Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: 3 Liga: Kolejki 34-38
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum > Sezon 8
Giuly
9 pazdziernik- 15 pazdziernik

Wpisujcie tu wyniki i opisy meczów z tych kolejek.
Powodzenia wink.gif

[9.10.06]

Giuly(Grecja) 6-2 machel(WKS)

Kolejny niezły mecz tongue.gif W pierwszej połowie szybko objąłem prowadzenie 2-0, lecz jeszcze przed końcem połowy machel wyrównał. Szczęśliwie w ostatnich minutach pierwszej odsłony udało mi się wyjść na prowadzenie. W drugiej połowie całkowicie przejąłem inicjatywę i zdobyłem jeszcze 3 gole.

Giuly(Grecja) 1-0 mauger(Kamerun)

O wiele bardziej wyrównany mecz niż poprzedni (chociaż w strzałach 12-6). Przez większośc czasu starałem się atakować jednak mauger powstrzymywał moje akcje najczęściej przed polem karnym. W 80 minucie po błedzie obrońcy( nie trafił głową w piłkę) udało mi się zdobyć gola. W ostatniej akcji meczu po rzucie rożnym napastnik Kamerunu minimalnie przestrzelił.
whan
QUOTE(Giuly @ Oct 9 2006, 10:03:07) [snapback]91958[/snapback]
9 pazdziernik- 15 pazdziernik
Giuly(Grecja) 6-2 machel(WKS)

nieładnie smile.gif widze, że machel sprzedał mecz bratu, który broni się przed spadkiem wink.gif

Rivaldinho
ArekŁDZ(Turcja) 3:2 Rivaldinho(Australia)

Żeśmy się po meczy wymienili komentarzami na temat meczu- " dobra gra, horror"- tak też było.
Do 70 minuty było 2:0 dla Arka, w 88 minucie zrobiło się 2:2 a w 89` 3:2 dla Arka......2 liga ucieka....
Giuly
QUOTE(whan @ Oct 9 2006, 11:31:05) [snapback]91962[/snapback]

nieładnie smile.gif widze, że machel sprzedał mecz bratu, który broni się przed spadkiem wink.gif

Widze, że Whan nie zauważył jakie miałem wyniki w kolejkach 28-33 i ze tabela nie jest uaktualniona, a ja mam wiecej pkt od machela szanowny panie moderatorze smile.gif
Damian
Damian13-Machel 1-4
Mecz w sumie wyrownany. W strzalach 8-8.Moi napastnicy mieli czerwone strzalki, a nie potrafili umiescic pilki w siatce z kilku metrow, gdy bramkarz lezal;/
Damian13-ArekŁDZ 3-3
Nasze mecze przewaznie konczyly sie wyraznym zwyciestwem Arka.Tym razem jednak bylo inaczej:).Mecz niezwykle wyrownany, bramka za bramke.W 89 minucie Arek strzela bramke na 3-2.Po czym ja juz w doliczony czasie gry wyrownuje:)
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.