Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Grafiką(ati Radeon 9550)
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > Problemy z patchowaniem
shaqr
Już mówie co sie stało. do tej pory miałem powerpatcha 2.0 i wczystko mi elegancko chodziło w atitool miałem ustawienia core- 275 i memory 260. Grałem na tych ustawieniach od kwietnia i wszystko było w pożądku. Aż do momentu gdy zainstalowałem cholernego totalpatcha z www.pro-evo.pl wtedy zaczęły sie problemy grafika zaczeła strasznie sie ciąc więc go wywaliłem ale to nie pomogło, wiec przeinstalowałem gre i dalej ten sam problem nawet bez istalowania gra chodzi mi tragicznie jak bym wogóle karty nie podkręcił.Dlatego spróbowałem podkręcić karte na maxa core 400 mem 260 i teraz na średnich detalach jeszcze lekko sie przycina a wiem że u kolegi na tej samej karcie przy jeszcze niższych ustawieniach bo core - 388 i mem 270 z powerpatchem 2.0 gra chodzi na maxi detalach i sie nie tnie. czy ktoś mi poradzi w tej sprawie?

PROSZE OPOMOC!!!!
siano
sprobuj pogrzebac w LOD mixerze.
jesli to nie pomoze:
* odinstaluj gre
* odpal jakis edytor rejestru i wywal wszelkie wpisy dotyczase PES5
* sprobuj po nowej instalacji zagrac na czystych sejwach
shaqr
oczywiście że dawno to zrobiłem ale to nic nie dało wywaliłem wszystkie wpisy zainstalowałem od nowa gre i nic cały czas to samo
siano
to dziwne.
moze walnij nowe stery do grafy.
shaqr
no już właśnie ściągam i zaraz zainstaluje
shaqr
nic to nie dało!!! jak chodziło tak chodzi!
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.