Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Jak To Mozliwe?
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
DJcOOkie
http://video.google.com/videoplay?docid=-6...61907272&q=PES5

No wlasnie...

Jak to mozliwe ze gosc tak fantastycznie panuje nad oddawanymi strzalami?? nie chodzi mi tu juz o zwody, bo to jest do wypracowania smile.gif
No i mam jeszcze jedno pytanko... Czy do mocnego strzalu dziala kombinacja square.gif + r2.gif ?? Ja niestety probuje i nie widze, ani rotacji pilki, ani by ten strzal byl mocniejszy...

z gory dziekuje za pomoc. smile.gif
norek
QUOTE(DJcOOkie @ Jun 26 2006, 12:10:49) [snapback]74585[/snapback]

http://video.google.com/videoplay?docid=-6...61907272&q=PES5

No wlasnie...

Jak to mozliwe ze gosc tak fantastycznie panuje nad oddawanymi strzalami?? nie chodzi mi tu juz o zwody, bo to jest do wypracowania smile.gif
No i mam jeszcze jedno pytanko... Czy do mocnego strzalu dziala kombinacja square.gif + r2.gif ?? Ja niestety probuje i nie widze, ani rotacji pilki, ani by ten strzal byl mocniejszy...

z gory dziekuje za pomoc. smile.gif

Ten filmik to fake....gosciu po nieudanej akcji bral play again i wszystko pomontowal w jedna calosc.
Z reszta widac te przeskoki w ktorych niedokladnie zmontowal filmik. Pozdro.
nowaczek
Hmm, ale te strzały w poprzeczkę i słupki są ciekawe, czy to też jakieś oszukaństwo ?
norek
QUOTE(nowaczek @ Jun 26 2006, 12:52:56) [snapback]74596[/snapback]

Hmm, ale te strzały w poprzeczkę i słupki są ciekawe, czy to też jakieś oszukaństwo ?

Ta sama jak ze zwodami....play again i az sie trafi w slupek lub poprzeczke wink.gif
DJcOOkie
QUOTE(norek @ Jun 26 2006, 13:05:15) [snapback]74601[/snapback]

Ta sama jak ze zwodami....play again i az sie trafi w slupek lub poprzeczke wink.gif

No dobra, a co w sprawie mojego drugie pytania dotyczacego strzalow?? Pomoze ktos?? Wiem, ze bylo milion razy, wiem tez ze jest mnostwo poradnikow, ktore rowniez przeczytalem, lecz tak jak wspomnialem wczesniej... Kombinacja square.gif + r2.gif nie zdaje egzaminu... Co mogle zle robic??
nowaczek
hmm... a ten filmik ze strzałami Scholesa ?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.