Czy zna ktoś gre o tematyce "piłka halowa" . Chodzi mi tutaj o gre gdzie poprostu gramy na hali np. po 4 osoby.Jesli zna ktoś taką gre proszę podać jej tytuł, a jesli sie da to link do pełnej wersji.
Gra oczywiście moze być na PC jak i na PSX
snake, uspokooj dupe, po to jest forum aby sobie pomagac
bubu: ostatnia halowa pilke na PC, jaka pamietam byla fifa 97...
najlepsza z kolei gierka traktujaca o pilce noznej, w jaka mialem przyjemnosc zagrac to "Indoor Soccer" na C64
Majchercio
Nov 24 2004, 18:14
no wiesz bubu
cos nie cos slyszalem o tej grze ale nie wiem co to za gra i jak sie zwie
ale w jedej z wersji pipy chyba 97 byla opcja gry w hali :0
naraZIE
oktawian89
Nov 24 2004, 18:24
jest chyba jakas gra co sie gra na hali zwie sie chyba Street Puma Soccer pozdro
tak jedna ze znanych gier na hali jest Street Puma Soccer pozdro i fifa 98 a najlepsza druzyna halowa w polsce holidey chojnice
A słychał ktoś kiedyś o takiej grze jak "Nike Scorpions Ko" ??
Jesli tak prosze o linka....aha macie moze link do tego puma soccer ??
Jesli tak proszę podawać
Z gòry dzieki
pozdro
w tamtym roku cos wyszlo ale nie halowa pilka a uliczna
Urban Freestyle Soccer
Dzieki T-mac za pomoc thx
W 05 roku Ea ma wydać tak zwaną FIFA Street ..Jak sama nazwa mòwi grac będziemy na boisku betonowym na podwòrku .I tym razem nie po 11 a po 4 ..No zobaczymy jak to wszystko będzie się prezentowało (o ile panowie z EA takie coś wydadzą) ..Sa już screeny więc myślę że jednak Ea Sportsy naprawde mają w planie wydać tę gre.. Nie pozostaje nam nic innego jak czekać do marca
najlepszy to jest Clearex Chorzow

a nie jakies tam hujnice

zartuje
pawel_szulc
Dec 21 2004, 09:34
No w urban freestyle nie mialem okazji grac ale ogladalem filmiki. Bardzo efektowne mozna bylo robic triki i kombinacje. Wybieralo sie rozne druzyny(nawet Rastamani:D) chyba po 4 osoby w zepsole. O Fifa Street slyszalem i ma byc to chyba cos na podobie Urban freestyle soccer. Jak ktos chce linka do tego filmiku to moge poszukac.
W nowych częściach PESa powinni dać możliwość gry na hali, człowiek odpocząłby od zielonej murawy, a te wszystkie gry od EA SPORTS zapewne znòw okażą się klapą.
Jak dla mnie najlepsza halòwka była w FIFA 98 ooo tak!!!To było naprawde coś!Brak tego w innych grach!bo w ulicznych piłkach za dużo jest bajeròw i nie potrzebnych sztuczek!
Urban freestyle soccer - nikomu nie polecam, beznadziejna gra na dłuższą metę, jakieś specjale jak w Tonym Hawk'u, na początku można się pozajadać bo ciekawe triki, jedank potem się powtarzają... Co do FIFY Street to może to być ciekawa opcja bo wydają ją ludzie z EA BIG, ktòrzy jeszcze nie zrobili żadnej kaszany... Tak więc jest chyba na co czekać, co do halòwki to sam bym sobie w jakąś zagrał ;]
Urban Freestyle Soccer jak dlamnie to czemu nie,jak grałem jeszcze w pesa3 pogrywalem se w to czasem jakieś zròżnicowanie od zwyklej piłki nożnej ciekawa grafa dość dobra animacja ale żeczywiście nie jest to gra na dłuższą mete :wink:
taki shit na raz
fajnie tam tylko wygląda jak laska wielkiego Murzyna kosi
Dla niezdecydowanych pròbka możliwosci UFS ....
http://tomar.elblag.pl/forumio/UFS_tomak.avi
Cytat
http://tomar.elblag.pl/forumio/UFS_tomak.aviTomak grasz w UFS? Jak tak to napisz ile...
gutted
Jan 31 2005, 18:50
Cytat
Jak dla mnie najlepsza halòwka była w FIFA 98 ooo tak!!!To było naprawde coś!Brak tego w innych grach!bo w ulicznych piłkach za dużo jest bajeròw i nie potrzebnych sztuczek!
hehe jedyna fifa, w ktorej byla mozliwosc gry na hali to fifa 97... a nie jak sie niektorzy uparli 98
pozdro
...a dokładniej (albo do tego) Fifa 98-Road to World Cup :wink:
halòwka była w fifie 98 RTWC ... i tam była spoko ze szklanymi scianami:D a w pes5 powinna byc przynajmniej jedna hala...
Cytat
Cytat
http://tomar.elblag.pl/forumio/UFS_tomak.aviTomak grasz w UFS? Jak tak to napisz ile...
Nie, juz nie gram ... gra leżała pòłtora dnia na dysku przeszedłem w 1,5 h
jakiś tryb i wywaliłem bo mi się znudziło ... :shock:
Tomak to tak jak ja

Mòwie gierka kròtko dystansowa

Sprint hehe
Rządło
Jan 31 2005, 21:18
Cytat
Cytat
hehe jedyna fifa, w ktorej byla mozliwosc gry na hali to fifa 97... a nie jak sie niektorzy uparli 98
pozdro
Nie wiem jak w fifie 97, ale w 98 była halòwka i to naprawdę niezła. Najlepiej gra się myszką na hali
Wogòle gra myszką w piłke nożną to jest ładny Hardkor, jak to wspominam to aż mi się smiać chce
onix_the_chosen
Jul 16 2005, 10:15
Puma World Football 98 - super piłka zaròwno można grać na trawie, jak i na hali
zagroo
Feb 11 2009, 22:49
CYTAT(onix_the_chosen @ Jul 16 2005, 12:19)

Puma World Football 98 - super piłka zaròwno można grać na trawie, jak i na hali

kurde szukam tej gry tylee i nie moge znalezc ,kiedys dostalem ja razem w padem w sklepie ale ja zgubilem jakby ktos mial jakies linki to proszee
Zobacz datę ostatniego posta

Pozdrawiam
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.