Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga - Kolejki 11-14
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
tV2
Standardowo, opinie, kontrowersje, opisy, etc. dotyczace 3 serii gier.
Adam.zip
dr_idea vs Adam.zip 1:1
Mecz niewykorzystanych szans, z obu stron, spotkanie równie dobrze mogło zakończyć się rezultatemć 5:5 tongue.gif . Wg. mnie bardzo wyrównany. Szybko stracona bramka w dość prosty sposób, idea mógł chwile pózniej podwyższyć wynik, ale chyba zabrakło zimnej krwi. Pierwsze 30 minut jednoznacznie pokazywały dominacje przeciwnika, udalo mi się skontrować i strzelić dość ładną brameczke z głowy (asysta Shevy). W końcówce meczu dostaje czerwień, idea nie wykorzystuje tego, a nawet dopuszcza do sytuacji sam na sma Shevy z bramkarzem, a mój ulubieniec puszcza szczurka wprost w ręce paragwajskiego GK.
Cóż rewanż zapowiada się ciekawie...
Dzięki i pozdro 1908 dla przeciwnika biggrin.gif
switek
Switek- Raku 2-0

Zajmujaca przedostatnie miejsce w lidze Rumunia w kolejnym meczu goscila u siebie reprezentacje Bulgarii. Mecz swietnie zaczeli Rumuni juz w 11 minucie bramke zdobyl Niculae dajac prowadzenie gospodarza. Goscie nie mogli przebic sie przez obrone rywali. Jeszcze przed przerwa Rumuni podwyzszyli na 2-0. Druga polowa byla bardzo wyrownana jednak Bulgarzy nie stworzyli zadnej 100 procentowej sytuacji . Gospodarze mogli spokojnie wygrac wieksza roznica bramek jednak nadal szwankuje skutecznosc.

Pozdrawiam
szyma
Nie mogę skontaktować się z sianem.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.