Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: składy w meczach online
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 4
yediii
czy jest możliwość, aby rozgrywając mecz online mieć w miarę aktualne składy, a nie ciągle defaultowe ? zapewne można , ale nie wiem za bardzo co mam ściągnąć , help :roll:
StraY
nie mozna
Pablo_el
Cytat
nie mozna

mozna smile.gif Sa jusz pacze online, taki bedzie tez i nowy wolf ktory wyjdzie jakos za 2 tygodnie smile.gif
Kamilo
a Polevo????
StraY
można? tongue.gif a to ci miła niespodzianka tongue.gif ale Pablo, wtedy obaj gracze muszą mieć patch czy wystarczy jak host ma?
Pablo_el
Wydaje mi sie ze po prostu gra bedzie liczyc staty tak jak ma host a co client bedzie widziec to jusz wola boska. Beda takie kwiatki jak lewonozny Totti ktory okazal sie byc Montella jak ostatnio mialem smile.gif
ftomekk
Pablo_el a rzuc no linka do tego patcha z laski swojej smile.gif
Pablo_el
do Wolfa online? Narazie wyszla BETA Gold

http://www.simnet.is/krja/skrar/TheWolfFM2...ePES4PCGOLD.rar

zawiera ona plik para_we8.bin z folderu /PES4/dat/patch1_10 ktory daje sklady online. Trzeba go tez wgrac do 0_text.afs (szczegoly w readme). Mozecie ten plik stworzyc PES4option editorem i wgrywac swoje zmiany.

edit - porawione linki - jeden ale dobry wink.gif
leonarth
Cytat

nie dzialaja te linki :/
Pablo_el
poprawione smile.gif
ftomekk
wielkie dzieki
drako1
Składy w online dzialały jaz w olemix 1.5 !!!!!!!!
leonarth
a jak zrobic aby miec oryginalne nazwy klubow w trybie online?
kemocik
gościu wszyscy tu potrafią czytać...
leonarth
przegladarka mi sie zjebala i sie 3 posty wyslaly, domysl sie troche ;p
kemot
Domysl sie ze mozesz usuwac wlasne posty...
kemocik
nie wiem czy to wina przeglądarki skoro ròżnica czasu była ok 5-6 min ...
Koniec OT
leonarth
Cytat
nie wiem czy to wina przeglądarki skoro ròżnica czasu była ok 5-6 min ...
Koniec OT

przegladarka wygenerowala komunikat o bledzie w czasie wysylania, wiec myslalem sie post nie wyslal, wiec sprobowalem jeszcze 2 razy i dlatego sa 3 posty
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.