Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Pytanie Co Do Kitsów Adidasa
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Liga WE2002 online > Liga ISSONLINE > Archiwum
zyga
Ktos wie czy w PES5 da sie zrobic te numerki tak samo jak np. Francji?? W WE10 sie da bo mam go na PS2, z tego co pamietam to w PES5 sie nie da ale moze macie jakis sposob na to ?
Mooner
http://board.issonline.pl/index.php?showtopic=3763&st=0

w pierwszym poście
zyga
Thx smile.gif Wpisywalem roznie w wyszukiwarce ale nie znalazlem tego.
Bartezz
Czy powie mi ktos jakt dac e numerki.
zyga
QUOTE(T-Mac @ Apr 22 2006, 18:12:33) [snapback]63648[/snapback]
Dla tych ktozy chca sie cieszyc numerkami na prawej stronie stroju nalezy zainstalowac dodatkowy plik (oczywiscie tylko wybranych reprezentacji Francja,Niemcy....)
plik mirror 1
plik mirror 2
Plik nalezy wgrac za pomoca DKZ Studio (znajdziecie go w dziale download issonline.pl)
podam maly tut jak to zrobic
Otwieramy DKZ i ladujemy 0_text z PES5/dat
IPB Image

wyszukujemy nazwe pliku ktorego chcemy wrzucic ( w tym przypadku to unknow_00783)
IPB Image

klikamy na nim prawym przyciskiem mysz i bierzemy opcje import, wyszukujemy na dysk plik do importu i go ladujemy
IPB Image

zamykamy program i cieszymy sie numerkami w prawym gornym rogu stroju smile.gif
Bartezz
Dzięki Zyga
Masz u mnie plusa
=@CiChY@=
mam problem (znowu:P) bo instaluje te numery po prawej ale nie chca mi sie wlaczyc?? mam superpatch moze nie choda na tego patch??
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.