Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Ze Zmianą Ustawienia
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
Lisek
Cześć. Mamy z kumplem problem. Ściągnął PESa 6 z tego samego linka co ja, ale nie może ustawić sterowania :/ Wszystko jest niby okej do momentu wlaczenia meczu. wtedy zamiast strzalu jest dosrrodkowanie, zamiast podania jest wysuniecie. kolko, ( u niego chyba A) to dalej dosrodkowanie, a trojkat (chyba W albo E) to dalej wysuniecie. czy mozecie nam pomoc? z gory dzieki
Viperdiesel
Jak już grasz mecz to klikasz start i ukazuje Ci się menu gdzie wybierasz bodajże "Ustawienia przycisków"( chyba tak to jest napisane w polskiej wersji językowej:P ) bądź button setting, i tam musisz dojść co jest nie tak:) prawdopodobnie masz zamienione circle.gif z square.gif smile.gif
pz.
who_me
robisz sobie jaja?? biggrin.gif biggrin.gif w katalogu z pro evo soccer 6 masz ikone settings
Viperdiesel
QUOTE(samuel666 @ Nov 9 2006, 20:26:35) [snapback]96738[/snapback]

robisz sobie jaja?? biggrin.gif biggrin.gif w katalogu z pro evo soccer 6 masz ikone settings

Ehh, słuchaj miałem też coś podobnego:) jak nie wiesz to nie gadaj!
U mnie było tak, że po zmianie ustawień w setting(tych z folderu z PES'em) pozamieniały się przyciski w grze. Więc myślę, że jednak o to mu chodziło;)
Lisek
co mieliscie z czytania ze zrozumieniem?? jesli zamiast strzalu mam dosrodkowania a zamiast dosrodkowania...dosrodkowanie to mam 2 dosrodkowania czyli to normalne nie jest. po prostu strzal poszedl sobie gdzies.. w las. sad.gif rozegralem rzuty karne i strzelam trojkatem a powinienem kwadratem!! reinstalacja nie pomogla
szyma
Masz pozmieniane przyciski w grze, wejdz w sterowanie w grze i zmień. Mój kumpel miał to samo i mu to pomogło.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.