Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Źle Podany Winik...
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null > Winning Eleven 2002 > Ranking WE2002 online > Reklamacje zamknięte / Closed claims
Cewik
Wczoraj wieczorkiem kolo 00:00 grałem 3 mecze z ronaldinho gaucio. 2-0, 3-0, 4-1 a nastewpnie na stronie ronaldinho wpisal mecz do potwierdzenia podal dobry wynik natomiast nie siebie tylko usera innego kill_bill i nie ten zespol ktorym gralem. Nie potwierdzilem tego wyniku a gaucio nie odpowiada na gg.
Prosze jesli to mozliwe o wykasowanie tego meczu do potwierdzenia poniewaz nic nie moge zrobic majac niepotwierdzony wynik
snake
Daj mu link na GG żeby to potwierdził.
knowak30
potwierdzam jeszcze raz PRZEPRASZAN
michu
QUOTE(Cewik @ May 13 2006, 13:33:27) [snapback]67182[/snapback]

Wczoraj wieczorkiem kolo 00:00 grałem 3 mecze z ronaldinho gaucio. 2-0, 3-0, 4-1 a nastewpnie na stronie ronaldinho wpisal mecz do potwierdzenia podal dobry wynik natomiast nie siebie tylko usera innego kill_bill i nie ten zespol ktorym gralem. Nie potwierdzilem tego wyniku a gaucio nie odpowiada na gg.
Prosze jesli to mozliwe o wykasowanie tego meczu do potwierdzenia poniewaz nic nie moge zrobic majac niepotwierdzony wynik

ronalninho gaucio wpisał pewnie dobry wynik to po prostu ranking się psuje, ja w cale nie gram bo co drugi wynik się żle wpisuje sad.gif
Cewik
No niestety jest cos zwalone:(
Ja wyslalem ronaldinho wynik do potwierdzenia i tez usera zmienilo:( nie wiem czy jest sens kolejny wynik wpisywac:(

No i dodalem i oto wynik:

Informacje dotyczące punktacji

Weah 4 : 1 ronaldinho gaucio
(Urugwaj) 27:-27 (Juventus)

Dodano wynik

sad.gif Cos jest zwalone:(
vego21
Moim zdanie rank powinien ruszyć wtedy kiedy będzie w 100% dopracowany. Ja narazie nie założyłem konta ze wzgędu na wynikające błędy.
Pozdro
snake
Niestety sad.gif Na taki błąd ja osobiście nic nie poradzę. Nie wiem czym to jest spowodowane.

siano wie, ale pewnie już też nie ma siły do tego wszystkiego.
PS. zgadzam się ze zdaniem vego21.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.