Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Orange Patch
board.issonline.pl > Edit Mode: Polish Evolution > PolEvo > PES5 - Orange Ekstraklasa Patch
Komandos88
Siemano jestem tutaj nowy! Mam pytanie co do patcha orange ekstraklasa do pesa 5! Otóz jestem kibicem Górnika Zabrze i mam pare materiałów głosowych chodzi mi tu o przyśpiewki! Wiem że patch ejst już gotowy ale chciałem zapytać czy nie ma możliwości abym przesłał wam te materiały i jakieś uaktualnienie do ego patcha zrobili lub cośw tym stylu bo bardzo bymi było miło posłuchać śpiewów naszych kibiców a nie tylko LEcha Widzewa Legii czy Wisły! Nie znam się kompletnie na robieniu tego typi rzeczy więc prosze mnie nie bluzgać! Jeżeli było by takie coś możliwe bardzo bym prosił o pozytywną odpowiedź! NIe mówie żebyście robili specjalnie tylko dla Górnika mógłbym poszukać jeszcze czegoś dlainnych drużyn! Z góry dizęki za odpowiedź! Z kibicowskimi pozdrowieniami! Komandos smile.gif
Bo0os
wrzuć na jakiś server, jeśli bedą dobre to ekipa odpowiedzialna za tworzenie patcha napewno je wykorzysta
Lesiu
wrzuć na jakiś serw te metariały,sie zrobi
Komandos88
Dobra a nie lepiej jak bym to komuś wysłał na maila? Bo jak mówiłem jestem zielony troche w takich żeczach i nie wiem jak nawet to wżucić na jakiś serwer ja wolałbym jakby któryś z was podał maila to do końca nast tygnia wyśle coś z dopingu Górnika Zabrze ale psotaram się nie tylko! Z góry dizęki za odp

Jak co to pisać na mojego maila [email protected]
Bo0os
kliknij na link www.rapidshare.de następnie wybierz plik i kliknij UPLOAD i jak doleci do końca podeślij nam link
Komandos88
http://rapidshare.de/files/30815557/do_pesa.rar

Zżuciłem tam doping dla Górnika Zabrze! Piasta Gliwice! Korony Kielce! I d la Cracovii ale są tam tylko 2 przyśpiewki bo więcej nieznalazłem! I chciałbym zapytać odrazu tak na oko do kiedy zostało by to zrobione bo i ja i moi koledzy sie nie mogą doczekać włąsciwei codziennie mnie pytają kiedy to będzie heh! Z góry dzięki za odp! Acha i jakbyście kiedyś potrzebowali jeszcze coś tego typu to piszcie chętnie pomoge smile.gif Pozdro
Komandos88
Elo to znowu ja chciałem się zapytać czy będzie robione coś czy pliki się nadają! Bo nikt nic nie napisał! tongue.gif Więcmógłby ktoś napisać czy i jak długo będzie to robione! Pozdrówka
19\G/48
E 9
Ja znalazłem dużo przyśpiewek Jagiellonii Białystok biggrin.gif http://www.jagiellonia.net/index.php?co=multimedia&id=3 szczególnie polecam ''Tylko ty'' najlepsza przyśpiewka.Prosze ludzi którzy tworzą update o OE Patch żeby mi napisali czy przydadzą się te pliki.JAk nie to poszukam nowych.Czekam na ODp
Komandos88
Lesiu ja już zamieściłem liki dźwiękowe dla Gónikajakwiszi dla paru innych i co będą się nadawały? Jak potrzebujesz dlajeszcze kogoś bo brakuje totylko mów chętnie pomoge smile.gif Pozdro

19\G/48
Muttley7
srry za offtopa ale:
niech ktos poda link do patcha oe pes5 bo nigdzie znalesc nie moge ;/
gavi
na góownej stronie issonline.pl w archiwum na bank jest
don rxf
QUOTE(gavi @ Feb 12 2007, 00:27:03) [snapback]121853[/snapback]

na góownej stronie issonline.pl w archiwum na bank jest

Tylko ze linki wygasły, ja tez bym prosił o tego patcha :-)
sofix
Gdzie znajde patch Orange Ekstraklasa do PESa 5?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.