Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga Kolejki 7-10 (29.01 - 4.02.2007)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
tV2
Witam,
trochę spóźniony temat, ale ciągle aktualny ;p.
Same opisy, wyniki dodajemy, standardowo, poprzez panel.

btw. Rozliczenie z meczy w kolejkach 1-6 w osobnym temacie.
Gallus
Gallus 1-2 szyma

mecz wyrównany!
Gallus
Bieli17 1-2 Gallus

mecz dosc wyrównany choc to ja miałem wecej okazji na strzelenie brami, co wykorzystałem, lecz szkoda ze nie w 100%.

dzieki!
szyma
szyma 1-2 Adam.zip

Jak zwykle "n" okazji i jak zwykle przegrywam, gratuluje rozumu dobierajacemu druzyny huh.gif, bo jezeli ktoś uważa że Finlandia, Szwajcaria czy jeszcze inne ścierwo jest rowne z chociażby Serbia czy Ukraina to chyba z nim cos nie tak.

Dzieki, i powodzenia dalej.

PS. A te staty w Waszym patchu to normalnie lekka przesada, rozumiem chcecie robić patcha pod fife zeby wbijac w meczu minimum 3 bramki ale jeżeli taki Sheva stojąc tyłem do bramki natychmiast sie odwraca i z ok.25 metrów strzela w samo okienko bramki to chyba cos nie tak blink.gif.
Adam.zip
Oj mecz z szymą to był koszmar, wynik nie odzwierciedla sytuacji na boisku, pierwsza połowa była nie ciekawa, chyba w drugiej szyma strzelił brame i kontrolował sytuacje. Udało mi się zremisować a w końcówce meczu strzeliłem piękne okienko z dystansu (czy był to sheva, nie jestem pewien huh.gif ), w ostatniej akcji szyma jeszcze strzelił w słupek tongue.gif cóż bywa...
Dzięki i powodzonka

PS. Ukraina (średnia siła 28,4), Finlandia (średnia siła 28,0), zbyt dużej różnicy nie ma cool.gif

Adam.zip vs Cristiano17 2:4
Zlekceważenie przeciwnika i dyspozycja początkującego, daje takie rezultaty, czerwona z kapelusza po dwóch żółtych. laugh.gif Rewanż będzie mój, tym razem go nie zignoruje...
Dzięki
Gallus
8 kolejka

Gallus 3:0 Cristiano 17

mecz od poczatku do konca pod moje dyktando az szkoda zmarnowanych sytuacji z mojej strony.
w strzałach 14:4 !
Gallus
7 kolejka

switek 0:2 Gallus

mecz dosc wyrównany1 ale ja zwyciezyłem:)

pozdro
szyma
Virus Ty sobie jaja robisz ? żeby 3 dni czekać na potwierdzenie wyniku w tabeli to już lekka przesada huh.gif rozumiem mogło coś Ci wypaść ale z walkowerami kolejek 1-6 też się zbytnio nie śpieszyłeś...
tV2
Wiesz, moim glownym zajeciem nie jest prowadzenie ligi, mam inne obowiazki, wiec czasami jakies opoznienia moge sie zdarzyc, mimo wszystko, robienie podsumowania 3 dni po zakonczeniu danej serii meczy nie uwazam za jakies duze spoznienie. Co do aktualizacji ligi, przez ostatnie 2-3 dni faktycznie nie bylo, moja wina, od dzisiaj bedzie przynajmniej raz dziennie.

Pozdrawiam
kemocik
QUOTE(szyma2 @ Feb 4 2007, 21:40:29) [snapback]119719[/snapback]

Virus Ty sobie jaja robisz ? żeby 3 dni czekać na potwierdzenie wyniku w tabeli to już lekka przesada huh.gif rozumiem mogło coś Ci wypaść ale z walkowerami kolejek 1-6 też się zbytnio nie śpieszyłeś...

WO można "poprawiać" do tygodnia po terminie w jakim mecze miały być zagrane, więc i tak dużo w tabeli się zmienia...
Kicek
Kicek 3 - 3 Berta

Jestem troche najeb*** i nie za bardzo wiem co sie dzieje biggrin.gif te bramki wpadały a ja nic nie pamiętam,gdybym był trzeźwy spokojnie bym ten mecz wygrał bo wyszedłem na 3-2 ale głupio straciłem :/
zreszta duzo nie pamietam z tego meczu,tylko fragmenty i koncowy wynik huh.gif
pozdr. dla przeciwnika
szyma
QUOTE(tV2 @ Feb 4 2007, 22:00:44) [snapback]119725[/snapback]

Wiesz, moim glownym zajeciem nie jest prowadzenie ligi, mam inne obowiazki, wiec czasami jakies opoznienia moge sie zdarzyc, mimo wszystko, robienie podsumowania 3 dni po zakonczeniu danej serii meczy nie uwazam za jakies duze spoznienie. Co do aktualizacji ligi, przez ostatnie 2-3 dni faktycznie nie bylo, moja wina, od dzisiaj bedzie przynajmniej raz dziennie.

Pozdrawiam

Dziękuje bardzo za pozytywne rozpatrzenie mojej "prośby".
Kicek
dr_idea 0 - 0 Kicek

Komentarz nie za specjalny.

Tak nudnego meczu jeszcze nigdy,ale to nigdy w zyciu nie grałem.
Po prostu ZAL.
Im dłużej trwał mecz,tym bardziej chciałem wcisnąć ESC.

Gallus
nie chciałem tego posta pisac wczoraj! , ale dzis widze sie nic nie zmieniło, kiedy do jasnej....(nie powiem czego) bedzie uzupełniona tabela? cool.gif

bo to troche denerwuje, tyle czekania....
ja wiem ze ma sie inne sprawy na głowie, ale to chyba nic ciezkiego dodanie kilka meczy do tabelki blink.gif
Damian
Gallus o ile skrypt po zaakceptowaniu dodaje punkty smile.gif, jak nie dodaje i punkty podliczać trzeba samemu to może być problem, ale nie chce mi się wierzyć, że siano coś takiego zrobił;p
bluble
QUOTE(Damian @ Feb 7 2007, 15:28:22) [snapback]120334[/snapback]

Gallus o ile skrypt po zaakceptowaniu dodaje punkty smile.gif, jak nie dodaje i punkty podliczać trzeba samemu to może być problem, ale nie chce mi się wierzyć, że siano coś takiego zrobił;p

Mimo wszystko ktoś się tego podjął i chyba wiedział za co się bierze...
Kicek
Racja...mnie też już to zaczyna nudzić mad.gif
Po skonczeniu terminu na kolejki 1-6 sam pisałem do opiekuna,żeby
łaskawie po 2 dniach od końca terminu wreszcie zrobił jakąś aktualke tabeli
i wszystkich rozliczył za mecze , wpisał WO itp.
No to wtedy poskutkowało...
Kilka postów wyżej napisał po poście szymy:
"od dzisiaj bedzie przynajmniej raz dziennie."
ciekawe
dodałem mecz z Bertą 4.02...dzisiaj mamy 07.02 i NIC SIE NIE ZMIENIŁO!
A to naprawde jest potrzebne,bo chciałbym wiedzieć jaka jest sytuacja w tabeli po
każdym dniu. A nie po kilku dniach patrze,że jestem w strefie spadkowej circle.gif(przykład)
Adam.zip
Dokładnie.. Dołączam się do apelu poprzedników, jak coś robić to porządnie.. Nasza Liga coś kuleje.. sad.gif
szyma
szyma 1-1 Cristiano17
Kicek
Kicek 0 - 0 szyma

Bardzo wyrównany mecz,żadna ze stron nie zdobyła większej przewagi.

p.s
i nadal aktualki strony nie ma....

Jeszcze dodam,że nie wiem co sie dzieje z sianem...od początku rozgrywek jeszcze ANI RAZU nie odp mi na gg,mimo iż z niektórymi już zagrał.Dodam,że pisze codziennie smile.gif
Troche mnie to dziwi bo jak ja nie zdążyłem zagrac z kostkiem to od razu WO dostałem z miejsca :]
Gallus
QUOTE(Kicek @ Feb 8 2007, 00:28:02) [snapback]120524[/snapback]

Kicek 0 - 0 szyma

Bardzo wyrównany mecz,żadna ze stron nie zdobyła większej przewagi.

p.s
i nadal aktualki strony nie ma....

Jeszcze dodam,że nie wiem co sie dzieje z sianem...od początku rozgrywek jeszcze ANI RAZU nie odp mi na gg,mimo iż z niektórymi już zagrał.Dodam,że pisze codziennie smile.gif
Troche mnie to dziwi bo jak ja nie zdążyłem zagrac z kostkiem to od razu WO dostałem z miejsca :]

proponuje wejsc na irc bo tam go na pewno spotkasz smile.gif

a co do aktualki strony to virus to chyba na zlosc robi :/

dla niego sa "wazniejsze" sprawy np. PES6

pozdro
tV2
Gallus, kurcze, rozszyfrowales mnie, bede musial sie podac do dymisji albo niech siano kuratora za mnie wprowadzi ;/
kusik
QUOTE(Gallus @ Feb 8 2007, 08:27:41) [snapback]120543[/snapback]

proponuje wejsc na irc bo tam go na pewno spotkasz smile.gif

a co do aktualki strony to virus to chyba na zlosc robi :/

dla niego sa "wazniejsze" sprawy np. PES6

pozdro

Co Ty pierdolisz czlowieku? Wirus w pesa gra tak czesto jak moja babcia wstaje z lozka :| (baaardzo rzadko) W czym Ci przeszkadza nieuaktualniona tabela. Wiesz z kim grales i jakie byly wyniki wiec sam sobie mozesz policzyc ile masz pkt. Ludzie maja tez inne zajecia niz WE2k2, nie kazdy ma 15 lat i ma wyjebane na wszystko. Jeden update w tygodniu jest wystarczajcy, np na koniec tygodnia zebyscie mieli jasna sytuacje kiedy wszyscy maja tyle samo spotkan smile.gif Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.