Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pro Evolution Soccer 5 - propozycje
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
Stron: 1, 2, 3, 4, 5
Kily
Choć do wydania nowej odsłony PES-a jeszcze szmat czasu, to już trwają od jakiegoś czasu pracę nad grą. Dlatego też proponuję wyrażać w tym temacie swoje sugestie. Co waszym zdaniem nowego powinno znaleźć się w PES 5, a co w PES 4 zrobiono źle i należy to zmienić. Chciałbym, aby ktoś chętny i perfekcyjnie znający język angielski wysłał najlepsze pomysły do Konami.

Oto moje pomysły na PES 5:

1. Nowe tryby rozgrywki, przede wszystkim NORMALNY SEZON, coś takiego jak Dynasty Mode w NBA Live 2k5. wink.gif To by bardzo urealniło rozgrywkę. Fajnie, że są właściwie wszystkie turnieje reprezentacyjne, ale z rozgrywkami klubowymi u Japończykòw było strasznie na bakier i pod tym względem Fifa narazie kròluje. Ten mòj sezon, na wzòr Dynasty Mode, domyślacie się jak miałby wyglądać. Normalne mecze w lidze, pucharze krajowym i ew. - w przypadku lepszych drużyn ofc. - w europejskich pucharach. Do tego zmiana umiejętności i transfery (tak jak w Master Leadue). Następnie życzyłbym sobie też oddzielnych europejskich pucharòw - Ligi Mistrzow i Pucharu Uefa.

2. Lepsze AI bramkarzy. Wiele osòb - w tym ja - narzeka, że przy niektòrych strzałach bramkarz zachowuje się jak trzeci słupek w bramce - to trzeba zmienić.

3. Polepszenie gry glową piłkarzy.

Naprawdę bardzo zależy mi na zrealizowaniu sugestii nr 1. tongue.gif

Jeśli topic się podoba to proszę modòw o przyklejenie go i zachęcam do podzielenia się swoimi życzeniami dot. newego PES-a.
Kily
Pełno tu postòw... :?
lazy_bum
To moze ja tak od serca (a moze od portfela ;-)
1) Mniejsze wymagania... i to w sumie by bylo na tyle. (-;
Faktem jest, ze bramkarze czasem denerwuja.

Co do samego pomyslu to mysle, ze po prostu nikt nie bierze go powaznie pod uwage. Pewnie podobnie jak Konami powaznie by nie wzielo tych pomyslow... a moze?!
Tsubasa21
Najwazniejsza jest rozgrywka online i to na niej powinni najbardziej sie skupic.Moje zalecane 1,5mbit wcale nie wystarcza do plynnej w 100% rozgrywki i jak pes ma laczyc ludzi to wszystkich a nie tylko tych co maja kase na lacza po pare mega.
MaKaO
Udoskonalenie sterowania piłkarzami, czasem wiele dryblingòw to jest fart, a tak być nie powinno, bo jak chce to zrobić to on powinien mi to zrobić, dodatkowo urozmaicić garnitur trickòw, co prawda już jest fajny, ale jest jeszcze wiele rzeczy, m.in. krzyżak przy wrzutkach (a'la C.Ronaldo, Quaresma, Ibarra), szybka noga... To bym proponował dodać jako * w umiejętnościach zawodnika, czyli ma gwiazdke, umie to robić, nie ma to nie ;] Oczywiście popieram wszystkie wyższe sugestie, a co do tego Dynasty Mode, to uważam, że Master Leauge powinien być lekko zmodyfikowany, a nie tworzyć nowy tryb gry, bo to bez sensu, bo np. zawodnik jak zakończy kariere, to potem pod jego nazwiskiem pojawia się jakiś małolat z nielada statystykami i to jest troche dziwne, powinni zrobić jakiś słownik nazwisk czy coś w tym stylu, poza tym oczywiście więcej licencji, jeszcze ciekawsze treningi, ulepszyć sterowania z kamerą umieszczoną za plecami zawodnika, ewentualnie co do nowych trybòw gry, to usprawnić troche fix'a, bo jak gram na fix'a to odnosze wrażenie, że Ci co są ze mną to maksymalnie 2-3*, dodać pare opcji typu Request (R2), no i w końcu stworzyć coś w stylu indywidualnej kariery, to tyle co przychodzi mi do głowy, pzdr.
michau000
muszę się zgodzić, chyba jedyne, czego tak naprawde brakuje mi w tej grze jest sezon. grając ligę aż szlag człowieka trafia, że wygrana tak naprawde nic, poza punktami mu nie daje. brak walki i o miejsce premiowane grą w pucharach itd. taki mastah leauge, ale, powiedzmy, "na wysokim od początku poziomie". nie da się ukryć, opcja rodem z naszej ukochanej fify, ale jakby nie było, przydadtna.

takich pierdòł jak licencje nie będę się czepiał. i tak wiadomo, że konami pòjdzie naprzòd, poprawiając każdy (miejmy nadzieję) element gry. na szczęście dużo już nie muszą poprawiać:)
saper
online i tylko to sie liczy i poprawic to ze jak piłka leci kolo słupka to bramkarz siee tylko patrzy ani sie nie żuci :cry:
Regz
Cytat
... i poprawic to ze jak piłka leci kolo słupka to bramkarz siee tylko patrzy ani sie nie żuci  :cry:

To akurat mi się podoba! Przecież nie każdy bramkarz ma Response=99.
Po za tym widzisz na meczach żeby bramkarze rzucali się do każdych piłek :?:
walczu
1. Tryb online. Ja np mam 3mb/s i mimo to gra czasem (nie zawsze) się tnie.
2. Zdecydowanie utrudnić 6 poziom trudności.
siano
trzeba poprawic animacje wslizgoow, obecna sa tak absurdalne, ze az sie plakac chce.
wslizgi powinny byc bardziej dynamiczne i emanowac sila /jak to pompatycznie brzmi smile.gif /.
Pozatym niewielkim usprawnieniom powinno sie poddac system strzalow
StraY
Cytat
Cytat
... i poprawic to ze jak piłka leci kolo słupka to bramkarz siee tylko patrzy ani sie nie żuci  :cry:

Naveringowi raczej chodziło o te wkurzające strzały przelatujące 5cm koło słupka ruchem jednostajnym turlającym tongue.gif
MaKaO
Jak nacisniesz / to wybiegnie do niej ;]
Regz
Cytat
Cytat
Cytat

Naveringowi raczej chodziło o te wkurzające strzały przelatujące 5cm koło słupka ruchem jednostajnym turlającym tongue.gif

No jeśli o to chodziło to rzeczywiście powinni to poprawić 8)
Pablo_el
-Gra bocznych obroncow wola o pomste do nieba. Znalazlem tylko dwoch ktorzy graja tak jak bym chcial - Zambrotta i Seitaridis. Reszta gubi sie i gra na poziomie naszej a-klasy. Totalnie skopane skrypty

-dmfy graja tutaj po prostu bardzo slabo - znowu dali ciala goscie od skryptow. Kto to widzial zeby sie wymienaili pozycjami ze stoperami ???? ZEby jakos to gralo trzeba DMFy stawiac na stopera a stopery na dmfy

- ML skopana totalnie przez to ze zbyt duzo czasu marnuje na treningu zamiast na czerpaniu przyjemnosci z gry

- AI kompa jest na tak niskim poziomie ze konami mu pomaga tak chamsko ze nie tylko ja to widze (zawsze mowilem ze jest jakis system home away itp) Ogolnie AI do totalnej przebudowy po raz kolejny. 6* to smiech na sali !!! Grecja tluke kazdego kompa do jajka !!!

- tryb online z prawdziwego zdarzenia

- zmniejszenie roli staminy i ballance a zwiekszenie speed/acceleration

- przydalyby sie nie tylko animacje z wolnych przypisane zawodnikowi ale wlasnie i zwody- zeby Roni tak mogl mieszac jak miesza w RL biggrin.gif
MaKaO
Cytat
-Gra bocznych obroncow wola o pomste do nieba. Znalazlem tylko dwoch ktorzy graja tak jak bym chcial - Zambrotta i Seitaridis. Reszta gubi sie i gra na poziomie naszej a-klasy. Totalnie skopane skrypty  
-dmfy graja tutaj po prostu bardzo slabo - znowu dali ciala goscie od skryptow. Kto to widzial zeby sie wymienaili pozycjami ze stoperami ???? ZEby jakos to gralo trzeba DMFy stawiac na stopera a stopery na dmfy  
- ML skopana totalnie przez to ze zbyt duzo czasu marnuje na treningu zamiast na czerpaniu przyjemnosci z gry  
- AI kompa jest na tak niskim poziomie ze konami mu pomaga tak chamsko ze nie tylko ja to widze (zawsze mowilem ze jest jakis system home away itp) Ogolnie AI do totalnej przebudowy po raz kolejny. 6* to smiech na sali !!! Grecja tluke kazdego kompa do jajka !!!
- tryb online z prawdziwego zdarzenia
- zmniejszenie roli staminy i ballance a zwiekszenie speed/acceleration
- przydalyby sie nie tylko animacje z wolnych przypisane zawodnikowi ale wlasnie i zwody- zeby Roni tak mogl mieszac jak miesza w RL biggrin.gif

Jeżeli nie masz nic przeciwko to się nie zgodze co do kilku rzeczy, a mianowicie ten trening, mi tam akurat się podoba, ale można by go urozmaicić, oraz dodać jakieś treningi ogòlne, że cała drużyna trenuje, co prawda bardziej ogòlnikowo dodają się statystyki, czy coś w tym stylu. Zmniejszenie roli staminy i ballance? Nie wiem czemu Ci się to nie podoba, tzn stamina to jeszcze może potrafie zrozumieć, ale ballance? Przecież wiadomo, że malutki Martins nie przepcha Ferdinanda... ;]

I jeszcze mam pytanie co to za skròt (ostatni wyraz w twojej wypowiedzi) RL?
kemot
rilu smile.gif
MaKaO
Nie znałem tego skròtu rotfl biggrin.gif
Pablo_el
ballance jest zle zrobiony - zwroc uwage jak trude jest utrzymac pilke w srodku boiska bo odrazu ja tracisz. Nawet zawodnicy tacy jak Ballack lekko trąceni przez Lopez leca w trybuny. Troszke to nierealistyczne. A taki Ronaldo przepycha bez problemu Neste, Cannavaro, Samuela nawet papa Stama !!

Stamina- zwroc uwage ze R.Carlos jesli biegnie od obrony do ataku nie ma szans zeby silnie/celnie udezyl/podal. I to ma byc realistyczne ??? Owszem musi to w pewnym stponiu byc ale tutaj jezeli zawonik nie ma min 90 staminy praktycznie nie ma szans nawet na jeden zryw na mecz !! A popatrz jak pomyka Gattuso (97 staminy) czy Makalele. Kolesie sa najlepszymi dmf w grze bo taki np Viera szybko pada a oni z minuty na minute sie rozkrecaja. A powinni po prostu grac caly czas na tym samym poziomie

trening niby jest fajny ale zobacz ile czasu pochlania !! Ja naprawde nie znajduje przyjemnosci w bieganiu miedzy pacholkami - wole szlifowac ustawienie. Zabralo mi to (wraz z szybkim starzeniem sie zawodnikow) cala przyjmnosc gry w ML

RL = Real Life wink.gif
lazy_bum
Cytat
ballance jest zle zrobiony - zwroc uwage jak trude jest utrzymac pilke w srodku boiska bo odrazu ja tracisz. Nawet zawodnicy tacy jak Ballack lekko trąceni przez Lopez leca w trybuny. Troszke to nierealistyczne. A taki Ronaldo przepycha bez problemu Neste, Cannavaro, Samuela nawet papa Stama !!

Grubaldo to akurat ma mase na przepchniecie ich wszystkich (pewnie nawet razem wzietych). q-:
Pablo_el
podalem to jako przyklad ze zawodnikow ktorzy umieja utrzymac sie przy pilce mozna policzyc na palcach jednej reki. Po prostu nie ma szans wziasc kogos na plecy jak to sie zwykle robilo co jest po prostu chore i nierealistyczne. Przez to mecz przypomina wymiane ciosow a nie skladne akcje
mc
A mi brakuje w tej grze ròwnież ludzkich, nanormalniejszych i przydarzjących się na wszystkich boiskach świata , od Maracany do Psiej Wòlki błędòw. Kurczę, przecież to niemożliwe żeby obrońca ani razu w historii nie minął się z piłką...niemożlwe jest żeby bramkarze za każdym razem przy rzucie roznym nie popełnili kiksu (kiksa? - pierdolona gramatyka tongue.gif ). Nie widziałem jeszcze strzału w trybuny, nie widziałem aby komputer w panice odegrał piłkę do własnego bramkarza zbyt lekko...nie widziałem jeszcze żeby śedzia liniowy się pomylił w temacie spalonych.no robocopy normalnie.

żądam realności.
żądam nudy w meczach tak widocznej w tej piłce w TV.
żadam agresji od zawodnikòw. Chamskich wjazdòw na wyprosowanych kończynach dolnych.

I proszę mi nie pierdolić że nie widziałem czegoś w tej grze..., bo sędzam przy niej ostatnio po 7 godzin dziennie.
tyle
pzdr dla realistòw.
Pablo_el
po pierwsze kosy sa naprawde KONKRETNE i aniamcje upadkow tez biggrin.gif

po drugie kiksy zdarzaja sie bardzo cczesto jak ma koles kogos na plecach wink.gif Wtedy to na pewno bedzie kiks. Obroncy tesz czesto motaja sie (szczegolnie podania prostopadle miedzy dwoch stoperow)

po trzecie nie graj Interem, REalem, Barcelona, Milanem.... wez Sparte Praga albo NEC tongue.gif
siano
Cytat
po pierwsze kosy sa naprawde KONKRETNE i aniamcje upadkow tez biggrin.gif

o wslizgach to i owo wiem (mozecie spytac gutteda i shaia ;p)
tye w pes 4 sa beznadziejne...
jak juz pisalem wczesniej, animacje nie pokazuja sily, jaka drzemie w tym 'zagraniu'.
wslizg w pes 4 wyglada najczesciej, jak polozenie sie pod nogi biegnacemu przeciwnikowi, co jest absurdem zupelnym.

milym dodatkiem byloby wprowadzenie klawisza sluzacego jako pewien modyfikator w defensywie.
ilez to razy chcialoby sie chamskim zagraniem zatrzymac przeciwnika /siakis wslizg w kolana czy lokiec w nos/ a gra tego nam nie oferuje, przycisiecie owego przycisku + koolko oferowaloby ciekawe rozwiazania wink.gif
Pablo_el
Cytat
o wslizgach to i owo wiem (mozecie spytac gutteda i shaia ;p)
tye w pes 4 sa beznadziejne...
jak juz pisalem wczesniej, animacje nie pokazuja sily, jaka drzemie w tym 'zagraniu'.
wslizg w pes 4 wyglada najczesciej, jak polozenie sie pod nogi biegnacemu przeciwnikowi, co jest absurdem zupelnym.

fatktycznie sama animacja wslizdu jest dretwa - ale nie powiesz ze kolesie slabo padaja wink.gif

Takie cuś jest w fIFIE - w PES by sie nie sprawdzilo bo ulatwilo by obrone strasznie (ci sedziowie :x )
victorino
Mnie irytuje to, np po strzale kieddy bramkarz obroni piłka odbija sie i mamy dobitke, bramkarz wstaje i jest odwròcony i nie widzi piłki a mimo to broni ja jakby był telepatą.
Druga sprawa lobo-wrzutki. Dostają takie podanie ze środka boiska i bez patrzenie gdzie jest pilka biegnie i od razu walli z woleja. Cholernie nierealistyczne. Bo normalnie zawodnik by biegł, spojrzał na piłkę zatrzymał sie i strzelił.
No lini bramkowej jest chyba jakaś bariera bo ilekroć piłka zmierza do bramki to obrońcy ją wybijają (nie zawze ale zdarza sie często) tylko. że oni wybijaja piłke z linii w beznadziejnych sytuacjach. Piłka na lini a oni wjeżdżają w nią wślizgiem z całej pary i ja wybijają.

Se'ya
Regz
Co do tego bramkarza-telepaty to się zgadzam. Nie powinni też tak zajebiście bronić rzutòw wolnych. Piłka zajebiście udzerzona z 25m, prawie idealne okienko a ci wyjmują. No ściema straszna

A z takich "odkrywczych" pomysłòw to zmieniłbym system statystyk, żeby był od 1-99 ale co 5. Takim systemem jaki jest teraz nie można idealnie opisać zawodnika, bo zawsze można się przyczepić że ten powinien mieć o 2 więcej lub o 3 mniej. A tak wiadomo byłoby, że np: Shevchenko może mieć Sht Acc tylko 90 lub 95, a Zidane Technique 95 lub 99.
MaKaO
Ja wam powiem, że jeszcze trzeba poprawić przywilej, w PES3 była beznadzieja, w WE7:I (tym na PS2 japońskim) było już fajnie z przywilejami, chociaż i tak dało się oszukiwać... w PES4 jest prawie idealnie, poprostu czasem jak jest jakiś spòźniony faul to on gwiżdże faul a już by mogła niezła kontra pòjść... to raz, a dwa to mogli by sędziowie odkładać kartki (np. dopiero po akcji dawałby żòłtą...)
norek
1.BRAMKARZE_bronia strzaly niemozliwe :twisted:
puszczaja szmaty niemozliwe :evil:
2.RZUTY KARNE_mysle ze troszke wiecej powinno zalezec od nas w rzutach karnych niz tylko wcisniecie kierunku i przycisku strzalu
saper
mysle ze pes5 to niebedzie juz taka wyjebista gra jak niebedzie ligi mistrzòw i odrazu wszystkie stroje
ftomekk
Tsubasa napisal:
Cytat
Najwazniejsza jest rozgrywka online i to na niej powinni najbardziej sie skupic.Moje zalecane 1,5mbit wcale nie wystarcza do plynnej w 100% rozgrywki i jak pes ma laczyc ludzi to wszystkich a nie tylko tych co maja kase na lacza po pare mega.

Sorki,ale nie moge tego postu pozostawic bez odpowiedzi.Myslalem podobnie jak Tsubasa po rozegraniu paru meczy online-desperacja,nerwy -to byly moje odczucia zwiazane z gra w sieci w PES4.
Jednak po rozegraniu kilkudziesieciu meczy doszedlem do wniosku,ze wcale nie jest tak jak mysla niektorzy z Was.Mam lacze 256/256 i moge smialo powiedziec ze ono w zupelnosci starcza.Od calkowitej przepustowosci lacza duzo wazniejesze sa pingi.W nocy po godzinie 22,00 i w dzien do godziny 12,00 z graczami z UK ,z Niemcami i polakami mam pingi ok 80.Gra jest cholernie plynna ,bez praktycznie zadnych opoznien.
Czesciej dolaczam niz hostuje-wczoraj jednak hostowalem bo przeciwnik mial 160/160.Po meczu stwierdzil ze bylo bardzo dobrze-zafnych lagow.
Nie "wieszajcie psow" na rozgrywce online-ona naprawde nie jest zla.
Mam nadzieje ze po nastepnych patchach bedzie jeszcze lepiej-czego Wam i sobie zycze .smile.gif
Kily
Znalazłby się ktoś tak miły oraz zaradny i wysłałby te pomysły na nowego pesa do Konami?
MaKaO
Cytat
Znalazłby się ktoś tak miły oraz zaradny i wysłałby te pomysły na nowego pesa do Konami?
Trzeba by z tego jakąś fachową errate zrobić ;]
drako1
Najważniejsza rzecz to poprawić grę on line,bo to co teraz jest to jest jedno wielkie gòw..o!!!!!!!!!!!!!!!
Kily
Patrząć na temat dotyczący hali, gdzie wszyscy chcielibyby pograć po sześciu w pesa, dołączam i ten pomysł. Niech Japończycy zrobią nam halę w przyszłej wersji. laugh.gif Tylko czy te propozycję trafią do Konami... :roll:
mihalo
1. tryb online client -serwer -client
2. celne strzały z daleka (tak jak w we 2k2)
3. mniej zagrań na doście a więcje możliwości kombinowania akcji
4. celniejsze strzały głową
5. poprawić reakcje bramkarzy
6. bardziej dopracować automatyke celowania (przy grze na klawiaturze pomaga)
7. szybsze piłki

narazie to wszystko.
Pablo_el
w WE8i poprawiony zostal balance oraz wspomniane przezemnie skrypty opisujace zachowania DMF i SB. Czyli wszysyko idzie w dobrym kierunku. Chociaz moim zdaniem zrobili troche za mocne strzaly. Ale wracajac do tematu

Cytat
2. celne strzały z daleka (tak jak w we 2k2)
3. mniej zagrań na doście a więcje możliwości kombinowania akcji
6. bardziej dopracować automatyke celowania (przy grze na klawiaturze pomaga)
7. szybsze piłki

2. w WE2k2 sa slabsze strzaly - w PES4 czesto wpadaja z 40 metra
3. jest wystarczajaco duzo mozliwosci kombinowania - ludzie graja na dojscie bo to jest po prostu bardziej skuteczne bo wiekszosc ludzi nie umie sie przed tym bronic.
6. que? Chcesz zeby za ciebie komp celowal? pogielo? Ja jusz sie mauczylem strzelac -> 3 miechy grania dzien w dzien.
7. jak by byly szybsza byloby arcade - jak Ci za wolno graj na double speed wink.gif

Podsumowujac twoja wypowiedz - PES5 ma byc WE 2k2 z nowa grafa. Trzeba bylo od razu tak napisac wink.gif
bits
dla mnie powini poprawic trybuny i kibicòw na nich a także sterowanie i powini dodac zajefiste tricki takie jak robią ronaldinho czy c.ronaldo
gldr
Cytat
dla mnie powini poprawic trybuny i kibicòw na nich a także sterowanie i powini dodac zajefiste tricki takie jak robią ronaldinho czy c.ronaldo

zgadzam sie w grze jest malo magii... nie ma ani czesci tego co naprawde potrafia zrobic ci wymiatacze z pilka...
DRJEFF
Ostatnio gralem z jakims kolesiem online, wladowal mi piekna brameczke, sedzia odgwizdal spalony, w powtorce natomiast sie okazalo ze spalonego nie bylo... I on i ja to zauwazylem, wiec drodzy panstwo czasem pesik nas moze jeszcze czyms zaskoczyc... :-)
saper
Cytat
Cytat

ale moze chociaz lecituko kucnac a on stoi jak tyka :wink:
Pablo_el
Cytat
Ostatnio gralem z jakims kolesiem online, wladowal mi piekna brameczke, sedzia odgwizdal spalony, w powtorce natomiast sie okazalo ze spalonego nie bylo...
Raczej to byl lag wink.gif Ja kilka razy mialem ze kolesie sie cieszyli sie ze strzelenia bramki a u mnie (bylem client) bramkarz obronil laugh.gif
Falcon
1.Mògłby być śnieg.Czujecie to gracie 60 minuta i mecz przerwany z powodu burzy śnieżnej.
2.Większy wpływ pogody na grę np. zawodnicy mogliby by się potknąć przy wykonywaniu rzutu wolnego(Ach ta bramka Scholla w meczu z Arsenalem)
kemot
Przerwanie gry komputerowej to juz chyba przesada...
_M4<!3K
Cytat
1.Mògłby być śnieg.Czujecie to gracie 60 minuta i mecz przerwany z powodu burzy śnieżnej.
2.Większy wpływ pogody na grę np. zawodnicy mogliby by się potknąć przy wykonywaniu rzutu wolnego(Ach ta bramka Scholla w meczu z Arsenalem)

A nawiązująć do śniegu...zdarzyło wam się kiedys, że w NIE zpatchowanej, "zwykłej" grze PES4 zdarzył się śnieg? Mnie to cholernie zaskoczyło.Zainstalowałem PES-a od nowa bo chciałem mieć hiszpańskiego komentatora.Włączyłem odrazu po instalacji, wziąłem zwykły mecz, aby usłyszeć tego pana :wink: Nagle ku mojemu zdziwieniu wszystko jest ośnieżone! Kompletnie, piłkarze się ślizgają, a zawodnicy robią 3 metrowe wślizgi.Przez to właśnie strzeliłem bramke z 40m, kompletna szmatę ktòra skozłowała na polu bramkowy, bramkarz tego nie wyjął, bo jak zauważyłem w powtòrce poślizgnął się :!: Takich jajec to ja niewidziałem :!:
Regz
_M4<!3K - moze byś pokazał tą brameczkę bo brzmi to trochę "nieprawdopodobnie" ;D
_M4<!3K
Spoko, pokaże wam ją, lecz zabardzo niewiem jak wyjąć ją z gry...Wiem, że pewno to jeden wielki banał i uznacie mnie za ciotę, ale trudno biggrin.gif
Na szczęście zapisałem, tak więc proszę o pomoc w "wyciągnięciu" jej z gry. 8)
MaKaO
Ładne w tym temacie się rzeczy dzieją... Czujecie to... zapraszacie kumpli na nocke w PES'a, mucicie ok godziny 23 a tu mecz przerwany i cały turniej bo śnieżyca, nie no nie moge laugh.gif A co do śniegu to nie uwierze dopòki nie zobacze biggrin.gif
_M4<!3K
Ja do kibla biegałem aby oczy przemyć, bo wydawało mi się że ma zwidy jakieś, jednak nie :!: Śnieg był i to cholernie mnie zaskoczyło.Wziąłem zwykły mecz, wybrałem kluby Chealse (chodzi mi o "Czelsi") i jakiś tam inny, kliknąłem odrazu mecz, 6* patrze a tu ku*** śnieg :!:

Tylko jeśli powie mi ktoś jak to wyjąć...To zobaczylibyście.Co do tych patchy to wgrałem jedynie Option File z 3.0 Wolfa TYLKO :!: A to nie powinno zmienić gry, że jest śnieg co nie :?:

EDIT: Te, mam pomysł, wyśle komuś skompresowany plik w Winrarze, powtòrek (w tym ta w zimie) na E-mail a on udostępni na stronce forum czy coś, dobra :?:
MaKaO
Ok, dawaj [email protected]

EOT
cpr
Cytat
Cytat
Ostatnio gralem z jakims kolesiem online, wladowal mi piekna brameczke, sedzia odgwizdal spalony, w powtorce natomiast sie okazalo ze spalonego nie bylo...
Raczej to byl lag wink.gif Ja kilka razy mialem ze kolesie sie cieszyli sie ze strzelenia bramki a u mnie (bylem client) bramkarz obronil laugh.gif

hm mozliwe ze nie, bo ja gralem na kompie z bratem i byl rzut rozny. zawodnik dosrodkowal ja wybilem glowa za pole karne a pilke przejal brat. podal z wypuszczeniem i koles byl za moimi obroncami i sedzia odgwizdal spalony. a na powtorce okazalo sie ze moj zawodnik zostal przy slupku tongue.gif ogladalem to pare razy i na 100 sedzia sie pomylil ;]
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.