Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Duuuzy Problem Z Pes5
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
geforc
Witam niewiem co sie dzieje wczoraj gralem normalnie w Pro Evolution Soccer 5 dzisiaj właczam 1 raz gram ok do konca 1 polowy w czasie przerwy gra wychodzi do pulpitu i pojawia sie bląd (wyślij raport o błędach,niewysyłaj...) ok myslalem ze to przypadek , niestety drugi raz wlaczam zawiesza mi sie przed wlaczeniem meczu w menu i musze resart robic. Wyinstalowalem gre i zainstalowalem to samo jest przed meczem zawiesza sie. Niewiem co jest wczoraj bylo wszystko ok POMOZCIE Dziekuje

PS. teraz gra sie wiesza jak chce zmienic zawodnikow albo taktyke w czasie meczu sad.gif
switek
Pokasuj powtórki bramek tez tak mialem kiedy i mi to pomoglo jesli nie to pytaj sie innych .pozdro smile.gif
Baryz
Wykasowanie powtórek mi pomogło ale na krótka mete teraz nawet to nie pomaga :[ nie wiem co robic pomózcie biggrin.gif
>Kornel<
ja zazwyczaj zamieniam nazwy "folder1" z "folder2" i juz biggrin.gif po prostu 1 nazywa sie 2 i na odwrot biggrin.gif sprobuj tak zrobic
Baryz
Próbowałem 3 razy i nic :9 pierwszy mecz moge normalnie zagrac ale jzu drugi sie zacina w oknie przed meczowym sad.gif Nie mam juz pojecia co to moze byc czytalem chyba juz wszytkie pomoce zwizane z tym problemem : dry.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.