 zjebali ją na maxa, kurwa w ktorej grze potrzeba tak wyjebistych łącz żeby grać online.
| QUOTE |
wescie rozwiazcie ten problem bo duzo osòb go ma PS ja wylaczylem firewalla in ic nie pomaga ciagler mam waiting muj kolega ma to samo , moze trzeba miec jakiegos specjalnego cracka do gry online !!!!!!!!!!!!!!!! i wesolych swiąt ALLLLLLLLLL |
Nic nie trzeba specjalnego. Przeczytaj zdanie po zdaniu ze zrozumieniem:
http://www.piotrfront.pl/pes4.html
Jak masz zewnętrzne IP i wyłączyłeś WSZYSTKIE firewalle (łącznie
z "systemowym" - w przypadku XP z SP2) to problem musi być po
drugiej stronie.
WARIATH1
Apr 12 2005, 11:16
Mam ten sam problem admin, przekierowal mi jeden port ale nadal mam "waiting" łącze 256 więc powinno być git. Poradzicie?
| QUOTE |
| Mam ten sam problem admin, przekierowal mi jeden port ale nadal mam \"waiting\" łącze 256 więc powinno być git. Poradzicie? |
1) grasz jako host? (bo tylko tak możesz w takiej sytuacji)
2) czy przekierował ten sam port co masz ustawiony w grze? 8)
3) osoba, ktòra pròbuje się do Ciebie połączyć grała już w ogòle
czy też dopiero zaczyna tak jak Ty? ;->
Bushmen
Apr 12 2005, 13:29
podstawa jest zewIP i jakas predkosc

na neo 128 nie da rady pociagnoc hosta
ja mam neo 640kb/s i tez mam ten problem caly czas waiting????
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.