Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Stadiums By Timak
board.issonline.pl > Edit Mode: Pro Evolution Soccer 6 > Stadiums Edit
Stron: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
T-Mac
dwa dni siedzialem zeby obczaic robienie i importowanie stadionu do gry (duze piwo dla Gwidona ktory mi podpowiadal jak czegos nie wiedzialem smile.gif )
oto poczatki mojej zabawy
zapomnialem obnizyc trybuny ale w calosci bedzie lepiej
aha no i popracuje nad teksturkami smile.gif
Piast Gliwice

Dj_Dario
PIĘKNA SPRAWA smile.gif iM WIĘCEJ OSÓB POTRAFIĄCYCH DOBRZE ROBIĆ STADIONY DO GRY TYM LEPIEJ DLA NAS (POTENCJALNYCH SZALEŃCÓW PES5) GRATULUJĘ!! ŻYCZĘ POWODZENIA PRZY DALSZYCH PRACACH !!!
.::NorD::.
Poszerzasz horyzonty , piękna sprawa , myślę że stadiony bedą ci wychodzić z podobnym efektem co twarze . Powodzenia :-)
Gwidon
pięknie smile.gif
Tmac jest naprawdę zdolny;]
multipatchmaker biggrin.gif
herus
no no no naprawde fajny ten stadion.. jak na dwa dni pracy smile.gif
coley
no stadionik bardzo ładnie odzwierciedlony
może nie za duży i nie za piękny ale ja lubie takie kameralne stadioniki
pozdro
Nelson
Czy mógłbyś się podjąć jak byś miał czas Emirates ?

Początek bardzo dobry.

pzdr
mcraczek
Patrzcie patrzcie kto sie zabral za tworzenie stadionow, nie spodziewalbym sie tego smile.gif Jednak ciesze sie ze T-Mac zainteresowal sie tworzeniem stadionow bo zapewne beda to swietnie wykonane areny ( miejmy nadzieje ze jak najwiecej polskich boisk smile.gif
T-Mac
ukonczylem stadion piasta smile.gif
jeszcze tylko teksturki dorobic przy wersji zimowej i moge wypuscic
mysle ze na 1 raz nie jest tak zle, do nastepnych juz sie stadionow sie bardziej przyloze smile.gif bo wiem co i jak

IPB ImageIPB ImageIPB ImageIPB Image

nastepny bede probowal wiselki smile.gif
E 9
Zajebisty ten stadion Piasta. Może zarzucilbyś linka z tym cudownym dzielem????? I czekamy na następne produkcje. Good Job T-mac. Czekam
Dj_Dario
Hehe stadionik bomba, gratuluję. Czekam na kolejne, powodzenia życzę! Pozdro T-Mac
BartekRym
Dobry stadion Timak. Współczjuę ci jednak, bo wszyscy oczekują od ciebie poziomu co najmniej Gwidona z tego co widzę ( bo to precież TEN Timak prawda?)... wolę nie myślec co z tobą będzie jak ci nie będą wychodzic następne stadiony... tongue.gif

Pwodzenia w dalszej pracy.
jastrzab
ula la la la
jestes wielofunkcyjny jesli chodzi o edycje gry pes5, zajebisty stadion Piasta.. tylko czekac, az w Orange Ekstraklasa Patch będą wszystkie polskie areny
stQ
stadion wypas biggrin.gif Moze bys zrobil stadion RUCHu CHORZÓW ?tongue.gif
iss
panie T-Mac moze by pan zrobim stadion Fablok chrzanów tu sa zdjecia jak by ktos chcial zrobic

[/[color=#3366FF]color] http://fablok.net/index2.php?plik=stadion.html

jeszcze tu http://fablok.net/stadion-2003/stadion-03.html

sa jesze tu zdjecia http://fablok.net/stadion-2004/stadion-04.html[color=#FF0000]
T-Mac
IPB Image
DOWNLOAD

wszystkie pory meczu
efi69
Świetny stadion, ale niewydaje Ci sie ze murawa jest za ładna jak na realnia tego stadionu?Nie wiem czy to jest możliwe ale jakies błocko mogłoby tam być!Ogólnie fajny stadionik-masz talent

pozdrowinia
Vadim06
Murawa za ładna pod względem technicznym, ale sama murawa nie zbyt elegancka, ale to oczywiscie mozna bez problemowo zmienić.. Bardzo ładny stadion Tim, czekamy na kolejne prace (m.in Stadion Krakowskiej Wisły)
19 KS RUCH 20
świetny stadion T-Mac !
a jak robisz juz 2 ligowe boiska zrobisz moze z RUCHU CHORZÓW ??
wkncu 14 krotny mistrz Polski jak chcesz moge dac ci fotki ze stadionu !
PLEASE !!
T-Mac
murawy nie wymienialem dlatego taka jest smile.gif mi ta sie podobala dlatego zostawilem smile.gif

a co stadionu ruchu to juz 2 dni temu go zaczolem robic
przydaloby mi sie zdjecie stadionu ruchu z lotu ptaka wiec jak ma ktos niech zapoda

IPB Image
19 KS RUCH 20
QUOTE(T-Mac @ Jul 25 2006, 15:12:16) [snapback]80310[/snapback]

murawy nie wymienialem dlatego taka jest smile.gif mi ta sie podobala dlatego zostawilem smile.gif

a co stadionu ruchu to juz 2 dni temu go zaczolem robic
przydaloby mi sie zdjecie stadionu ruchu z lotu ptaka wiec jak ma ktos niech zapoda

IPB Image

Tutaj masz T-Mac zdjęcia niestety nie ma z lotu ptaka ale taka mała podpowiedz ze z lewej strony od trybun nie ma krzesełek tylko na tym 3 sektorze licząc od trybuny a dalej są chyba ze jest tylko taki obrazek bo widze ze nie ma chyba ze z innej kamery (jak co to tam jest młyn !:D) jak czegoś T-Mac nie bedziesz wiedział o stadionie Ruchu to napisz na GG napisze Ci co i jak smile.gif
T-Mac
zobacz na ryskunek i powiedz czy dobrze jak cos zle to narysuj sam smile.gif
to co na czarno trybuny to krzeselka a biale to brak i powiedz mi dokladnie co jest napisane na dachu krytej

IPB Image
qazwsx
Timak jak znajde takową fotke to zaraz zapodam a mam do ciebie pytanie : potrafiłbyś zrobic słynny zegar na stadionie Ruchu "Omega" ??
Tu daje wycinek z wikipedii jak wazną częscią stadionu on jest:
Zegar "Omega"

Chronometr "Omega" zamontowany nad sektorem gości to symbol stadionu na ul. Cichej 6. Od 1929 roku ta szwajcarska firma obdarowywała najpopularniejsze polskie kluby swoimi zegarami boiskowymi. Do Ruchu trafił on za sprawą plebiscytu magazynu "Raz Dwa Trzy" w 1939 roku. Pierwszy mecz na stadionie z zamontowaną "Omegą" odbył się 21 maja 1939. Po wybuchu II wojny światowej mechanizm był przechowywany przez Augustyna Ferdę, zegarmistrza i gospodarza klubu. Po zakończeniu wojny zegar zamontowano na jego pierwotne miejsce, na przeciwko trybuny głównej, jednak niedziałający mechanizm wkrótce przeniesiono za jedną z bramek. W 1979 roku na jego miejsce zamontowano "Elektromontaż", a "Omegę" przeniesiono nad sektor gości, gdzie stoi do dziś. Podczas obchodów 75-lecia klubu, dzięki zięciowi Augustyna Ferdy, Jerzego Małyski i awarii "Elektromontażu" naprawiono "Omegę" dodając jej zegarową tarczę i odblaskowe napisy. W 2005 roku zdemontowano mechanizm "Elektromontażu".

Fotka
fotka 2
Tu masz flagi ktore są na stadionie

Myśle ze aby chociaż troche pomogłem i myśle ze nie zapomnisz o zegarze "Omega"
T-Mac
pewnie ze go zrobie smile.gif
Teofilowiak1908
T-mac bylbys w stanie zrobic stadion ŁKS-u Łódź wiadomo jaka to frajda moc grac na wlasnym stadionie (jakikolwiek on jest wink.gif ) w pes 5 jakby co dysponuje fotkami
19 KS RUCH 20
QUOTE(T-Mac @ Jul 25 2006, 15:50:18) [snapback]80318[/snapback]

zobacz na ryskunek i powiedz czy dobrze jak cos zle to narysuj sam smile.gif
to co na czarno trybuny to krzeselka a biale to brak i powiedz mi dokladnie co jest napisane na dachu krytej

IPB Image
tu masz opisane [url=http://img508.imageshack.us/img508/4846/1111iw22222km2.jpg]
a tak apropo stadionu to kiedy by wyszedł ??
pablo TS
Hej T-Mac mógłbyś zrobić stadion Wisły Krk jak zrobisz ten Ruchu Chorzowskiego??
E 9
QUOTE(pablo TS @ Jul 25 2006, 14:57:09) [snapback]80329[/snapback]

Hej T-Mac mógłbyś zrobić stadion Wisły Krk jak zrobisz ten Ruchu Chorzowskiego??

Pablo ts na stronce iss pisze ze niedlugo stadiony Ruchy i Wisełki wiec czekaj cierpliwie za pewne za kilka dni sie doczekasz. Pozdro biggrin.gif
DZIKU
No stadion piasta wyszedł ci zaje...ładnie smile.gif. Miałbym prośbe mógłbyś zrobic stadion Górnika Łęczna ? Wiem że to jest dużo roboty ale to jeden z ładniejszych stadionów w Polsce:). Tutaj masz troche zdjec http://stadiony.net/stadium.php?s=8
Powiedz czy sie podejmiesz tego zadania jak tak to ci podrzuce lepsze fotki i plan stadionu.

Pozdrawiam
E 9
NO DZIKU z tym stadionem Gornika Łęczna to masz racje jeden z piękniejszych w Polsce i tez przykladam sie do twego pytania bo tez chcialbym na nim pograc w PES'ie. POzdro biggrin.gif
traf_fic
Wchodze na Issonline , patrze i co widze ... stadion Piasta!! szok!!!
T-mac wielkie dzieki za ten stadion !
Mortin
jestem pod wrazeniem T-Mac, gdyz jestes wielofunkcyjny xD nie dosc ze robisz super twarze, to jeszcze do tego dolozyles ostatnio stadiony... Teraz tylko wyczekiwac jak zajmiesz sie butami, bandami i koszulkami xD
pozdro
herus
No T-mac stadion Piasta poprostu zajefajny...

PS.. wszyscy prosza o stadiony.... tu sie nie daje prosb tylko sie ocenia (chyba) prace T-mac'a, tez bym chcial miec w swoim PESie np. stadion Amiki Wronki ale Timac nie ejst maszyna do robienia dodatkow do PESa Pozdro!
Teofilowiak1908
rolleyes.gif juz sie tak nie podlizuj tongue.gif stadion fajny wiadomo kazdy by chcial miec stadion swej druzyny
spytalem sie czy nie zrobil by ŁKS-u bo chyba lepiej spytac i wiedzec czy mozna na cos liczyc niz liczyc ze mi z nieba spadnie. gdybym umial zrobil bym sam ale nie umiem wiec prosze T-maca
thmc88
hey T-mac ... nie wiem czy masz czas , ale bardzo bym prosil o stadion im. Ernesta Pohla w Zabrzu..
14sto krotny mistrz Polski , ostatnio największa frekwencja. Fotki na stronie www.gornik.v.i.p.pl i gornikzabrze.pl

jesli Ty nie masz czasu to moze jakis krótki tutorial ? :] mamy wakacje to moge pokombinowac

PS. składy klubów troche nieaktualne ale chcieć to móc! ja sobie sam zrobiłem 6 graczy Górnika (wg 90minut.pl i wyszły podobnie) kazdy kibic swojego zespolu poswieci te 2godzinki na zrobienie twarzy , transferów (Register player) ... tylko ten stadion ..

no i mam pytanie, można jakos dodac przyspiewki klubu ? albo jest to skomplikowana czynnosc :] troche mnie denerwuje , że ciągle leci Lech , Legia, Widzew, Wisla i Polska tongue.gif wiecej nie sprawdzilem tongue.gif

kto byl na meczu Górnika w koncowce sezonu ten wie co to znaczy DOPING smile.gif pozdrawiam

T-mac świetna robota...
19 KS RUCH 20
QUOTE(thmc88 @ Jul 25 2006, 23:16:32) [snapback]80470[/snapback]

hey T-mac ... nie wiem czy masz czas , ale bardzo bym prosil o stadion im. Ernesta Pohla w Zabrzu..
14sto krotny mistrz Polski , ostatnio największa frekwencja. Fotki na stronie www.gornik.v.i.p.pl i gornikzabrze.pl

jesli Ty nie masz czasu to moze jakis krótki tutorial ? :] mamy wakacje to moge pokombinowac

PS. składy klubów troche nieaktualne ale chcieć to móc! ja sobie sam zrobiłem 6 graczy Górnika (wg 90minut.pl i wyszły podobnie) kazdy kibic swojego zespolu poswieci te 2godzinki na zrobienie twarzy , transferów (Register player) ... tylko ten stadion ..

no i mam pytanie, można jakos dodac przyspiewki klubu ? albo jest to skomplikowana czynnosc :] troche mnie denerwuje , że ciągle leci Lech , Legia, Widzew, Wisla i Polska tongue.gif wiecej nie sprawdzilem tongue.gif

kto byl na meczu Górnika w koncowce sezonu ten wie co to znaczy DOPING smile.gif pozdrawiam

T-mac świetna robota...

nie chce sie na tym forum kłócić o to kto ma lepszy doping z racji tego ze jestem PSYCHOFANS ale na górniku jest doping tylko wtedy gdy bilety są po 5 zł !!!
5zł=od 17.000 do 20.000
10zł=od 2.000 do 4.5000 !!
pozdRo !
thmc88
no niestety masz troche racji tongue.gif
bilety wczesniej byly po 15zl smile.gif) i bylo od 2 tysiecy (mecz Z Łęczną do 5 tysiecy - Wisła Płock)

wyglądało to kiepsko smile.gif ale akcja sie powiodla i na stadion zaczely przychodzic cale rodziny :] teraz na meczu z Pogonią bilety są po 10zł więc powinno byc ok. 7tysiecy ludzi ;] a to i tak cos ;]

pozdro, niech Ruch wraca do Ekstraklasy bo nudne są "derby" z odrą...
qazwsx
Timak masz jeszcze pare fot do ulepszenia stadionu ruchu
http://gornyslask.blog.onet.pl/2,ID73582019,index.html
Jest szansa ze jeszcze dziś pojawi sie ten stadion ?? rolleyes.gif
ps: sory ze nie dałem hiperłącza ale cos u mnie nawala w operze z tym.
melman
widze Timak, ze ulegasz prosba (najpierw Ruch potem Wisla), wiec ja tez poprosze (a co mi tam) o stadion Widzewa

PS. stadion Piasta jest Git
T-Mac
stadion widzewa meczy walczu czy skonczy nie wiem

edit
stadion ruchu bez tekstur jeszcze mi zostalo pare drobiazdow w modelu i zaczne nakladac bitmape
IPB Image
herus
Wygląda obiecująco...
Teofilowiak1908
T-mac a co ze stadionem ŁKS-u ? jest taka mozliwosc ?
19 KS RUCH 20
T-Mac kiedy wyjdzie stadion Ruchu tak mniejwiecej ?!
kicza
IPB Image
Myśle ze ci sie przyda.
Mortin
super sie zapowiada, czekam na final
19 KS RUCH 20
QUOTE(kicza @ Jul 26 2006, 21:35:22) [snapback]80707[/snapback]

IPB Image
Myśle ze ci sie przyda.

to jest stadion Ruchu ??<lol2> bo jestem na kazdym meczu i znam ten stadion bardziej niz swoją rodzine !!
T-Mac
troszke rozmazane

dobra zaczolem nakladac teksturki ale wiekszosc idzie do wymiany procz krzeselek schodow
napis na dachu troche zmniejsze(wysokosc) jupitery tez poprawie bede sie staral zrobic okragle a nie plaszczyzne
19 KS RUCH 20 mozesz dac jakies dobre foty otoczenia w kolo stadionu zebym mogl je przeniesc

narazie tyle mam
IPB Image
stQ
T-Mac wszystko zaje...tylko 2 sprawy mam :] jak by szlo zmienic murawe na troche lepsza ;p bo nei lubie grac na takich jasnych biggrin.gif a i daj juz na wszystkich sektorach krzeselka bo stadion jest wlasnie w remoncie i beda krzeselka ;] a i jeszcze jak bedziesz robil fany to jak bys poczekal jeszcze troche do 1 meczu u siebie ;p bo bedzie premiera zaj...fany z Rudy Śl biggrin.gif chetnie bym ja widzial w pes5 biggrin.gif z gory thx i pozdro :]

Ps tu jest tylko taki obrazek z lotu ptaka IPB Image
kostek
No brawo timak, jak wymienisz teksturki to będzie całkiem fajny stadion. A no i murawe tez wymień bo ta taka wyblakła... pzdr wink.gif
Fortex
T-Mac gratulacje. Widze kapnołes o co chodzi w tym tworzeniu stadionów!! Bierzesz sie tylko za polskie czy zagraniczne też?? Oby wiecej takich ludzi jak Gwidon i T-Mac
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.