Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Z Pc Na Ps2
board.issonline.pl > Pro Evolution Soccer: Forum Dyskusyjne > Konsole
JuveR
Czy wiecie jak można nagrać grę z PC na PlayStation2 ??? Wiem,że można to zrobić programem takim jak Alcohol 120%, ale ja niemoge znaleść pełnej wersji tego programu. Czy jest jakiś inny sposób na nagranie gry na pleya2 ??? Chyba że ktoś posiada pełną versję Alcohola 120% to prosiłbym o podanie do niego linka. Szukałem już cracków do alcohola, ale każdy miał virusa.
Rivaldinho
Chcesz nagrać grę w którą grasz na pc i później grać w nią na ps2? Nie jest to możliwe ,przykro mi. sad.gif
JuveR
A ja czytałem ,ze można tak zrobić Alcoholem 120%. Więc jeżeli ktoś ma pelna wersję to proszę żeby odezwał się na moje GG : 6439264

PS. Byćmoże się mylę
snake
QUOTE(rafal-duzy @ Apr 10 2006, 18:26:47) [snapback]61535[/snapback]

A ja czytałem ,ze można tak zrobić Alcoholem 120%. Więc jeżeli ktoś ma pelna wersję to proszę żeby odezwał się na moje GG : 6439264

PS. Byćmoże się mylę

A ja Ci powiem że na pewno sie mylisz.
Viperdiesel
Chłopie słuchaj, myślę, że chodzi Ci o nagrywanie gier pobranych z jakichś stronek z torrentami albo czegoś w tym stylu. Więc tak oczywiście, że jest taka możliwośc. Wytłumczę wszytko od początku:
1.Ściągasz grę.
2.Rozpakowujesz ją(zaznaczasz pierwszy plik jaki jest na liście i on "pociągnie" za sobą kolejne tak by powstał obraz płyty) i powinien utworzyc Ci się jakiś plik najprawdopodobniej .iso bądź .mds(.mdf).
3.Instalujesz Alcohol 120% masz go TU (to jest wersja korporacyjna nie wymaga, żadnych seriali itp.), klikasz na kreator nagrywania-->wybierasz plik z obrazem płyty który wcześniej rozpakowałeś--> przy nagrywaniu pamiętaj, że musisz koniecznie ustawi prędkośc nagrywania nie większą niż 4x i profil PlayStation2.
4.Płyta się wypala.
5.Jeśli dokładnie o to Ci chodziło w pierwszym poście, to możesz mi podesłac browarka tongue.gif zgłoś się do mnie po adres tongue.gif

Pozdro i miłej gry rolleyes.gif

EDIT: Snake, bez urazy, ale to Ty się mylisz, on chce nagrac grę na PS2 siagnętą z neta, tylko trochę, źle to ujął tongue.gif ale tak to jest jak jest się zielonym w temacie smile.gif

EDIT2: Spoko, dziele się tylko tym co kiedyś przekazał mi StraY:)
JuveR
Już teraz wiem jak to nagrać. Wielkie dzięki Viperdiesel wink.gif
AdekPS2PL
[quote name='rafal-duzy' date='Apr 10 2006, 16:06:44' post='61512']
Czy wiecie jak można nagrać grę z PC na PlayStation2 ??? Wiem,że można to zrobić programem takim jak Alcohol 120%, ale ja niemoge znaleść pełnej wersji tego programu. Czy jest jakiś inny sposób na nagranie gry na pleya2 ??? Chyba że ktoś posiada pełną versję Alcohola 120% to prosiłbym o podanie do niego linka. Szukałem już cracków do alcohola, ale każdy miał virusa.

OMG sluchaj wejdz sobie na http://underpl.org/index.php?d=download&cat=42 tam masz programy do wypalania wszelkich płytek CD i DVD. Gry na PS2 nagrywaj za pomocą Alcohola lub Nero. Alcohol ma wbudowane klonowanie płyt i wypalanie + wiecej opcji jest bardzo prosty w obsłudze smile.gif Moim zdanie jest najlepszy!!!!!! a co do crackow to zainstaluj sobie jakiegos antyvira + definicje wirusów i śmigaj na http://www.astalavista.com/ tylko ostrzegam Cie nie właź tam jak nie masz antyvira.... PEACE !!! Grajcie w PESa na PS2 AFKOZ biggrin.gif

World Soccer Winning Eleven 10 juz 27.04.2006 !!!!!! Po prostu dla wszystkich posiadaczy PS2 to gra "Must Have"
_DEVIL_
Do wypalania ger na ps2 radzilbym uzywac DVD Decrypter ! Jeszcze mnie nigdy nie zawiodl! podobno najlepszy program do wypalania ger na ps2 ! pozdro smile.gif
AdekPS2PL
QUOTE(_DEVIL_ @ Apr 11 2006, 21:26:27) [snapback]61808[/snapback]

Do wypalania ger na ps2 radzilbym uzywac DVD Decrypter ! Jeszcze mnie nigdy nie zawiodl! podobno najlepszy program do wypalania ger na ps2 ! pozdro smile.gif

W sumie to jest prosty aż za bardzo hehehee biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Ale polecam "nowicjuszom" nauke przy Alcoholu 120% Zresztą jak kto woli.... -->To Be or not To Be that is a stupid question<-- tongue.gif
JuveR
QUOTE(_DEVIL_ @ Apr 11 2006, 20:26:27) [snapback]61808[/snapback]

Mógłbys wytłumaczyć jak w tym programie sie nagrywa gry z PC na PS2 ??? Tak samo jak w Alcoholu 120% ???
spokokamil
co mam zrobić gdy przy kreatorze nagrywania już w miejscu gdy się wybiera nagrywarkę, prędkość i profil nie wszytsko mam widoczne
a dokładnie mówiąc nie mam do wyboru prędkości oprócz 6,1 x oraz profili nagrywania
co może być przyczyną tego stanu?
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.