Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Malutki Problem
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Kits Edit
JuveR
Stworzyłem sobie drużynę w master league, zabieram się za robienie stroi mojej drużynie, patrze a tutaj takie coś mam na stroju: http://img182.imageshack.us/img182/384/beztytuutl8.jpg
Tak więc mam do Was pytanie: Czy da się to jakoś usunąć ???

Kriss91
Schodzisz na dół tam gdzie jest ON/OFF, i daj OFF na wszelkie loga. Powinno zadziałać.
JuveR
Wtym problem że niedziała bo już sprawdzałem. Da się wyłaczyć logo klubu znaczek NIKE a tego się nie da.Próbowałem już przeinstalowywać PESA, dawać nowego OFa i nic.

PS.Na szczęscie już wszystko w porządku. Poprostu pobawiłem się troche logami w PesFAN Edytorze i zniknąl ten znak.
kostek
tak na przyszłość (nazwa topicu)

1. tematy będące pytaniami:
* nie zakładajcie tematów "Pomocy", "Help" itd. starajcie sie w temacie postu podać siakieś informacje dotyczące zagadnienia.
* pytania starajcie sie precyzować, pisanie "nie działa mi gra, dlaczego ?" nie może spotkać sie z jakakolwiek poważna reakcja Tematy "pomocy" itd będę brutalnie kasował nie bacząc na problem, jaki poruszają.

2. Temat postu powinien odzwierciedlać jego treść - poprawna nazwa tematu to gwarancja na szybkie wyszukiwanie i czytelne przeglądanie przez użytkowników.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.