Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: W koncu ladne granie :)
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Turnieje i Inne ligi > Mecze towarzyskie
Pio G
Jol w koncu pogralem sobie pare zajefajnych meczy podrzad ! smile.gif najpierw gralem spary na Kubka (Liverpool-Barca) wyniki : 2:1 , 4:0 ? cos kolo tego smile.gif gralo sie fajowo podobalo mi sie smile.gif ale jeszcze lepsze mecze byly na tobiego (Liverpool-Lyon) wyniki : 3:1, 6:3, 1:1 :wink: .Wspaniale mecze wspaniale bramki po obu stronach smile.gif ehh nic tylko zyc i grac w we2k2 :wink: 8)
Naprawde wyniki nie mialy znaczenia wazne ze mecze gralo sie w dobrych warunkach i ze gra byla ofensywna i efektowna czyli to co uwielbiam smile.gif w koncu bylem zadowolony z swojej gry smile.gif dzienki za spary smile.gif mam nadzieje ze w lidze tez uda mi sie tak fajnie grac(stylowo) bylo by milo smile.gif
JTK
Cytat
ehh nic tylko zyc i grac w we2k2   :wink:  8)  

A ludzie sie Fifesem 4 podniecaja LOL biggrin.gif
kubek
A serwerek był dla nas cały wolny :) Nikt nie przeszkadzał ;)

ggz
snake
a jaki serwerek? jeśli można wiedziećoczywiście.
Pio G
hehe no wlasnie serwerek byl pusty biggrin.gif a chodzilo o serwer bulgarskiej produkcji Earnof czy jakos tak smile.gif ale admin mi w koncu odblokowal serwer z holandii wiec juz jest jeszcze lepiej smile.gif
btw : gralem kolejne spary dzis mianowicie na Zidana smile.gif wyniki : 3:2, 1:4 i 3:2 ponownie smile.gif kolejne piekne mecze z atakiem na maxa smile.gif piekno futbolu hehe smile.gif zidane rozwalil mnie grajac caly mecz w 10 zajebicho nienawidze grac na kogos kto gra w 10 heh smile.gif inna sprawa ze skutecznosc w dwoch ostatnich meczach byla gorzej niz przecietna biggrin.gif dzienki za spary Zidane smile.gif
I tak mam jak na dzis niezly bilans biggrin.gif wiec nie jest zle :wink:
snake
rzeczywiście ten holenderski serwer jest coool.
kubek
Cytat
a jaki serwerek?

212.124.78.125. Nie zwracać uwagi na pingi.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.