Pierwszy raz zagrałem sobie Mistrzostrwa Świata w PES-e 4 i mocno się zdziwiłem. Ale jak najbardziej pozytywnie.

Zobacznie tylko dwie fotki niżej:
Vieri w rzeczywistości
Vieri w grze
Co wy na to?

Jak dla mnie bomba. Szczegòłowośc tej gry nie zna granic.
:!: Hehe wyjebiste

czego to KONAMI niewymyśli
no no Kily tego to ja do tej pory nie przyuwazylem
kucharz
Jan 20 2005, 21:34
:twisted: nizle jestem pod wrazeniem :twisted:

ja jeszcze widziałem dziękuje jezus koszulke kaka miał jak milanem wygrałem ale to raz
smaczki w PES4 rządzą, ale gdyby zamiast nich skupili się na eliminacji błędòw to by było zajefajnie
Cytat
smaczki w PES4 rządzą, ale gdyby zamiast nich skupili się na eliminacji błędòw to by było zajefajnie
Zajrzyjcie tu:
http://www.issonline.pl/board/viewtopic.php?t=723
mysle ze StraY'a nie trzeba nauczac, to tak na przyszlosc dla nowych userow...
popek_52
Jan 24 2005, 19:24
panowie jest coś takiego że jak zawodnik strzeki bramkę to sciąga koszulke i widnieje na niej twoj napis
michau000
Jan 24 2005, 19:27
Cytat
panowie jest coś takiego że jak zawodnik strzeki bramkę to sciąga koszulke i widnieje na niej twoj napis
to było pytanie?
taka opcja wydaje się niesamowicie 'miodna' ale ciekaw jestem jak rozwiazaliby problem animacji.
a tym Vierim niezle mnie zagiales:)
popek_52
Jan 24 2005, 21:37
ale ja coś słyszałem o takjej opcji nieźle by było jak by sciągał koszulke to nie była by zaciekawa opcja piksele by jebneły
o ćio chodzi jakby :?: :shock:
szymek2004
Jan 25 2005, 09:35
W zapowiedziach PES 4 mòwiono że moze pojawic sie opcja ściągania koszulek i edytowania napisòw na nich

ale jakos jej nie ma

, może w PES 5
rogertw
Jan 25 2005, 18:26
Cytat
ja jeszcze widziałem dziękuje jezus koszulke kaka miał jak milanem wygrałem ale to raz
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Na prawde czy sciemniasz ?? Jesli to prawda to wygraj to jeszcze raz ten puchar i zrob scrina !! Wszycsy pewnie sie z niego uciesza(ja tez) :wink: 8)
walczu
Jan 25 2005, 18:27
Zajebista sprawa
culles
Mar 26 2005, 15:54
a ja zaobserwowałem taki smaczek
Oddaję strzał na bramkę, w ktòrej stoi Kahn(vel. Małpa), ten pewnie chwyta piłkę, a komentator na to:
"Great save by the world's number one"
powiedzial bym WoW :shock:
Uszatek
Mar 26 2005, 18:08
hehe, jestem zdziwiony i pelny podziw dla KONAMI
zyga90
Mar 26 2005, 18:24
ŁaŁ

jak teraz ktos powie ze fifa jest lepsza od pesa to nie wiem :twisted: P@vlo$ odezwij sie na gg 2710062
korzen
Mar 26 2005, 19:33
Zyga czy mi sie wydaje czy Ty dostałes bana? Co za bezhonorwe zachowanie.
W sumie ten ban to za co był? Chyba za nabijanie postòw. Ahh to nie moja sprawa...
onix_the_chosen
Apr 4 2005, 00:37
Nie ma sie czym podniecac, fifa i tak jest lepsza
| QUOTE |
Nie ma sie czym podniecac, fifa i tak jest lepsza  |
Dzisiaj mamy 4 a nie 1 kwietnia
| QUOTE |
Nie ma sie czym podniecac, fifa i tak jest lepsza  |
fifa ,buhahaha
Ciekawa sprawa, jeszcze tego niezaobserwowałem... jak ktoś jeszcze takie duperele zauważy to niech robi screena albo napisze...
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.