napisze jescze raz.......poziom kompa jest wysoki ,a swiadczy o tym to ,ze bedac chelsea dosyc czesto przegrywam z druzynami pokroju fc porto ...slaba strona sa skrzydla CPU na ,ktorych dobrymi pomocnikami mozna robic po 4 nawet ,ale na szczescie takich sytuacji nie mamy w co drugiej akcji bo wtedy mozna by powiedziec ,ze gra nie ma sensu!!!! wiec STFU niedzielni gracze
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Niestety musze się zgodzić z Ujmeny... U mnie podobne skutki dało kupno Shevchenki... on sam praktycznie wygrywa dla mnie mecze...
Najbardziej dziwi mnie przepaść jaka różni poruszanie się nim a innymi całkiem niezłymi zawodnikami typu Van Persie, Reyes czy też Maxi Rodrigez...bo są to całkiem nieźli gracze..ale niestety brak szeregu '90-tek' w statystykach robi dużą różnice...
Rzeczywiście żal serce ściska bo przez to umiejętności gry schodzą na dalszy plan, a na czele staja statystyki i gwiazorstwo poszczególnych zawodników... :/
I teraz przestały dziwić mnie stwierdzenia że gra jest banalna.. rzeczywiście grając drużyną naspzikowana gwiazdami gra nie sprawia zbyt wielu problemów...
Coż pozostaje tęskić za miodnością starszych części...,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jezeli przykladowo Van PPersie ma staty dla skrzydlowego srednio okolo dajmy 85 a inny skrzydlowy ma np po 75(zapewne takim tez bys wbil 3 bramy z barca ]:> ) i gra takim pll wyglada wiadomo jak;] to dlaczego roznicy pomiedzy tym ze srednią 85 a takim Ronaldinho ze srednia 95(moze przesadzilem

) ma
nie byc??
GGGdzie u ciebie logika??
,,,,,,,,,,,,,,,,,,Tryb kariery, profesjonalny poziom (chociaż nie widzę różnicy pomiędzy ustawieniem normalnym na którym grałem jeszcze 2 dni temu), Juventus (ze skasowaną bazą piłkarzy, nazwiska totalnie nic mi nie mówią).,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
czyli jednak jestes niedzielnym graczem