Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Nowe forum o WE2002 (liga)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Inne ligi
beninho
Witam smile.gif smile.gif Nie dawno , zrobiłem forum o We2002 , chciałbym Was zaprosić na forum Do grania w lidze ( jak na razie jest 1 , 2 i 3 ) jak będzie wiecej Osób to zrobie wiecej Lig ( jak bedzie wiecej osób biggrin.gif ) ale forum dopiero co się rozkręca .Zapraszam oto Link do stronki www.we02.prv.pl . Nie bedzie żadnego buntu ponieważ mam zgode grania na patchu 2007beta . Aros mi pozwolił . Pozdrawiam beninho

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

EDIT

Prosił bym w tym Temacie oceniac forum wink.gif pozdro dla Was od ............

BENINHO biggrin.gif
Adam.zip
Forum wygląda ładnie wizualnie, tylko straszne puchy, ale jest to logiczne - dopiero sie rozwija.
Co do tej ligi, wygląda bardziej na podwórkową, nicków zawodników nie znam, a tych co kojarze nie są w ranku IO gwiazdkami. tongue.gif Ale zapisałem się, może będzie można troche poćwiczyć. cool.gif
Bart0o0sh
No to i ja sie zapisalem smile.gif w koncu wrocilem popykac troche
beninho
Widze ze na moim forum przybyło 3 nowych graczy odkąd napisalem na issonline , ale to mnie nie uczcześliwia bo tak nie ma tyle osob zeby wypelnic na początek 1 liga (jest pełna) 2 Liga ( poł na pół tongue.gif ) i 3Liga ( nie ma nikogo ) . Jeśli chcecie wiedziec jakie są zespoly to moge wam napisac pozniej ale musicie napisac biggrin.gif
beninho
Mam Prośbe dla Nowych graczy oraz "Starych" .Wiem że czyta to np.(BartOoOsh i dr_idea) którzy się zapisali i grają smile.gif .Może innin forumowicze i gracze też spróbóją zagrać w Lidze na Moim Forum . A wogóle jak by ktoś chciał pomóc mojemu forum . W takich sprawach jak turniej itp.
Niech napiszą na :
[email protected]

-Gadu-Gadu
nr.7215131
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.