Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nie Mogę Ani Dodac Ani Potwierdzać Wyników
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
kristo2323
wchodzę loguje sie wszystko gra zalogowało mnie przeciwnik dodaje wynik chce potwierdzić i naciskam potwierdź wynik i mnie wywala do logowania i tak w kółko loguje sie i jak chce potwierdzić znowu wywala , 2 wyniki jakoś potwierdziło ale ile się namęczyłem przy tym . Nie wiem co jest grane proszę o pomoc . A sam to nie mogę wyników w ogóle dodawać . Motyla noga co tu jest grane.

Próbowałem sie wylogować i zalogować na nowo , nic nie pomaga przeglądarkę tez zmieniłem i nic , wiec nie mam pojęcia o co chodzi???
siano

Możesz napisać nieco więcej?
Który ranking?
Jaka wersja przeglądarki, jakiś screenshot?smile.gif

Z góry dzięki.

I usuń obrazek z sygnaturki.

kristo2323
WE2002 -rank

Jest tak loguje sie i robi sie tak narzazie ok:

Daje dodaj wynik i wyskakuje tak:

i tak w kółko .
A jak przeciwnik doda wynik to ja go nie widze a jak nawet zobacze po kilkukrotnym logowaniu to i tak nie moge potwierdzic bo to nic nie daje ciagle mnie wraca do takiej postac:

Na obydwu przeglądarkach jest tak samo Mozilla i opera , wcześniej jak grałem w Ranku WE2002 wszystko smigało ok teraz od 3 dni chciałem pograc a tu niespodzianka .co jeszcze mam podać?
siano
Tyle wystarczy, dzięki.

Około godziny 20 zostanie to naprawione. Wcześniej niestety nie dam rady, bom w pracy.
siano

Problem wydaje się naprawiony. Jeśli jednak ktoś nadal ma taki sam - proszę o bezpośredni kontakt ze mną.

To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.