Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Bląd Rankingu...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
knowak30
Witam... gralem 2 mecze z pieki.. Mialem gorszą druzyne i 2 mecze zremisowalem<1:1,3:3>wynik wpisuje i wszycho ok 15 na plus,.. wpisuje 2 i patrze,zamiast mojego nicku pojawia sie paulo. A pie,ki go potwierdzil, poniewz straci mniej punktów.. Prosze o zmienienie na moją korzysc tego meczu.. Z gory dzieki pozdrawaim.. Moj nick to raonaldinho gaucio
snake
Niestety sad.gif Na taki błąd ja osobiście nic nie poradzę. Nie wiem czym to jest spowodowane.

siano wie, ale pewnie już też nie ma siły do tego wszystkiego.
mati
Najlepszym rozwiązaniem było by chyba wstrzymanie rankingu do chwili kiedy błąd zostanie usunięty. Takie granie trochę mija się z celem, u mnie co drugi wynik po wpisaniu nie zgadza się z tym co wpisałem wink.gif
snake
Dokładnie, lepiej spary grać smile.gif
khalee
A ja już 3 czy 4 meczów wygranych nie mogę dopisać, bo z 3 osobami grałem po 3 mecze. To nic, że parę dni temu, a system pokazuje mi, że dzisiaj... Kto robił ten system? Jestem studentem informatyki, może w czymś pomogę?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.