Pomoc - Szukaj - Użytkownicy - Kalendarz
Pełna wersja: Problem Z Kitsami
board.issonline.pl > Śmieciareczka > /dev/null
..::PlaymaN::..
Cześć dry.gif Mam takie problem sad.gif Dzisiaj postanowiłem wgrać sobie stroje przez kitservera biggrin.gif Dobra, ściągam najnowszego kitservera 5.10 chyba, było tam kilka strojów, włączam "setup" wciskam, install,
wyświetla się że jest zainstalowane dry.gif , wyłączam kitservera. unsure.gif Włączam Pes'a i nic blink.gif blink.gif Nie ma nowych stri mad.gif mad.gif Nie wiecie czemu wink.gif
Nelson
Najpierw musisz przenieść folder z kitserverem do folderu dat w grze... w moim przypadku to : (d/gry/pro evolution soccer 5/dat)...

Jak przeniesiesz to dopieru potem zainstaluj...

Pozdro smile.gif
pancer
moze problemem jest to ze nie wstawiles folderu kitservera do folderu pesa5. to wydaje mi sie o to chodzi. poza tym to ten kitserver wcale nie jest najnowszy. wejdz sobie na www.pes5.pl i tam jest najnowszy.
wgrałem kitserver do folderu "dat"
hej no nadal mi nie działa sad.gif pomóżcie dry.gif
może mógłby mi ktos napisać co mam robić po kolei biggrin.gif wink.gif
Kriss91
Musisz mieć w katalogu z Pes'em oprócz folderu dat rownież folder kitserver. Tak więc kopiujesz folder kitserver do katalogu głównego, a potem uruchamiasz plik install (czy setup), który powinien być bezpośrednio w folderze kitserver.
P.S. W folderze z kitserverm jest instrukcja po angielsku jak to zrobić.
już jest wszystko w porządku biggrin.gif dzięx kriss91 biggrin.gif
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę kliknij tutaj.
Invision Power Board © 2001-2026 Invision Power Services, Inc.