Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pes6 - Bigolo Patch V.2 Polish Version!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
Stron: 1, 2, 3
bigolo1

UWAGA! UWAGA!
Już jutro na www.torrenty.org zostanie wystawione moje najnowsze dzieło: PES6 - Bigolo Patch V.2 Champions League - POLISH VERSION!
Wszystko w naszym ojczystym języku!
Poprawiony komentarz Borka i Kołtonia!
Wsztstkie menusy po polsku!
Wszystkie team-y z ligi mistrzów w tym sezonie!
Poprwione przyspiewki kibiców (dołożono również naszych polskich "huliganów" hle hłe)
Poprawiono wszystkie błędy wystepujące w poprzednich wersjach!
Pod koniec tygodnia zostanie wystawione również najnowsze OPTION FILE V.2 dla tego patcha - POZDRO!
Juz wkrótce pierwsze SCRENNY!
walczu
QUOTE(bigolo1 @ Dec 18 2006, 18:21:46) [snapback]104668[/snapback]

UWAGA! UWAGA!
Już jutro na www.torrenty.org zostanie wystawione moje najnowsze dzieło: PES6 - Bigolo Patch V.2 Champions League - POLISH VERSION!
Wszystko w naszym ojczystym języku!
Poprawiony komentarz Borka i Kołtonia!
Wsztstkie menusy po polsku!
Wszystkie team-y z ligi mistrzów w tym sezonie!
Poprwione przyspiewki kibiców (dołożono również naszych polskich "huliganów" hle hłe)
Poprawiono wszystkie błędy wystepujące w poprzednich wersjach!
Pod koniec tygodnia zostanie wystawione również najnowsze OPTION FILE V.2 dla tego patcha - POZDRO!
Juz wkrótce pierwsze SCRENNY!

Fajnie, bedzie co robic w swita wink.gif Powodzenia
Jak chcesz to moze w czymś pomoge?
ROoZi
Yeahh juz sie nie umialem doczekac tongue.gif Specjalnie nie sciagalem PESa6 czekajac na ta wersje cool.gif

PS.

Bigolo jesli mozesz to wystaw na wielu stronach torrentowych(trackerach) swego PES6 wtedy lepiej bedzie szlo i dluzej pozyje ten torrent np:
http://tnp.net.pl/
http://btjunkie.org/
cisczarny
Ja bym polecił na www.btgigs.org tam sie to rozejdzie w moment i transfery beda szybkie bo o ratio kazdy walczy.

P.S. Mam 4 zaproszenia dla chętnych. Oczywiscie jesli patch pojawi sie na tej stronce.
bastus
Hej Bigolo brawo!Będzie co robić w Święta.Szkoda tylko że wysyłasz to na TORRENTY.ORG strona niezbyt przyjazna dla nowowstępujących.Mój kumpel wysłał sms-a by uzyskaś dostęp do rejestracji i gdy minął tydzień a on nadal nie miał żadnej odpowiedzi napisał do nich maila.Odpisali,a raczej opierdolili go że nie czyta warunków rejestracji i że oni mają 30 dni na to by by wysłać mu kod dostępu-30 dni!!! Paranoja!
Dlatego Bigolo zastanów się nad tym by wysłać torrenta na inne stronki (przyjazne) np. Exclusive Torrent Site polska stronka i mają już Twoje poprzednie dzieła (v.1, v.1.5 ).A może MININOVA,albo ISO HUNT. Nie myśl że to jest marudzenie z naszej strony-nie,nie i jeszcze raz nie! My poprostu chcemy grać i dać grać innym! A przy okazji rozsławiać Twoje imię! laugh.gif
Pozdro. Hej.
ROoZi
Spoko torrenty.org to jest publiczy tracker wiec bez problemu bedzie szlo sciagc , moza tez sciagnac torrenta i dodac na bezplatne strony
walczu
Napisz bigolo1 w tym temacie jak już wrzucisz torrenta gdzieś wink.gif
bigolo1
Panowie patch bedzie dostepny na torrenty.org i innych wszystkie linki bedą podane w tym temacie!
Patch zostanie upubliczniony dzisiaj najpozniej po polnocy - robie teraz juz tylko kosmetyke i usuwam to co moim zdansiem psuje ogolnie calosc - patch powinien dogodzic chyba wszystkim - tak ze cierpliwosc poplaca - POZDRO tongue.gif
walczu
QUOTE(bigolo1 @ Dec 19 2006, 20:03:04) [snapback]105001[/snapback]

Panowie patch bedzie dostepny na torrenty.org i innych wszystkie linki bedą podane w tym temacie!
Patch zostanie upubliczniony dzisiaj najpozniej po polnocy - robie teraz juz tylko kosmetyke i usuwam to co moim zdansiem psuje ogolnie calosc - patch powinien dogodzic chyba wszystkim - tak ze cierpliwosc poplaca - POZDRO tongue.gif

Mi sie nie spieszy, grunt zeby fajny byl wink.gif
ROoZi
Wiec czekamy z niecierpliwoscia biggrin.gif
piwlak
Bigolo,a czy sa szanse zebys zuploadowal tego patcha na jakis server?? Np na rapida:/ Bo z torrenta troche lipa:/
I czy będzie wersja na PC?
cisczarny
Ale klimat:) juz dzisiaj:D
Nie moge sie doczekaĆ! biggrin.gif
falc0n
QUOTE(cisczarny @ Dec 20 2006, 00:04:17) [snapback]105069[/snapback]

Ale klimat:) juz dzisiaj:D
Nie moge sie doczekaĆ! biggrin.gif

nooo ja też aż mi się łydki trzęsą biggrin.gif
cisczarny
ale cos www.torrenty.org nie wchodza mi proboje odswierzyc a tu lipa;/ moze zaraz sie naprawi czekam bo chce na noc sciaganie puscic biggrin.gif
falc0n
torrenty.org = za szakala tam się dostać niemoge tongue.gif
cisczarny
Stronka juz hula biggrin.gif Ale patcha jeszcze nie ma.
Trzeba czekac tongue.gif
michal05
bigolo1 kiedy bedzie ten patch
cisczarny
tez sie nie moge doczekac smile.gif
Prz3m4s
bardzo ciekawie sie zapowiada smile.gif szkoda tylko, ze miał byc wczoraj najpóźniej po północy, a jeszcze nie ma tongue.gif
falc0n
wielkie oczekiwanie na patch`a trwa biggrin.gif.... ja juz nawet trzymam szampana w lodowce biggrin.gif
bigolo1
Ale wy jestescie napaleni - patch już prawie gotowy - znalazlo sie co nieco bledów i cza je bylo pousuwać żeby to miąlo rece i nogi!
Została mi jeszcze tylko edycja plikow STR ktore odpowiadają za tekst w grze (narazie wrzucam patcha bez poprawionego str a potem go z uploaduje juz na gotowo z wszystkim (nazwy pilek ,pucharow, butow,lig etc) Robie opis i wrzucam na torrenty - Czekac Cierpliwie!
michal05
to dzisiaj bedzie ale kiedy
bigolo1
Kolejna wersja znakomitego patcha tym razem wersja V.2 Champions League Polish Version.
Zmienione praktycznie wszystko to co PRODUCENT za przeproszeniem "zmascił"
A oto krótki opis zmian:
-poprawiony komentarz Borka i Kołtonia
-poprawiony polski tekst w grze
-nowa muzyka w menusach,nowe przyśpiewki kibiców (w tym również naszych huliganów)
-nowe Titlle screnny w menusach (za gwiazdy futbolu - rasowe "laleczki")
-za Puchar Konami - Liga Mistrzów
-za Puchar Reebok - Puchar UEFA
-za International League - Bundesliga
-ponad 130 nowych twarzy by TipToe
-nowe stadiony
-nowe wzory numerów na koszulkach
-wszystkie zespoły które grają w tegorocznej edycji ligi mistrzów
-najnowsze formacje ,nowe statystyki,kompletnie wyedytowani zawodznicy Bundesligi i innych nowo stworzonych drużyn
-i mase innych zmian o których sami sie dowiecie grając "na LIVE"
Gra w polskiej wersji językowej na PLAYSTATION 2 , korzysta z multitapa ,memory card 8mb.
-aby w pełni cieszyć sie z tej wersji patcha potrzebna jest wersja V.2 OPTION FILE które to już jest prawie na ukończeniu i w najbliższym czasie zostanie upubliczniona!
Ato link do stronki gdzie mozna ściągnąć torrenta:
http://torrenty.org/torrent/75263
falc0n
niedałoby rady wrzucic tego torrenta np. na: exlusive torrents.pl? tongue.gif no bo ja mam kiche wtym momencie tongue.gif
cisczarny
Patch juz sie pojawil !!! smile.gif
ali
Bigolo a dodałeś tam jakieś nowe buty i czy stroje np. Bundesligi są zrobione tak ze nie trzeba ich poprawiac bo pwczesniej niestety było trzeba..??
walczu
Transfer ujdzie, nie tak jak na zagranicznych trackerach ale leci te 160kb/s, jak ktos zakonczy to niech seeduje wink.gif

Ps. bigolo zarzuc jakies screeny
hakan
QUOTE(bigolo1 @ Dec 20 2006, 13:55:37) [snapback]105117[/snapback]

Kolejna wersja znakomitego patcha tym razem wersja V.2 Champions League Polish Version.
Zmienione praktycznie wszystko to co PRODUCENT za przeproszeniem "zmascił"
A oto krótki opis zmian:
-poprawiony komentarz Borka i Kołtonia
-poprawiony polski tekst w grze
-nowa muzyka w menusach,nowe przyśpiewki kibiców (w tym również naszych huliganów)
-nowe Titlle screnny w menusach (za gwiazdy futbolu - rasowe "laleczki")
-za Puchar Konami - Liga Mistrzów
-za Puchar Reebok - Puchar UEFA
-za International League - Bundesliga
-ponad 130 nowych twarzy by TipToe
-nowe stadiony
-nowe wzory numerów na koszulkach
-wszystkie zespoły które grają w tegorocznej edycji ligi mistrzów
-najnowsze formacje ,nowe statystyki,kompletnie wyedytowani zawodznicy Bundesligi i innych nowo stworzonych drużyn
-i mase innych zmian o których sami sie dowiecie grając "na LIVE"
Gra w polskiej wersji językowej na PLAYSTATION 2 , korzysta z multitapa ,memory card 8mb.
-aby w pełni cieszyć sie z tej wersji patcha potrzebna jest wersja V.2 OPTION FILE które to już jest prawie na ukończeniu i w najbliższym czasie zostanie upubliczniona!
Ato link do stronki gdzie mozna ściągnąć torrenta:
http://torrenty.org/torrent/75263

mam pytanie, czy to juz jest ta zedytowana wersja patcha ???? (chodzi mi o pliki STR, bo wczesniej pisałes że najpierw wrzucisz jeszcze niekompletna wersje patcha a potem ja dopiero zuploadujesz...)
cisczarny
ja mam 3% i jak narazie pobiera tylko 3-5kb/s a wysyla ponad 100kb/s. qrde nie ma tak:)
Sciagnalem 3 % a wyslalem 900 mb to nie fer!
ROoZi
Ci co nie maja konta na torrnty.org udostepnilem Torrenta tu PES6 bY BiGoLo1

@bigolo zeby szybciej szlo to udostepniaj max 5-6 [zalezy jaki upload masz] osobom zeby szybciej sie rozeszlo
norek
Patch wyjdzie kiedy wyjdzie. Kolejne posty w stylu "kiedy to bedzie", "nie moge sie doczekac" bede kasowac a autorow obdzielał ostrzezeniami tudziez banami. Pozdrawiam.
zduniec
witam. Czy ktos moze sciagnal juz do konca? Bo ja mialem naprawde dobre transfery a przy stanie 8.8% po prostu zatrzymalo sie i predkdosc sciagania jest 0.
walczu
QUOTE(norek @ Dec 20 2006, 22:39:16) [snapback]105332[/snapback]

Patch wyjdzie kiedy wyjdzie. Kolejne posty w stylu "kiedy to bedzie", "nie moge sie doczekac" bede kasowac a autorow obdzielał ostrzezeniami tudziez banami. Pozdrawiam.

Nie spóźniłeś się trochę biggrin.gif? Przecież patch już ywszedł wink.gif
SAMAEL
Zaaasysaaam biggrin.gif po co pisałem posta w v.1, nie ładnie,nie popatrzałem co jest grane...huh huh.gif rolleyes.gif smile.gif ach jeszcze tylko Liga Polska... było by cool... rolleyes.gif square.gif
Visi0n
lipa troche, ja osobiscie nie przepadam za daremnym borkiem i jeszcze gorszym kołtoniem ... a do tego w wykonaniu elektronicznym to już całkiem padaka ... nic ... będe musiał poszukać czegoś na normalną angielsko języczną wersję
SAMAEL
QUOTE(Visi0n @ Dec 21 2006, 00:26:54) [snapback]105350[/snapback]

lipa troche, ja osobiscie nie przepadam za daremnym borkiem i jeszcze gorszym kołtoniem ... a do tego w wykonaniu elektronicznym to już całkiem padaka ... nic ... będe musiał poszukać czegoś na normalną angielsko języczną wersję

A ja uwazam że są najlepsi w Polsce...w grze jeszcze ich nie słyszałem choc podobno brzmi to bardzo sztywno...ale zawsze coś nowego...ciekawe jak wypadną biggrin.gif
ROoZi
Bigolo cos trzeba zrobic bo inaczej bedziemy sciagac ta gre 2 tygodnie blink.gif

Najlepiej zebys seedowal 2-3 kolesiom TYLKO a my od nich bedziemy sciagac zeby szybciej sie rozeszlo dry.gif
michal05
bigolo1 daj na jakś serwer
ROoZi
BIGOLO pytanie skad sciagles PES6 PL ( nie beta ;P )? CZy bylaby mozliwos wystawienia samego patcha zeby go samemu zainstalowac w gre ?
cisczarny
Ci co nie maja konta na torrnty.org udostepnilem Torrenta tu PES6 bY BiGoLo1

@bigolo zeby szybciej szlo to udostepniaj max 5-6 [zalezy jaki upload masz] osobom zeby szybciej sie rozeszlo

Tam nie ma zadnego seeda!
Visi0n
QUOTE(SAMAEL @ Dec 21 2006, 14:25:15) [snapback]105392[/snapback]

A ja uwazam że są najlepsi w Polsce...w grze jeszcze ich nie słyszałem choc podobno brzmi to bardzo sztywno...ale zawsze coś nowego...ciekawe jak wypadną biggrin.gif

dla mnie są najlepsi w mówieniu nie na temat .... i przynudzających komentarzach ... a w pes'e są zbyt elektroniczni ;p
SAMAEL
Masakra... 16% na torrenty.org i stoi... seedów niema wogóle,kaplica.
Nie pogramy na święta to się zdenerwuje!Tyle czekałem... dry.gif
ROoZi
@cisczarny seed jest tylko ta strona nie widzi statystyk z torrenty.org dry.gif
bigolo1
Kilka scrennów z gierki:
URL=http://img184.imageshack.us/my.php?image=dscn0219bz8.jpg]IPB Image[/URL]
[img=http://img242.imageshack.us/img242/9316/dscn0220js6.th.jpg]
[img=http://img125.imageshack.us/img125/9260/dscn0222cz4.th.jpg]
[img=http://img125.imageshack.us/img125/5357/dscn0223fp3.th.jpg]
Reszte scrennow pozniej bo cza sie zbierac na noc do roboty!
ROoZi
Uhhh juz mi ślinka cieknie tongue.gif Laseczki sa kozackie biggrin.gif
walczu
Nareszcie jakies normalne menusy a nie tylko pilkarze i pilkarze
michal05
bigolo1 kiedy bedzie OPTION FILE V.2
a jak bedzie to daj na serwer np.na http:/www.rogepost.com albo http://www.megaupload.com/pl/
ochen
kur** albo ktos to seeduje albo nie. rece opadaja
walczu
QUOTE(ochen @ Dec 26 2006, 17:54:30) [snapback]107179[/snapback]

kur** albo ktos to seeduje albo nie. rece opadaja

Co ten post wniósł do dyskusji? +10
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.