Cytat(lukasso @ Apr 11 2007, 12:43:36) [snapback]138370[/snapback]
tak pamietamy
dziekujemy Ci za WEOL
szkoda ze uzytkownicy z IO sa z gory traktowani
lukasso nie pisz bzdur proszę. Dostałeś bana za wulgaryzmy, ciągłe i perfidne, na które wielokrotnie zwracałem Ci uwagę, lecz Ty 2 posty pod tą uwagą potrafiłeś użyć 2 wulgarnych słów i dalej swoje. Ileż można? Trzeba zrozumieć pewne sprawy, że nie tylko dorośli to czytają, ale też młodzi gracze, a nawet dzieci.
Cytat(snake @ Apr 11 2007, 20:31:52) [snapback]138570[/snapback]
WEOL gratulujemy obiektywnego admina!
Dzięki.
Cytat(whan @ Apr 11 2007, 20:54:53) [snapback]138577[/snapback]
dobry kierunek, pobanować całe IO a potem żebrać siana o reklame... Ale cóż wygrałeś sprytem, przebiegłościa i w pewnym sensie kiczem, który jak widać w niektórych szeregach jest popularny. Stworzyłeś własne zasady, swój własny świat weol, stałeś się idolem, wychwalanym pod niebiosa przez obecna na twoim forum mlodziez, jednocześnie szerzac wśród niej tania propagande nazwana roboczo "IO STOP". Ale rozwijasz się, choć twój patch do żal to sam fakt podjęcia się takiego projektu jest niemałym zaskoczeniem.
Hmmm... Sami do tego się przyłożyliśmy no ale cóż nienawiść, nuda i głupota zrobiła swoje.
Miałeś zatem racje mówiac rok temu, że "we02 będzie nasze", dostałeś co chciałeś, jednak czy aby takiego czegoś chcieliśmy, chyba nie... Czasy wielkego we02 mineły bezpowrotnie.
PS
i tak tylko konczac nasza wspaniala znajomosc dodam ze mit zlego whana czy tam snake'a, możesz sobie wsadzić między bajki, bo od dawna nie mam nic wspólnego z twoja stroną. Jednym słowem biemnieto całe to weol. Więc nie wchodź mi w droge, nie używaj mojego nicka i skończmy wreszcie pierdolić bo to sie nudne zrobiło.

Mogę podać Ci powód każdego bana, ale mi się już nie chce

Niczego od siana nie żebrałem nigdy, tylko spytałem, na co on przeważnie z chęcią się godził. Nie wygrałem sprytem ani przebiegłością ani kiczem tylko pracą pracą i jeszcze raz pracą i pomysłowością oraz czasem poświęconym na to wszystko. Nigdy nie szerzyłem żadnej propagandy "Stop IO" tak jak Ty to piszesz, tylko odczuwałem niechęć (lekko powiedziane) do niektórych osób z redakcji, między innymi Ciebie, a sygnaturce miałęm dokładnie "whanom i snakom wstęp wzbroniony"

a to jest różnica, chyba, że uważałeś się za całe IO

Mój patch żal? Szkoda, że tak uważasz... Ja myślę, że jest doskonały

Full wypas, zawsze marzyłem, żeby mieć wszystko w jednym (kluby+repry+oe) i pięknie rozłożone OE u góry z klubami w jednym miejscu i Repry kontynentalnie

Ciężko było coś takiego zrobić, zresztą snake dobrze wie jak się dodaje nowe teamy i jakie są problemy z flagami, nazwami itp. (pamiętam jak próbował z Kostaryką) Na szczęście odkryliśmy parę innowacji w edycji WE, dzięki czemu to się dało zrobić.
Hmmm... Sami do tego się przyłożyliśmy no ale cóż nienawiść, nuda i głupota zrobiła swoje.
Nie wiem co masz tutaj na myśli whan.
Miałeś zatem racje mówiac rok temu, że "we02 będzie nasze", dostałeś co chciałeś, jednak czy aby takiego czegoś chcieliśmy, chyba nie... Czasy wielkego we02 mineły bezpowrotnie.
Z tym, że czasy wielkiego WE2002 minęły mógłbym śmiało polemizować. Nie rozumiem na jakiej podstawie to stwierdzasz bo fakty są zupełnie inne. Wejdź na rank PES6 (aż 8 osób w tabeli, jesteś mistrzem

) i porównaj z
tym.
PS
i tak tylko konczac nasza wspaniala znajomosc dodam ze mit zlego whana czy tam snake'a, możesz sobie wsadzić między bajki, bo od dawna nie mam nic wspólnego z twoja stroną. Jednym słowem biemnieto całe to weol. Więc nie wchodź mi w droge, nie używaj mojego nicka i skończmy wreszcie pierdolić bo to sie nudne zrobiło.

Może wspaniała to ona nie była ale tu mnie pozytywnie zaskoczyłeś, bo jestem podobnego zdania żeby skończyć bezsensowne utarczki

Ja już dawno skończyłem z wyzwiskami, zawsze jestem gotowy na normalne dyskusje z Tobą czy snakiem, takie jak ta. O tym, czy od dawna nie masz nic wspólnego ze snakiem z WEOL świadczy ostatnia dosyć przykra sytuacja z korzeniem, której skutki dla Was jak i dla niego były żałosne. Mam nadzieję, że takie sytuacje nie będą już nigdy miały miejsca, jesteśmy dorosłymi ludźmi więc zachowujmy się tak jak na to przystało.
Pozdrawiam