Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Moje Skromne Dzieło Joga Bonito + Moje Skille : )
board.issonline.pl > Inne > Piłka nożna
delus
Jak zly dzial to przepraszam

Tak... otoz moze ktos z nudow bedzie chcial zassac filmik stworzony przezemnie i kumpla ( on tylko kamerowal i sklejal ). Prezentuje sie na nim ja ( obciachowe zdjecie na poczatek mi dał : D ) Zaprezentowane sa tam moje umiejetnosci, zabawy z pilka czy cos :] Pewnie - jest to amatorka do takiego Ronaldinho czy cos no ale kumple mowia ze zajebiste wiec wrzoocam sie "pochwalic" Jak sie komus bedzie chcialo sciagac to --> http://rapidshare.de/files/22217068/joga_b...c_2006.avi.html
snok3r
rzeczywiscie ronaldinho to ty nie jestes ale filmik nawet fajnie sie oglada tongue.gif muza fajna pasujaca do klimatu klipa. i wogole nie jest zle tongue.gif
justyn
Niewiem jak innym ale mi się podobało.
Węgluś
QUOTE(delus @ Jun 5 2006, 18:47:15) [snapback]71177[/snapback]

Jak zly dzial to przepraszam

Tak... otoz moze ktos z nudow bedzie chcial zassac filmik stworzony przezemnie i kumpla ( on tylko kamerowal i sklejal ). Prezentuje sie na nim ja ( obciachowe zdjecie na poczatek mi dał : D ) Zaprezentowane sa tam moje umiejetnosci, zabawy z pilka czy cos :] Pewnie - jest to amatorka do takiego Ronaldinho czy cos no ale kumple mowia ze zajebiste wiec wrzoocam sie "pochwalic" Jak sie komus bedzie chcialo sciagac to --> http://rapidshare.de/files/22217068/joga_b...c_2006.avi.html

powiem Ci, że nie taka amatorka. zaczynasz należeć do forumowej elity we free w jakiej są Solidus, Kostek i evolution (pewnie niedługo dołączy Nelson). moja sugestia: nie powtarzaj tricków. ten film dużo waży! zagadaj do w/w panów żebyście zrobili jeden temat o waszych free smile.gif
delus
Wiesz ujme to tak : masz racje, przesadzilem z tym jednym trikiem ( w sensie za duzo go jest ), wiesz wogoole nie bylo mnie wtedy kiedy koles montował film a na dysku mam jeszcze pare innych akcji no ale dobra. Tak wogoole to za 2 tygodnie robimy jakis zbiorowy film tj. kilku kolesi. Film bedzie krecony kamera wiec cos powrzucam, a moze zaupdatuje mooj. W kazdym razie ciesze sie ze sie podobalo tongue.gif
kostek
Skompresuj to jakimś programem typu Virtual Dub... bo strasznie dużo to waży... wtedy zeedytuje i ocenie wink.gif
khalee
Mnie się również podobało, poza tym lubisz Real, to w ogóle szacuken. ;]
_DEVIL_
Mi osobiście filmik sie podobał.

PS.A co do Realu odrazu cie lubie smile.gif
smile.gif
delus
QUOTE(kostek @ Jun 6 2006, 23:30:07) [snapback]71395[/snapback]

Skompresuj to jakimś programem typu Virtual Dub... bo strasznie dużo to waży... wtedy zeedytuje i ocenie wink.gif

Hmm jak skompresuje to wogoole jakosc bedzie juz totalnie skopana, no ale jak chcesz to zaraz sie za to wezme
empo
Hmm jak skompresuje to wogoole jakosc bedzie juz totalnie skopana, no ale jak chcesz to zaraz sie za to wezme

Mam rozumieć że jednak to zrobisz??tongue.gif Jeśli tak to jak możesz to wrzuć to na inny server bo nie mogę ściagnąć z rapidshare'a a chętnie bym obejrzał. Z góry dzięki.
Pozdro
delus
Ta, zrobilbym ale nie ogarniam tego programiku. ; ) Jakim kodekiem mam to skompresowac?
Węgluś
QUOTE(delus @ Jun 7 2006, 15:16:38) [snapback]71472[/snapback]

zmienjsz rozmiar programem iVideoMAX3.4 możesz go pobrać TU jednak jest to wersja demo. niewiele zabiera z jakości a dużo z rozmiaru
delus
Udalo mi sie skompresowac do 30 mb ; o Wiecej chyba nie wyciagne bo filmik jest zle zrenderowany w Vegasie.

http://rapidshare.de/files/22665562/joga_b...2006_1.avi.html
Gienia
Pisałeś w temacie "Kompilacja by Kostek", że umiesz więcej od kostka. Niestety ale nie. Twój filmik opiera sie tylko na 4 trikach. Nie mówie, że jestem lepszy, ale ty nie jesteś lepszy od kostka. Ogólnie filmik spoko, tylko szkoda, że tak dużo waży.
delus
Ehh... zobacz kiedy ten filmik zostal dodany a kiedy tworzony. CZERWIEC 2006. Wiec na dzien dzisiejszy umiem wiecej ale nigdy nie powiedzialem ze na tym filmiku jest to pokazane.
rav
Ale Ci się piłka do łba klei wink.gif Mnie się podobało, bajerancko podbijasz gałę głową ohmy.gif
kostek
QUOTE(delus @ Aug 6 2006, 11:36:34) [snapback]82946[/snapback]

Ehh... zobacz kiedy ten filmik zostal dodany a kiedy tworzony. CZERWIEC 2006. Wiec na dzien dzisiejszy umiem wiecej ale nigdy nie powiedzialem ze na tym filmiku jest to pokazane.

Kompilacji nie oglądałem, bo troche duzo wazy. Moze się skusze wieczorem. Tak apropo pewny jesteś, ze umiesz więcej bo film nagrywałes w Czerwcu. Nie zwróciłeś tylko uwagi, ze ja nagrywałem w kwietniu. 4 miesiące ponad... Mozna sie naprawdę duzo nauczyć. Zresztą moze niedługo cos wypuszcze (przymiezam się od 2 tygodni wink.gif )

pzdr
delus
Hehe no wiec niewiadomo ktory z nas jest lepszy ; ) Mnie tam nie zalezy na rywalizacji po prostu robie to bo lubie ; ) Zakladam ze przez te kilka miesiecy nauczyles sie cos wiecej wiec ... zreszta i don't care . Najwazniejsza jest walka i umiejetnosci na prawdziwym boisku. : )
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.