Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Opoznienia W Sieci Podczas Grania
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Problemy z grą online
kontesky
mam pytanie, mam oryginalna PES5 i jak gram na sieci z kimkolwiek to zawsze w jednej polowie(zazwyczaj pierwszej) ciezko jest sterowac moimi graczami-jest czasem sekundowe opoznienie w reakcji zawodnika na boisku po ruchu padem. Nie ma szans grac (mozna sie bronic a i to jest trudne). Pytalem graczy na sieci ,mowia ze skopali cos ostatnio z serwerami. I to nastepne moje pytanie :jak wpisac numer servera np polskiego?
Z innej beczki: czy po wgraniu superpatcha,powerpatcha itp, czy mozna wtedy dalej grac na sieci?
kontesky
Laska_1986
Napewno mięli na myśli wasz serwer na którym stoi wasza sieć.
czarek
QUOTE(kontesky @ Nov 1 2006, 10:10:04) [snapback]95376[/snapback]

mam pytanie, mam oryginalna PES5 i jak gram na sieci z kimkolwiek to zawsze w jednej polowie(zazwyczaj pierwszej) ciezko jest sterowac moimi graczami-jest czasem sekundowe opoznienie w reakcji zawodnika na boisku po ruchu padem. Nie ma szans grac (mozna sie bronic a i to jest trudne). Pytalem graczy na sieci ,mowia ze skopali cos ostatnio z serwerami. I to nastepne moje pytanie :jak wpisac numer servera np polskiego?
Z innej beczki: czy po wgraniu superpatcha,powerpatcha itp, czy mozna wtedy dalej grac na sieci?
kontesky

1. tak jest przez lagi, bo zalęzy to od szybkości neta i obładowania sieci
2. będziesz mógł grać. jak ktoś będzie miał tego smego patcha to wtedy składy, loga itp będa uwzględnione
Anonim z servera
Mam podobny problem... sad.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.