Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Master League Pytanie!
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Archiwum > Pro Evolution Soccer 5
misiek1899
Witam.Mam pytanie odnosnie MAster League w PES5.Zacząłem Master LEague i mam w 2 lidze 7 innych druzyn.
Sa to druzyny z innych krajów.Czy jesli awansuje do 1 Ligi to bed emiał normalne druzyny z Primiera Division
(gram Berceloną) ?? Czy musze to jakos ustawic.Prosz eo odpowied zi z góry THX.
luis nazario de lima
Sam sobie na poczatku ustwiasz w ML jakie chcesz druzyny... Raczej beda poukladane wszystkie z Primiera Division , Seria A i tak dalej ale nie wiadomo do ktorych z tych lig trafisz....
KoczO
Jak nie wybierasz lig? Oczywście, że najpierw wybierasz do jakiej ligio trafisz kiedy awansyjesz do I ligi, ale niestety jest mało prawdopodobne,że będzie to "czysta" np. liga włoska bo z niozszej ligi awansuja dwa zespoly i czesto sie zdaza, ze jest to zespol niemiecki albo np. taka benfica i wtedy masz 19 wloskich druzyn i tą nieszczęsna benfice sad.gif
>Kornel<
dlatego trzeba sobie samemu "skleic" wlasna lige biggrin.gif a trzeba wykupic przedostatnia opcje w PES Shop biggrin.gif pzdr
Rivaldinho
QUOTE(>Kornel< @ Apr 19 2006, 21:58:38) [snapback]63242[/snapback]

dlatego trzeba sobie samemu "skleic" wlasna lige biggrin.gif a trzeba wykupic przedostatnia opcje w PES Shop biggrin.gif pzdr

Master League Composition-5000 PES
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.