halladin
Nov 22 2004, 22:30
halladin<werder>3-2<lyon> Tobi
gra troche zwalniala co mnie razem z chorobą ostro rozkojarzyło:).
mecz sie zaczal po mysli tobiego,,,,w 15 min elber spokojnie i cierpliwie przylozyl i gooooooollll,,,,za to w 17 ernst nie dał szans gosciom......mecz byl raczej wyrownany,,,
druga polowa zaczela si eod dosyc niemrawych atakow z obydwu stron,,ale w pewnycm momencie gospodarze<hłehłe> zaczeli coraz czesciej i grozniej nacierać,, ,,,,,,,,,,i nagle niepilnowany micoud przebojem wdarł się na pole karne i .....2:1 dla werderu. Goscie dosyc szybko wyrownali po wzorowej i imponującej kontrze,,,,,,,,do konca pozostalo 7-8 min i nikt nie chcial si edzielic punktami,,,,,,w 90min pilkarze werderu zamknęli przeciwnika na polu karnym, a byli tak zmotywowani ze nawet valdez <podanie 14 w statach> wreszcie raz celnie podał......a podał ernstowi na glowe,,,ktory uwalniając sie z opieki
pieknie glowkował,,,,
wygrana po ciężkiej walce i przy dosyc trudnych warunkach<przynajmniej dla mnie:)>
hehe ja chyba nie bede pisal relacji bo gram zenujaco

jestem caly czas zniesmaczony swoja gra .... heh ze dziw bierze ze mnie jeszcze zarzad klubu nie wywalil ze stanowiska...pewnie maja pokazna sumke do zaplacenia jakby mieli zerwac ze mna kontrakt :wink: ... jako trener nie wiem juz co robic gram ofensywmnie taktyka to mam zero obrony gram mniej ofensywnie tez mam zaro obrony heh aa no i mam same jakies zezowate strzaly

zawodnicy mnie nie lubia :wink: co ja im takiego zrobilem
AS Roma - Ajax
____________Pienaar
Totti______________
Mido______________
Corvia____________
____________Obodai
Relację TV z meczu zapodał Kjack.
Spotkanie wyròwnane, z szansami do zdobycia gola dla obu stron. Fatalne kiksy piłkarzy obu zespołòw spowodowały, że wynik nie jest wyższy. Najsprawiedliwszym wynikiem byłby remis, ale mòj limit pecha w tej edycji IO chyba się wyczerpał.
P.S. Sorry Kjack za drugą bramkę, strzelenie takiego gnoja nie było moim zamierzeniem. Wybacz.
###############################################
Bayer - AS Roma
Sorx, nie spamiętałem wszystkich strzelcòw.
Relacja TV też jest okrojona do trzech bramek;) [ale za to JAKICH]
Mecz dwòch, bardzo ofensywnie usposobionych zespołòw. Wynik otworzyli Aptekarze z BayArena, lecz po upływie zaledwie kilku minut Roma zdołała wyròwnać, co więcej - po wspaniałym golu Delvecchio wyszła na prowadzenie. Od tego momentu trwała wymiana ciosòw - łeb w łeb : 2-2, 3-2, 4-2, 4-3 i... nerwowa końcòwka, ktòra należała do giallorossich. Zwycięstwo przypieczętował Totti, ktòrego strzał odzwierciedlał jego grę w tym meczu - CUDO :-)
AS Roma - CF Chelsea
Cassano________
Delvecchio_______
_________Robben
Relacji Tv niestety brak :-/
Mecz dziwny, szarpany, z okazjami z jednej i z drugiej strony. Roma nie potrafiła udokumentować przewagi w pierwszej połowie. CFC odgryzała się groźnymi kontratakami.
W drugiej połòwce bramki zdobyli Cassano i Delvecchio. W końcòwce goście zaatakowali czego efektem był gol Robbena. Na doprowadzenie do wyròwnania zabrakło szczęścia/umiejętności/czasu.
Tymże meczem zakończyłem Tydzień Czwarty ;-)