Troszkę bawiłem się z tym wszystkim, aż w końcu mi się udało.
Oto jak należy rozwiązać ten problem:
W folderze uni/X.IntChallengeTeams/ tworzymy folder o nazwie ML United ( o ile podczas tworzenia własnej drużyny na starcie kariery wybraliśmy właśnie tą drużyne )
Następnie wstawiamy nowe foldery w uni/X.IntChallengeTeams/ML United (foldery o nazwach - "pa","pb","ga","gb" jeśli chcemy mieć po trzy lub więcej stroi wpisujemy dalej dla bramkarzy folder "gx-3rd" dla piłkarzy "px-3rd" itd. "gx-4th","px-4th".
Najszybciej jest skopiować całą zawartość folderu dajmy na to "China" i wkleić go do ML United. Jeżeli nie chcemy się bawić za dużo w config'ach.
Później jak chcemy zmienić stroje wystarczy wkleić na miejsce tych własne i nazwać dokładnie tak samo (zastąpić pliki)
Dalej sprawa wygląda banalnie... wchodzimy do config'ów i ustawiamy jak ma być strój wyświetlany na mapie itp...
W pliku /uni/map.txt należy na samym końcu tam gdzie mamy drużyny oznaczone ( ##Hidden# ) wpisujemy od nowej linijki następujący kod:
221,"X.IntChallengeTeams\ML United"
Zapisujemy zmiany i gramy...
Mam jeszcze prośbe czy mógłby ktoś zarzucić linka do strojów które nie są związane z żadnymi drużynami... Byłbym wdzięczny...
Pozdrawiam Sasek...