Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem-> Usuniete Pliki, Komp Oszalal ;]
board.issonline.pl > Inne > W przerwie meczu ;-)
lukasso
Bawiłem sie dzis program RegCleaner i chyba nieco za duzo usunalem(wszystko z rubryki drugiej od prawiej,jesli ktos ma taki program)
gdyz teraz nic oprocz internetu mi sie nie uruchamia a wyskakuje nastepujacy komunikat

Cytat
"Z plikiem nie jest skojarzony program umozliwiajacy wykonanie tej czynnosci. Skojrz odpowiedni program uzywajac apletu
Opcje folderow w panelu sterowania"

jednak jak wspomnialem wyzej nic nie moge wlaczyc
slabo znam sie na kompach tak wiec moze pewna osoba ktora zna sie na tym pomoze mi
bede wdzieczny za szybka odpowiedziec
Usunąłeś wszystkie skojarzenia z plikami... jest jedna możliwość Zakładka Kopie i przywrócenie ich.

Jeśli nie masz tam nic, to jedyne co pomoże to format smile.gif
lukasso
zakładka kopie hmm to chodzi ci o ten backup w regcleaner?;>

chyba raczej nie pomoze bo nic mi sie nie odpala poprostu RZAL
nawet na dyski nie moge wejsc
jedynie ikonka internetu mnie ratuje
BORZE format?! co bedzie z moimi sejwami z fma tongue.gif
Tak o ta zakładkę chodzi. Gdy coś usuniesz, to tam się tworzą kopie, {chyba ze wyłączyłeś ów opcję w ustawieniach}. Przywrócenie ich powinno pomóc, lecz nie robiłem tego nigdy, i gwarancji nie daje. Masz nauczkę żeby nie bawić się takimi programami tongue.gif

P.S. Sejwy znajdziesz w moich dokumentach tongue.gif
lukasso
sluchaj super pieknie ladnie
ale powiedz mi jak tam wejsc
gdyz poprzez dwukrotne klikniecie na ikone nic sie nie dzieje
a na dyski tez bezposrednio nie moge wejsc
wink.gif)
Orange_91
Moze sprubuj przywrocic system start-akcesoria-narzedzia systemowe-przywracanies systemu jesli masz ta opcje wlonczona moze pomoze. A sevy zawsze mozesz zgrac na dyskietke albo na plyte chyba ze i to ci sie nie uruchamia.
U mnie działa zwykły pojedynczy klik smile.gif Pewnie tak namieszałeś że nawt program przestał poprawnie działać tongue.gif

EDIT:

Cytat(Orange_91 @ Apr 19 2007, 20:00:54) [snapback]140356[/snapback]
Moze sprubuj przywrocic system start-akcesoria-narzedzia systemowe-przywracanies systemu jesli masz ta opcje wlonczona moze pomoze. A sevy zawsze mozesz zgrac na dyskietke albo na plyte chyba ze i to ci sie nie uruchamia.

To raczej nie zadziała,

A save`y s FM'a to min. 30 mb zależne od ilości rozegranych sezonów, a po usunięciu z rejestru tych wpisów, to i nero nie odpalisz, wiec jedyne co to kopia na inna partycję.
snake
Ehh kurwa z komputerów korzysta? nie umiecie, wejd? przez menu start -> uruchom -> i odpal na przyk?ad total commandera, albo od razu regcleanera[wpisz ?cie?ke do .exe) i zrób backup. Chyba ?e tak jak pisze alter, nie mo?esz odpala? .exe, to wtedy masz zonka, napisz na forum tweaks.pl mo?e tam pomog?.
Do pliku eze mo?esz te? si? dosta? przez przegl?dark? internetow?.
lukasso
chłopaki no mowie Wam
ze albo po kliknieciu nic sie nie dzieje
albo wyskakuje ten komunikat
tylko pliki z worda mi sie odpalaja wink.gif
nawet jak sciagne instalke gg czy cos to znowu to samo
;/
musi byc jakis magiczny sposob wink.gif
/
Jezu snaku nie pisz polskich znakow laugh.gif

p.s przez przegladarke? jaaaak
Wejdz w Panel sterowania -> Opcje folderów | zakładka Typy plików, prawdopodobnie przez RegCleaner`a wyczyściłeś wam wszystko, i jedyne co bym polecał to formacik.

EDIT:

Jeśli dobrze myślę, to wyczyściłeś coś, dzięki czemu po kliknięciu na dany plik, otwierało go przy użyciu odpowiedniego programu. Czyli jak by to wytłumaczyć... Windows nie wie co znaczy otworzenie pliku exe i nic nie robi. Format, serio smile.gif

Aha, nie potrafię pisać bez polskich znaków tongue.gif
snok3r
lukasso: ogolnie RiB rolleyes.gif a ja myslalem ze se jaja robisz jak z ta wiska el barsa laugh.gif

jezeli posiadasz plyte z win 9X/milenium to mozesz skozystac z dosa do skopiowania save'ow.
jesli posiadasz plytke winXP to skorzystaj z opcji "napraw" dry.gif
jestin
ja miałem tez takie rzeczy ze niektóre programy mi sie nie uruchomiały i polecono mi zebym uruchomił komp w trybie awaryjnym i przywrócił system do punku za nim rzeczy sie działy i pomogło,ale najlepiej napisz tu oni ci powiedza co robic http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=99
lukasso
dobra dzieki chlopaki
jednak sformatuje dysk,dawno tego nie robilem a przyda sie odswiezenie
jebac sejwy i tak mi sie nie chce grac
leo
rolleyes.gif
snake
Ale po co od razu format? Przecież wystarczyło zainstalować windowsa na obecną kopię i nic nie musiałbys usuwać...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.