Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Kariera - Kitsy
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
konradinho2
Witam. Ściągnąłem sobie kits NIKE TOTAL 90 i nie wiem jak go ustawić aby moja drużyna go miała w karierze. Pomoże mi ktoś? Z góry wielkie dzięki.
karolinho
Chyba nikt tego nie wie kiedyś ktoś o to pytał i niic.
konradinho2
Kurdę:/ Bo aż odechciewa się grac przy tych co sam sobie zrobiłem :/
karolinho
Też chciałem stworzyć kiedyś sobie NIKE total i nie wyszło
jarek1989
tzn np wybierasz tam jakąś drużyne do edytowania tak ?? i potem wrzucasz tam graczy ?? biggrin.gif

jeżeli o to chodzi to się da:D
Iwan10
wpis do map i uni numerki drużyn master league to 221 ml united 222 i tak dalej to kolejne numerki drużyn pozdro
Rossinho
Mógłbyś wrzucić tego kitsa Nike total 90?
konradinho2
Tutaj jest ten kits:

http://downloads.gamingaccess.com/index.php?file_id=10445

Iwan10 stworzyłem sobie zespół przy rozpoczynaniu ML i do niego chce dodać własny kits. Czyli mam iść od 221 w górę aż trafię?
konradinho2
Wystarczy że wrzucę do folderu samą taką teksturę co podałem wyżej i oczywiście przypiszę ją w pliku map?
konradinho2
Pomoże ktoś rolleyes.gif Jeżeli powiedzieliście A to powiedzcie B. Proszę. rolleyes.gif
jarek1989
no tak do folderku biggrin.gif odpowiedni numer pod drużyne śmiga biggrin.gif
konradinho2
Cytat
odpowiedni numer pod drużyne śmiga

No właśnie tylko jaki numer. Próbowałem już 221 w górę i nic.
Sasek
Troszkę bawiłem się z tym wszystkim, aż w końcu mi się udało.
Oto jak należy rozwiązać ten problem:

W folderze uni/X.IntChallengeTeams/ tworzymy folder o nazwie ML United ( o ile podczas tworzenia własnej drużyny na starcie kariery wybraliśmy właśnie tą drużyne )

Następnie wstawiamy nowe foldery w uni/X.IntChallengeTeams/ML United (foldery o nazwach - "pa","pb","ga","gb" jeśli chcemy mieć po trzy lub więcej stroi wpisujemy dalej dla bramkarzy folder "gx-3rd" dla piłkarzy "px-3rd" itd. "gx-4th","px-4th".

Najszybciej jest skopiować całą zawartość folderu dajmy na to "China" i wkleić go do ML United. Jeżeli nie chcemy się bawić za dużo w config'ach.

Później jak chcemy zmienić stroje wystarczy wkleić na miejsce tych własne i nazwać dokładnie tak samo (zastąpić pliki)

Dalej sprawa wygląda banalnie... wchodzimy do config'ów i ustawiamy jak ma być strój wyświetlany na mapie itp...

W pliku /uni/map.txt należy na samym końcu tam gdzie mamy drużyny oznaczone ( ##Hidden# ) wpisujemy od nowej linijki następujący kod:

221,"X.IntChallengeTeams\ML United"

Zapisujemy zmiany i gramy...

Mam jeszcze prośbe czy mógłby ktoś zarzucić linka do strojów które nie są związane z żadnymi drużynami... Byłbym wdzięczny...

Pozdrawiam Sasek... laugh.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.