Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kits By Panco
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
Panco
Witam. Jestem nowym kitsmakerem tutaj będe prezentował moje dzieła. NIe będe robił zwykłych stroi bo je mozecie znalezc w kazdym temacie. Ja bede prezentował stroje w stylu alternatywnym. Pierwszy kits jaki zrobilem jest to kits alternatywny dla wigan Alhtetic. Tylko z tyłu koszulki pisze Wigan Galaxy bo zmienilem sobie nazwe. Komentujcie.
http://img.photobucket.com/albums/v720/ziomek-yo/kits1.png
perONE
jak na pierwszy kits zaprezentowany to na rzut oka całkiem całkiem. ja sie niezbyt znam na ocenainu kitsow wiec czekaj na oceny kitsmakerow oni mysle podpowiedza Ci co jest dobrze a co źle...
POZDRO smile.gif
barman_2000
Kiepsko wycięte loga, poszarpane szycia, ale poza tym jest dobrze, pracuj a będzie dużo lepiej
Panco
Dzieki za komentarze ale cały czas nie wiem co musze poprawic. Komentujcie i oceniajcie. Ja wrzucam nastepny kits. Tym razem neutralny kits premiership.
qwerte
Napis bwin jest poszarpany i te kółko w którym jest 90 też jest poszarpane i dziwna rozdzielczość dry.gif
barman_2000
loga na rękawach są źle dopasowane, to na długim rękawie powinno być trochę spłaszczone, te w twoim kitsie w grze będzie rozciągnięte, a więc do poprawy, oraz to co wyżej, kożystaj z lóg w dużej rozdzielczości to nie będą takie poszarpane i brzydkie
Panco
Tylko mam problem z tym jak wytne duze logo i wkleje na kitsa to jak je pomniejszyc tzn. dopasowac
barman_2000
w photoshopie ctrl+t i dopasowywujesz je jak chcesz z każdej strony
Panco
No dzieki smile.gif smile.gif . Pomogłes mi.
11A
jest calkiem fajny tylko szycia na koszulce zrob bardziej widoczne (kolorek), niepotrzebne logo nike na plecach i na tyle spodenek, zmien kolor opaski kapitana, logo 90 nie dokladnie wyciete, bwin z lewej strony tez troszke i jedno z wazniejszych to loga nie sa wtopione
ale tak patrzac ogolnie to nie jest zly
dopracju go i bedzie ok
Panco
A w jaki sposob moje wtopic te loga
Auriko
Fajne kitsy ale loga odbieraj calem strojowi efektu smile.gif smile.gif Poprawisz i to będziesz super kitsy wydawał smile.gif

P.S.Co to za rozdzielczość ??
Hal
Cytat(Panco @ Aug 29 2007, 21:35:57) [snapback]179618[/snapback]
Dzieki za komentarze ale cały czas nie wiem co musze poprawic. Komentujcie i oceniajcie. Ja wrzucam nastepny kits. Tym razem neutralny kits premiership.

Bardzo słabej jakości logo "Bwin". Loga Nike chyba za wysoko, i "90" chyba źle wycięte.
Pracuj dalej. Pozdrawiam.
Panco
Zrobiłem kojejny kits. Tym razem jest to strój Fc Porto Alternatywny (adidasa). Dalej nie wiem o co chodzi z tym wtapianiem loga. Powiedzcie co mam poprawic i komentujcie. smile.gif
GooFy
No lepiej ale template nie twój...
Jacmen
Ładny tej strój trochę popracuj jeszcze wink.gif
TOMaSSon 94
Zdecydowanie złe efekty na logach...
11A
loga slabe
adas na spodenkach zdecydowanie za duzy herb porto tez
loga wygladaja jak nalozone
ja nie powiem ci jak wtopic bo nie wiem ale sam poprobuj

Antonio Puerta [*]
Chaswe Nosofwa [*]
Iwan10
Nawet nawet ten strój wtapianie to efekt nadawaj efekty na loga.
P.S.Mógłbyś podrzucic ten temple adidasa na którym zrobiłeś ostatni kits bardzo bym prosił z gry dzięki
POZDRO:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.