Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Co Kupić ? Pes6 Multilang Czy Pes6 Pl?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Pro Evolution Soccer 6
leewang
Czesc.

Chcialem sie Was zapytac co polecacie mi kupic? Czy PES6 w wersji Multi language czy czekac na wersje PL ?? Wiecie moze jakie sa bledy w jezyku polskim w wersji multilanguage?? I wiecie gdzie moge kupic PES 6 online albo odbiore osobiscie w krakowie ??

pozdrawiam i prosze o odpowiedz
Mooner
PL będzie wg mnie troche lepsza dla nas polaków ponieważ będą poprawione niektóre błędy językowe oraz komentarz ma byc bardziej zywiołowy a kołtoń ma gadać częsciej... podobno
Ujmeny
Co się tyczy błędów:
- brak polskich znaków,
- dziwaczne, nie gramatyczne tłumaczenie tekstów z menu oraz opisów,
- żenujący komentarz, który nie odpowiada temu co się dzieje na boisku.
Mooner
QUOTE(alter @ Oct 31 2006, 15:58:06) [snapback]95282[/snapback]

Skąd niby takie info dot. Kołtonia?

od siana? biggrin.gif pyk
leewang
dzieki, a wiecie moze gdzie moge kupic multilanguage w krakowie ??
KaroLus
Jeżeli jesteśmy już przy komentarzu, to mam pytanie czy będzie możliwość dogrania polskiego komentarza z wersji PL do multilanguage, np. poprzes skopiowanie jakiś plików, czy zaktualizowania gry jakimś patchem?
Ujmeny
QUOTE(KaroLus @ Nov 5 2006, 16:54:48) [snapback]96034[/snapback]

Jeżeli jesteśmy już przy komentarzu, to mam pytanie czy będzie możliwość dogrania polskiego komentarza z wersji PL do multilanguage, np. poprzes skopiowanie jakiś plików, czy zaktualizowania gry jakimś patchem?

Pewnie tak. W końcu chodzi tutaj o dwa pliki znajdujące się na płycie w (DVD Drive:\Program Files\KONAMI\Pro Evolution Soccer 6\dat) - p_sound i p_text. Tak, więc musisz zainstalować grę z europejskiej płyty, z meu instalcji wybrać jężyk polski. A następnie podmienić wspomniane pliki.
Znając życie to ktoś je udostępni w Internecie (razem 409MB).
maciek_ssi
Polska wersja PES6 PC (ta wydawana przez CDP) będzie multilanguage, czyli ma zawierać wszystkie języki dostępne języki. PES6 PS2 jedynie polski i włoski.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.