Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: New Star Soccer 3
board.issonline.pl > Inne > Gry
Stron: 1, 2
baski18
New Star Soccer 3

Pewnie wielu z was grało w tą niesamowitą gierke. New Star Soccer 3 to bardzo fajna zabawa, napewno sie wam spodoba, ja narazie zaczynam przygode z tą grą.

Gierka jest darmowa, bardzo wciagą jest doskonała na pochmurne dni i długie zimowe noce, no i jest jedno wymaganie - sprawny komputer - tyle trzeba aby pograć w tą gre

Opis gry:

Każdy fan gier free/share powinien znać serię New Star Soccer, która zdobyła popularność głównie dzięki swej oryginalności. Wszystkim, którzy nie zetknęli się z tą produkcja, oznajmiam - NSS to "menedżer jednego kopacza", dzięki któremu mogliśmy pokierować swym piłkarzem w dowolnym klubie.

Po włączeniu gry, ekran wita nas starym dobrym oknem, na którym widnieją rozmaite przyciski. Uruchamiamy nową grę, ustalamy swe personalia, ligę, klub...i tu objawia się jedna z nowalijek NSS 3. Nie...nie od razu trafiamy do drużyny. Najpierw musimy wywalczyć sobie miejsce w szerokim składzie - działacze testują więc naszego zawodnika! Trafiamy na testy...naszym oczom ukazuje się nowy engine graficzny! Autorzy zmienili zupełnie wszystko w porównaniu do NSS 2. Nie mamy tu przycisków, a za to widok à la Sensible Soccer! Szeroki ukłon w stronę producentów.

Nowości widać na każdym kroku. Np. pojawiła się nowa opcja "Health" gdzie możemy zobaczyć nasze zdrowie oraz sposoby jego poprawienia. Możemy wypić alkohol lub zażyć narkotyki (!). W oknie zakupów możemy kupić znacznie więcej rzeczy. Mamy też zupełnie nowy system treningu: aby poprawić jedną z "umiejętności piłkarskich", należy przejść kolejny poziom treningu. Coraz wyższe poziomy wymagają od nas coraz lepszych umiejętności. Oczywiście kosztem naszej kondycji... Są także najnowsze składy drużyn, z prawdziwymi nazwiskami zawodników!

W statystykach możemy oglądać znacznie więcej tabelek. Możemy zobaczyć np. kto prowadzi wśród najlepszych strzelców lub asystentów w lidze. Ogólnie, New Star Soccer 3 to pozycja doskonała. Usunięto większość (jak nie wszystkie) błędów z poprzedniej edycji. Oczywiście, nie można było ustrzec się wad. Denerwuje przede wszystkim poziom bramkarza (czasami prezentuje niemożliwe parady, a czasami puszcza takie szmaty...), a także to, że po alkoholu możemy normalnie grać (menadżer nie czuje?), ale na tle wszystkiego to tylko błahostki. Zapraszam do pogrania. Polecam

Chce takze aby (jesli graliscie/gracie w tą gre) kazdy z was opisał przebieg swojej kariery.

Moze ja zaczne:

Wybrałem sobie pozycje napastnik włosy brązowe, wzrost średni... i postanowiłem spróbować dostać się do drużyny Lecha Poznań, jak się okazało nie było to takie łatwe i dopiero za trzecim razem udało mi się przekonać trenera do swoich umiejętności. Na początku wchodziłem z ławki rezerwowych jako joker, niestety nie wychodziło wszystko jakbym chciał (gram na poziomie pro od samego początku) jednak od połowy sezonu po intensywnych treningach wreszcie zaczęło się coś dziać coraz lepiej strzelałem, coraz szybciej biegałem i celniej podawałem. Pierwszy sezon zakończyłem z koroną króla strzelców 23 bramki(oraz 9 asyst) i z tytułem mistrzowskim dla Lecha Poznań. Z 4 punktowa przewagą nad Legią Warszawa i 6 punktową przewagą nad szczecińską Pogonią. W okienku transferowym liczyłem na ofertę z dobrych zagranicznych klubów jednak się przeliczyłem. Wiec było trzeba wybrać ze średniaków. Moim następnym klubem okazał się Racing Club de Ferrol z Segunda Division, w którym rozegrałem 27 meczy zdobyłem (UWAGA!!) 40 bramek i miałem także 9 asyst... jednak to wszystko stało się do polowy sezonu!! w okienku transferowym (zimowym) otrzymałem propozycje mi. z takich klubów jak Chelsea,Liverpool,AC Milan,Inter Mediolan,Real Madrid wybrałem jednak Arsenal Londyn gdzie razem z Reyesem oraz Henrym tworze zgrany zespół. W barwach Arsenalu rozegrałem narazie 3 mecze, 2 ligowe (wygrane 4:0 nad Newcastle [(4 bramki moje)debiut:)] oraz 5:0 nad Czerwonymi diabłami [(1 bramka moja, 2 asysty)]) i jeden mecz w Lidze Mistrzów także z Newcastle United, które pokonałem (UWAGA!!) 6:1 w pierwszym meczu Arsenal uległ 1:2 [zdobyłem 4 bramki] i czekam na kolejnego rywala w Lidze Mistrzów natomiast w Premiership, kiedy przyszedłem kanonierzy zajmowali 7 miejsce teraz zajmują 5 z realnymi szansami na wicemistrzostwo. Jeśli zaś chodzi o karierę w reprezentacji to musze się pochwalić że w 3 meczach (kwalifikacyjnych do Mistrzostw Świata w Niemczech) zdobyłem już 5 bramek i narazie zajmujemy 1 miejsce w grupie. To tyle moja kariera dopiero się rozpoczyna mam 18 lat i jeszcze dużo treningów przede mną, ale także dużo niezapomnianych chwil. Pozdro
Lesiu
gierka nie jest darmowa
baski18
First Name: Bruno
Last Name: Pacheco
Serial: 000017-URB60Q-9NKGX0-KP6D9D-GVK1RK-VADTY7-K5P6E6-Q45462-0CEM67-NGWPEY

Do wersji 3.14b i juz jest za darmo smile.gif

Pozdro
Intruder
ja w wieku 20 lat juz miałem wszystkie skille na full troche to głupie huh.gif ale gierka na poczatku wciaga potem juz lipka smile.gif
korzen
Prawdziwa kariera - jako ze mi sie nudzi napisalem ją jako biografie
Moja kariera....rozpoczela się oczywiscie w najlepszym polskim klubie. Trener Wdowczyk juz po pierwszym treningu zapragnal Pawła Korzeniowskiego, stylem gry przypominajcym Rasiaka...Jednak wysoki, szczuply, wolny i malo zwrotny korzen nie potrafił przebić się do pierwszego składu. Zaczalem pić i ćpac....i automatycznie zaczlalem grać. Pierwsze mecze z 'eLką' na piersi nie byly udane. 0 bramek, pare asyst. Nie tego wyamga się od piłkarza grajacego w takim klubie. Kibice niejednokrotnie gwizdali na mnie. Po kilku meczach stałem się razem z Włodarem posmiewiskiem Legii. Jednak za bardzo kochalem Legie, chciałem grać. Trenowalem duzo...efekty przyszly szybciej niz się spodzeiwalem. Powoli zaczynalem strzelac..na poczatku po jednym, czasem dwoch golach. Pozniej ekslpozja formy, po 3-4 bramki na mecz. Sezon skonczylem z 16 bramkami...Gdybym forme z koncowki sezonu miał odpoczatku to pewnie sknczylo by się na 30 golach. Legia zakonczyla sezon uwaga....na 5 miejscu. W letnim okienku dostalem kilka propozycji, głownie z hiszpani. Ale postanowilem ze odejde z Legii dopiero wtedy gdy zdobede Mistrza. Drugi sezon był dziwny. Bylem pewien ze bede strzelal mase bramek...jednak było inaczej. Nie wiem czemu, wkoncu gralem w to dosc dlugo. Runde jesienna skonczylem z dorobkiem 8goli. Ku mojemu zdziwieniu dostalem konkreetne oferty z zachodnich klubow (m.in Stuttgart, Anderlecht) Zostałem jednak. Runda wiosenna była koncertowa. Strzeliłem chyba 18 goli, i z wynikiem 26 trafien zostalem najskuteczniejszym strzelcem Orange Ekstarklasy. Legia zdobyła mistrza a ja zgodnie z planem opuscilem klub z Łazienkowskiej...z wielkim zalem. Obiecalem jednak fanom ze wroce jeszcze na Legie. Moim nowym klubem stał się angielski totenham. W rundzie jesiennej zdobyłem 13 bramek, i odeszlem do wielkiej Barcy. Kibice mnie kochali, a ja na kazdym kroku podkreslalem ze jestem Legionistą, a w tych klubach tylko i wylacznie dla kasy. Zmienialem kluby jak rekawiczki, strzelalem bardzo duzo bramek...teraz planuje wrocic do Legii....ale nie wiem jak ;D Pzdr fajna gieka, wciaga ale szybko sie nudzi
baski18
korzen grales u boku Grzesia Rasiaka ?? biggrin.gif Wiadomo ja do Lecha tez wroce tongue.gif jak styknie mi 30. Milosc do tego klubu zawsze pozostanie w moim sercu smile.gif Moje serce niebiesko-białe.

Pozdro
Kjs
Gierka wypasiona, fajnie zaczynac od 0 smile.gif Cieszylem sie jak glupi jak wchodzilem z lawki i zaliczalem asyste a czasem bramke udalo sie strzelic smile.gif Jednak pozniej gra jest nudna strzela sie po 5 bramek na mecz itp... Ja zaczalem w Koronie Kielce, pozniej gdzies do drugiej ligi francuskiej polecialem, stamtad do Arsenalu, pozniej do Barcelony i w koncu za dobre pieniadze skonczylem w Chelsea i ... mi sie znudzilo bo juz wszystko osiagnalem, z kadra tez... Ciekawi mnie czy ktos zrobil dluga kariere nie bedac napastnikiem?? Bo chyba nudno tylko asystowac, ewentualnie byc obronca? Pozdro...
qazwsx
Ja juz kiedys w to gralem bo bylo w niezbedniku smile.gif i dzis znowu zainstalowalem, imie, nazwisko, wygląd ... klub - Ruch Chorzow - łatwy dostep do pierwszej 11 smile.gif pierwszy mecz... kilka ładnych podan ale i tak 0:1 z Jagiellonia biggrin.gif drugi mecz GKS - sytuacja sam na sam i ... pudło. potem faul przy odbiorze piłki, żółta. Gram chwile znowu kilka ładnych podan. Kontra Gieksy no i moj faul. Czerwona ... sad.gif Narazie tyle smile.gif
PS : Baski daj linka do tej wersji darmowej (3.14b) smile.gif
Danielao
Ja się też podpisuje po tą prośbe daj link do wersji 3.14b
Crawler
http://www.softpicks.net/software/New-Star...cer-3-22851.htm
Macie i nie jęczcie... wystarczyło poszukać w guglach tongue.gif
Lesiu
sposób na prawdziwe nazwiska, wystarczy w edytorze dać "restore"
Intruder
QUOTE(baski18 @ Jun 10 2006, 19:48:45) [snapback]71995[/snapback]

First Name: Bruno
Last Name: Pacheco
Serial: 000017-URB60Q-9NKGX0-KP6D9D-GVK1RK-VADTY7-K5P6E6-Q45462-0CEM67-NGWPEY

Do wersji 3.14b i juz jest za darmo smile.gif

Pozdro

niestety nie działa sad.gif
micu0890
Wpisalem to wszystko co kazaliscie ale gra nie jest za darmo. Gdzie mam wpisac SERIAL.
Danielao
Moja kariera...Na początek trzeba zacząć w jakiejś słabszej lidze zaczełem w lidze Cypryjskiej rozegrałem pół sezonu i zdobyłem 4 bramki i 6 asyst później przyszedł czas na coś innego zaczełem w 2. Lidze Portugalskiej z Leixos na końcu sezonu byliśmy na 3. miejscu i awansowaliśmy do 1. Ligi a tam po 1/4 sezonu czas na zmiane na silniejszy klub i wybrałem mój ulubiony klub Real Madryt i znudził mi się po jednym meczu i odszedłem do Newcastl United i gram tam do dziś
Simon
ja gram 3 sezon w real. zdobywam wszystko jestem krolem strzelcow, mam na full statow, tylko nie moge sie dorobic na wyspe zeby swoja kupic bo caly czas kupuje cos rodzinie zeby mnie lubili a nie bede energie tracil na odwiedziny. ogolnie gierka fajna tylko szybko sie nudzi nawet na najwyzszym poziomie
darek21f
dajcie albo inny serial, albo umieście darmową wersje.
Crawler
Nie ma darmowej wersji. Znaczy jest ale musisz zapłacić 20 dolców wink.gif
Mooner
QUOTE(Lookkas_fan @ Jun 29 2006, 12:51:42) [snapback]75077[/snapback]

Nie ma darmowej wersji. Znaczy jest ale musisz zapłacić 20 dolców wink.gif

No to w jaki sposób jest darmowa? laugh.gif
Crawler
www.newstarsoccer.com i kupujesz grę smile.gif
To była ironia tongue.gif
Maverick_pl
Mam prośbe do osoby która posiada tą gierke i której udało się po wpisaniu klucza grać więcej niż 10 tygodni w wersji 3.11 lub nowszej lub starszej. Czy ktoś mógłby mi stworzyć zawodnika - narodowość polska, w polskiej II lidze ( obojętne jaki klub ) - może być śląsk wrocław, Averange, na amateur wlosy blond skóra light i podesłać mi save na mail ??
[email protected]
darek21f
chodziło mi o to, że komuś komu się udało wpisać serial niech grę zamieści na rapidshare lub innym serwerze
Maverick_pl
Ale to chyba nie ma znaczenia. Z tego co przeszukałem inne fora o tematyce tej gry, znalazłem tylko tyle że jeśli ktoś zainstalował wcześniej nowszą wersje ( 3.14 ) to przy każdej reinstalce na niższą - starszą wersje klucz automatycznie nie działa. Próbowałem nawet bawić się w rejestrze ale to narazie nie przyniosło żadnego rezultatu...
Może ktoś zna jakiś sposób ??

Wiem że niektórzy próbowali z savem się bawić tak jak ja to napisałem i może to jakiś efekt przyniesie.
Mortin
baski skoro grasz na wersji 3.14b to moze dalbys link do niej, bo ta wersja ktora znalazl kostek jest wersja 3.14, wiec i Twoj serial na niej nie chodzi
Matiii
Macie problem z serialem wystarczy użyc googli.
Mortin
świeżaczku nie wypowiadaj sie na ten temat ... jak taki dobry jestes to znajdz serial do 3.14 ... czekamy .
darek21f
to link do emula wersja 3.02 z serialem:
ed2k://|file|New.Star.Soccer.3.by.Lefty.(osloskop.net).zip|12007470|78CE63DCA8C329328B6A08DEDBB867C0|/
wystarczy w nick name wpisać jak chcesz żeby pisało na meczu
Maverick_pl
QUOTE(darek21f @ Jul 2 2006, 12:40:38) [snapback]75714[/snapback]

to link do emula wersja 3.02 z serialem:
ed2k://|file|New.Star.Soccer.3.by.Lefty.(osloskop.net).zip|12007470|78CE63DCA8C329328B6A08DEDBB867C0|/
wystarczy w nick name wpisać jak chcesz żeby pisało na meczu

Ale ja nie wiem po co komu ta wersja - jeśli ktoś zainstalował wyższą ( nowszą ) wersję tej gry to po zainstalowaniu starszej Serial nie zadziała ....
Ja ponawiam prośbę z kilku postów wyżej aby ktoś zrobił mi zawodnika i podesłał na mojego maila ...
Hayalet
Generalnie New Star Soccer 3 mimo swojego pozornie małego rozmiaru jest grą rozbudowaną choć od pewnego momentu rozwoju kariery liniową i monotonną... Mimo wszystko daje nam możliwość wcielenia się we wschodzącą gwiazdę piłki nożnej (przy takim zaawansowaniu poziomu trudności, ciężko aby było inaczej), gra jest stosunkowo krótka, biorąc pod uwage fakt, że rzadko komu będzie chciało się zaczynać karierę swojego wirtualnego odpowiednika od początku. Wiem że w tego typu produkcjach grafika nie jest najważniejsza dlatego nie obniżałem oceny, lecz panujące w grze schematyczność, wspomniana wcześniej liniowość, mogą szybko zniechęcić gracz do rozgrywania kolejnych meczów w swojej wymarzonej karierze, dzwięk również nie wypada najlepiej - brakuje porządnej muzyki przygrywającej w menusach... Oby następna część wniosła więcej świeżości do tej tasiemcowej serii.
Moja ocena to 7/10

PS. Klucz do wersji 3.14 to: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4
kusik
QUOTE(Fotoszop @ Jul 5 2006, 09:02:04) [snapback]76200[/snapback]

PS. Klucz do wersji 3.14 to: 5P13R-D4L4J-1KUP5-30RY6-1N4Ł4

Długo nad tym myślałeś? Z tego co wiem mieliście opisywać tutaj rozwój swojej kariery w grze, a nie pytać sie gdzie można dostać gre albo jaki jest serial. Następne wypowiedzi nie na temat będą nagradzane ;]
Maverick_pl
A zapoda ktoś mozę link do wersji 3.07 ??
Znalazłem w internecie link ale na Rapidshare a ten często mi nie działa - dlatego jeżeli ktoś mógłby wrzócić tą gierkę na jakiś inny serwerek, lub ewentualnie wysłał mi na Mail - [email protected]
Mortin
wystarczylo uzyc google
http://www.google.pl/search?q=new+star+soc...tongue.gifl-PL:official
Maverick_pl
QUOTE(Mortin @ Jul 6 2006, 22:29:53) [snapback]76610[/snapback]

Skoro najprościej tak zrobić to proszę bardzo ściągnij mi wersje 3.07
Próbowałem znaleźć na Google ale wszystko co ściągnąłem to były wersje 3.14 ...
Jeżeli znajdziesz link który jest do wersji 3.07 to proszę zapodaj nim - bo ja żadnego nie znalazłem ( oprócz tych do Rapidshare )
david1984
ma ktos serial do 3.14b bo zaden nie dziala nawet ten bruno czy takie tam, sorry ktos podal wczesnij serial ale moze poda imie bo jest potrzebne, chyba ze nie doczytalem
Maverick_pl
QUOTE(david1984 @ Jul 6 2006, 22:50:15) [snapback]76621[/snapback]

ma ktos serial do 3.14b bo zaden nie dziala nawet ten bruno czy takie tam, sorry ktos podal wczesnij serial ale moze poda imie bo jest potrzebne, chyba ze nie doczytalem

Nie ma jeszcze seriala do wersji 3.14 niestety ...
To co kolega napisał wcześniej - trzeba czytać dosłownie - cyfry jako litery i daje nam to całość ...

Może mi ktoś przesłać na maila albo udostępnić na inny server niż Rapidshare - wersji NSS 3.07 ??
Gienia
Ja nie miałem żadnego problemu ze ściągnięciem tej gry. A moja kariera jest dłuuga i nudnaa, ale ją opisze wink.gif

Zacząłem w Pieście Gliwice jako napastnik. Grałem tam dwa sezony(grając na Easy) i w 57 meczach strzeliłem 66 bramek. Następnie po kilku występach w Ekstraklasie otrzymałem propozycje od Wisły. W Wiśle(już poziom Medium) zagrałem sezon. Wygrałem puchar Polski i Ligę. Otrzymałem koronę króla strzelców(w 24 meczach-19 goli). Niestety z kadrą nie zakwalifikowałem się do MŚ 2010 ;(. W kadrze do tej pory miałem 19 meczy i 12 goli. Po sezonie w Wiśle kupił mnie Bayern Monachium. Zaczęłem więc grać na najtrudniejszym poziomie. Było ciężko. Statystyki moje były dobre. Z wyjątkiem gry głową i Vision wszystkiego miałem 30. Gry głową miałem zaledwie 15, a Vision 28. Nawet tackling miałem 30 wink.gif W Milanie zagrałem 5 nudnych sezonów. 2 razy wygrałem Ligę, 2 razy wicemistrza i raz 14 miejsce. W sumie zagrałem ok. 120 spotkań i strzeliłem 71 bramek. Z kadrą byłem na Euro 2012 i odpadliśmy w 1/4 finału z Francją. Na Mundialu 2014 odpadłem już w 1/8 z Peru mad.gif Po tych sezonach w Milanie przeszedłem do Barcelony. Tam wygrałem wreszcie Lige Mistrzów. Finał grałem z moim byłym klubem AC Milanem. Po pierwszej połowie przegrywaliśmy 1:0. Oddawałem wiele strzałów, podawałem, wrzucałem, byłem aktywny, dryblowałem, ale niestety nadal przegrywaliśmy, aż do 87 minuty, gdy zostałem sfaulowany w polu karnym. Karnego strzeliłem spokojnie i doszło do dogrywki. W dogrywce w 112 minucie chyba po niesamowitym podaniu gola zdobył Lionel Messi. Zostałem bohaterem spotkania. Potem 3 nudne sezony w Lidze Hiszpańskiej. Raz wygrałem Lige Mistrzów, ale nie grałem w finale z powodu 18 tygodniowej kontuzji ;(. Potem czekał mnie Mundial 2018. W grupie miałem Włochów, Paragwaj i Tunezje. Wygraliśmy z Włochami, remis z Paragwajem i wygrana z Tunezją 4:0 po moim hatricku. W 1/8 spotkałem się z Portugalią. Wygraliśmy po karnych 5:3. W 1/4 po niesamowicie ciekawym meczu z Anglią wygraliśmy 2:0. Mieliśmy dużo szczęścia, bo Anglicy nie wykorzystali karnego i grali w 10. W 1/2 z Argentyną przegraliśmy 1:3, po słabym meczu. W meczu o 3 miejsce z Włochami(z moim rywalem grupowym) wygraliśmy 2:1 po dogrywce. W wieku 32 lat, wróciłem do Piasta Gliwice. Tam było bardzo śmiesznie, bo poziom gry był dużo słabszy niż w Lidze Hiszpańskiej, więc spokojnie strzelałem po 2-3 gole na mecz. Na Euro 2020 odpadliśmy w grupie, a na MŚ 2022 odpadliśmy dopiero w 1/4 z Brazylią. Wtedy zakończyłem kariere. W karierze zagrałem 852 spotkania, strzeliłem 512 goli i zaliczyłem 404 asysty.
kg111
Siema all!!Moze komus udalo sie juz nabyc dobry serial do tej gierki.??
robi_4
Ja mam wersje 3.16 i mam dobry serial
A co do mojej kariery...
Zacząłem gre w Legii, byłem bardzo lubiany w pierwszym sezonie strzeliłem 18 bramek. W drugim jednak pół sezonu musiałem spędzic na ławce z powodu przybycia Chałbińskiego, ale gdy zacząłem już grac strzeliłem 12 bramek.
Po tym sezonie skończył mi sie kontrakt z legią i przeniosłem sie do beniaminka czyli Śląska Wrocław poniewz oferowali dobre płace. We Wrocławiu strzeliłem 23 bramki. To zaowocowało wyjazdem z kadra na Euro.Euro było naszym sukcesem poniewz przegralismy dopiero w finale.Taki dobry wynik był głownie zasługą Niedzielena który strzelił 18 bramek!!! laugh.gif .Po Euro przeniosłem sie do Benfiki gdzie gram do tej pory to mój drugi sezon w Lizbonie.
Pozdro
Matiii
Cytat(Mortin @ Jul 2 2006, 10:42:21) [snapback]75703[/snapback]
świeżaczku nie wypowiadaj sie na ten temat ... jak taki dobry jestes to znajdz serial do 3.14 ... czekamy .

To że na tym forum mam mało postów to nie znaczy że nie mogę się wypowiadać laugh.gif
robi_4
Ja swój serial do 3.16 znalazłem na tej stronie
http://www.serials.ws/
snake
To fajnie, ale mógłbyś nie podawać na tym forum takich linków?
_radek14
Nikt z was nie kupuje Niezbednika???
Tam niedawno dodali NSS3 wink.gif
luke
New Star Soccer 3 modified by Boski v1.0

Co takiego w wersji 1.0 ?
- 199 stadionów !
- Loga wszystkich klubów
- Komentarz (angielski) - fifowski smile.gif
- 62 ligi
- W całości po polsku !
- Nie potrzebujesz serialu do gry !

Czyli modyfikowana wersja świetnej gry NSS3 smile.gif

http://www.sendspace.com/file/rjrf34

http://rapidshare.com/files/42287114/nss3_W.rar

Jedynym minusem w mojej opinii są nie wysokie wymagania sprzętowe jakby komuś się mogło zdawać po zobaczeniu screenów (smile.gif ), a długi okres wczytywania smile.gif
kiesiu
na to czekałem... Genialne wink.gif
Ronaldinho10
Mam pytanie czy w tym NEW STAR SOCCER 3 mozna robic zmiany w zespole w ktorym gram czy robi to komputer czyli trener zespolu.Gram juz trzeci mecz i nie wiem jak robic zmiany zawodnikow,myslalem ze moze komputer zrobi ale jak narazie od 3 meczy gram takim samym skladem.
Porsze o pomoc.
adison88
Trener dokonuje zmian , jak jestes w zdrow i rate masz dobro to cie wypuszcza caly czas w pierwszym skladzie a gdy masz zdrowie slabe z gdzies 14% czy cos to cie niewystawia wogule.Niemozesz dokonywac zmian.
Ronaldinho10
Aha dziex :smile.gif

A dlaczego w lidze hiszpanskiej np barcelona czy real nie ma prawdziwych pilkarzy?
P@vel
Moze mi ktoś podać swoje GG chodzi mi o tych którzy dłuzej grają w te gre... ponieważ chciałem zapytać o pare spraw związanych z edytowaniem tej gry smile.gif
Tomak
Cytat(Ronaldinho10 @ Jul 25 2007, 16:12:26) [snapback]167399[/snapback]
Aha dziex :smile.gif

A dlaczego w lidze hiszpanskiej np barcelona czy real nie ma prawdziwych pilkarzy?

Ściągnij sobie spaczowanego NSSa, link podał kolega kilka postów wyżej. Twój problem zniknie ;]

Swoją drogą ta modyfikacja jest świetna, szkoda, że nie ma zdjęć stuffu w sklepie ;(
Ronaldinho10
Cytat(Tomak @ Jul 26 2007, 20:14:23) [snapback]167779[/snapback]
Ściągnij sobie spaczowanego NSSa, link podał kolega kilka postów wyżej. Twój problem zniknie ;]
Swoją drogą ta modyfikacja jest świetna, szkoda, że nie ma zdjęć stuffu w sklepie ;(

No scagnelem i mam tylko wszystko po polsku,patrzalem do folderu z gra i tam sa wszystkie loga druzyn a w grz ich nie ma tak samo jak prawdziwych nazwisk ligi hiszpankiej bo w innych ligach jest normalnie.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.