sergioo
Jan 22 2006, 22:20
witam mam dziwny problem a mianowicie podczas gry samoistnie mi sie ona zaczymuje(jagby pauza na kilka sekun ok 15:P na 50 rozegranych meczy zrobilo mi sie tak 4razy) i nieiwem w czym problem nieprzeszkadzalo mi to nigdy ale odkad gram po necie to kiszka dodam ze gram na czystej grze nic do niej niewgrywalem z gory dzieki za pomoc
probowales oczywistych rzeczy jak sterowniki/reinstalka/ oczyszczenie komputera z syfu?
to napewno jakies spyware or something
samoistnie mi sie ona zaczymuje(jagby pauza na kilka sekun ok 15
HAHAHAHHHAHAHAHAH
sergioo
Jan 23 2006, 10:44
QUOTE(delus @ Jan 22 2006, 22:59:48) [snapback]49948[/snapback]
to napewno jakies spyware or something
HAHAHAHHHAHAHAHAH
to nie jest smieszne

something-a to przetlumacz
Pavlo_kalisz
Jan 23 2006, 13:37
najnormalniej masz jakiegos robaczka
sergioo
Jan 23 2006, 17:03
skanowalem komputer i się okazało ze żadnych zwieżatek nie ma(szkoda może by to rozwiazało mój problem)
a tak kicha nadal nie wiem o co biega
QUOTE(sergioo @ Jan 23 2006, 11:39:13) [snapback]49973[/snapback]
to nie jest smieszne

something-a to przetlumacz
sory poniosło mnie ale taka ortografia to jest smieszne

dobra wracajac do tematu spyware or something - spyware albo cos @ czym skanowales komputer? ad-aware masz?
sergioo
Jan 23 2006, 22:13
mam kasperskiego i tym wlasnie skanowalem
sergioo
Jan 24 2006, 11:07
zapomnialem jeszcze dodac, gram na dualu przez przejsciowke od portu drukarki i podczas zawieszenia sie gry gasnie mi swiatelko od duala (moze mam cos z plyta glowna)?
ja bym przeskanował ad-aware albo zrobil przywracanie systemu albo tez zabilbym sie tępym ostrzem gilette ale nie nabrudź bo Cie mama skarci
sergioo
Jan 24 2006, 15:37
dzieki za pomoc ale wybiore chyba polsilvera
jak wolisz

polsilver zrobil mi kiedys taką szrame pod nosem ze nie wychodzilem z domu przez tydzien bo wygladalem jak brudny
sergioo
Feb 2 2006, 00:10
kurde pomoze mi ktos bo juz nie wiem co robi coraz czesciej mi sie robi to zmniejszylem nawet detale na low i tez sie wiesza
sergioo
Feb 2 2006, 10:48
moze to byc wina zasilacza mo mam jakis Codeon byl razem z obudowa??
fuscinate
Aug 2 2006, 23:35
witam. Mam podobny problem, ale pojawia sie również w innych miejscach. Przechodząc do przedmeczowego ustawiania składu - zwis, podczas ładowania się powtórek - wychodzi do win (do tego jeszcze walą się kolory pulpitu), podczas ładowania jakiegokolwiek treningu - zwis. Nie musze resetować tylko dzięki wcześniejszemu zmiejszeniu do okna. Wywalanie potwórek, pucharów, a nawet całego folderu pomaga tyko na jeden mecz. Problem nie pojawiał się po surowej instalacji i nie bezpośrednio po zainstalowaniu patcha. Kompa nam w miare dobrego (At64 - 2,8; 1g ram; R9600 pro) i jak narazie chodzi ładniej niż na konsoli wiec to nie przez sprzęt. Mam Kaspreskiego personal pro z wyłączoną ochroną sieci (pod eMulea), i Ad-Aware SE Personal przy dodatkowej zaporze w Windowsie, ale bez SP2. Skanowałem dziesiątki razy i nawet jak usunę brudy nic nie pomaga. Gram na Power Patchu 2. Jeżeli ktoś wie co może powodować takie problemy prosze o pomoc. Z góry dzięki.
kurcze no macie glupi problem. bo to nie wina zadnego patcha, ani tym bardziej NIEPOPRAWNEJ INSTALACJI takiegoz. chicialbym wam pomoc ale nie moge. a jaka macie plyte glowna??
QUOTE(fuscinate @ Aug 3 2006, 02:39:31) [snapback]82275[/snapback]
witam. Mam podobny problem, ale pojawia sie również w innych miejscach. Przechodząc do przedmeczowego ustawiania składu - zwis, podczas ładowania się powtórek - wychodzi do win (do tego jeszcze walą się kolory pulpitu), podczas ładowania jakiegokolwiek treningu - zwis. Nie musze resetować tylko dzięki wcześniejszemu zmiejszeniu do okna. Wywalanie potwórek, pucharów, a nawet całego folderu pomaga tyko na jeden mecz. Problem nie pojawiał się po surowej instalacji i nie bezpośrednio po zainstalowaniu patcha. Kompa nam w miare dobrego (At64 - 2,8; 1g ram; R9600 pro) i jak narazie chodzi ładniej niż na konsoli wiec to nie przez sprzęt. Mam Kaspreskiego personal pro z wyłączoną ochroną sieci (pod eMulea), i Ad-Aware SE Personal przy dodatkowej zaporze w Windowsie, ale bez SP2. Skanowałem dziesiątki razy i nawet jak usunę brudy nic nie pomaga. Gram na Power Patchu 2. Jeżeli ktoś wie co może powodować takie problemy prosze o pomoc. Z góry dzięki.
1. Masz oryginal?
2. Pewnie nie... Ja mialem kiedys taki sam problem i po 3 godzinach siedzenia nad save'ami okazalo sie ze mialem zrypane 2 save'y w folder3, wykasowalem je i wszystko szlo dalej bez problemu
fuscinate
Aug 3 2006, 11:42
Rzeczywiście. Wywaliłem jedną wadliwą powtórke ostatnio zapisywaną i poszło. Wychodz na to ze czasami gra zapisuje save a błędem. Na oryginałach to sie nie dzieje? Dzięki kosa. pzdr.
To jest wersja lo-fi głównej zawartości. Aby zobaczyć pełną wersję z większą zawartością, obrazkami i formatowaniem proszę
kliknij tutaj.