Witam ! tongue.gif

Po dłuższej przerwie spowodowanej awarii neta miałbym do was - użytkowników ISSONLINE - malutką prośbę wink.gif Oto ona tongue.gif

Gram w PES-a 5 od jego wydania i ciesze się tą grą niezmiernie wink.gif Któregoś dnia sformatowałem sobie dysk i wszystko przepadło jak kamień w wode :/ PES , FM itp. Po dłuższym przygnębieniu postanowiłem zainstalować wszyściutko od nowa smile.gif Zainstalowałem PRO EVO PATCH , ale mam jeden problem :/ Otóż gdy włączyłem gre , wszedłem w ML patrze a tam.... loga drużyn takie jakie mają ale nazwy coś nie tak :/ Po dłuższym zastanowieniu postanowiłem że wejde na www.issonline.pl i bez większego problemu ściągne sobie. Otóż rzeczywistość okazała się inna :/ Wchodząc w download ---> pliki opcji --->PES Fan OF v1 Unlocked ---> ściągaj Pojawił mi się komunikat :

"Wystapil nastepujacy blad.

Przykro nam, na dzisiaj juz wiecej danych z tego serwera nie mozna sciagnac. Zapraszamy Jutro."

Wkurzyłem się ponieważ wole mieć wszystko ułożone i poprawne nazwy drużyn :/

A WIĘC PROSZĘ WAS UŻYTKONIKÓW ISSONLINE.PL ABY KTÓRYŚ MI WRZUCIŁ NA RS PLIK Z POPRAWNYMI NAZWAMI DRUŻYN.DZIĘKUJE

P.S. Jeżeli uznacie że dałem temat tutaj gdzie nie trzeba to proszę o nie go usuwanie aż nie pojawi się plik z poprawnym nazwami. Z góry dziękuje smile.gif